23 / 07 / 2024

Este Duru İnşaat nerede

Este Duru İnşaat nerede

Este Duru İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Göktaş, Harun Demirhan, Serkan Yılmaz ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Kartal, Atalar Mahallesi, Atalar Caddesi'nde kuruldu.

Este Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Este Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile M. Abdullah Eri ve Ömer Faruk Eri ortaklığında kuruldu.

Duru Yol Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duru Yol Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Mustafa Karakaş tarafından kuruldu.

Kaptan Duru Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaptan Duru Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 1 milyon bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Kavuk tarafından kuruldu.

Kayı İnşaat'ın duruşması 15 Aralık'ta!

1991 yılında endüstriyel bina inşaatları yaparak faaliyete geçen Kayı İnşaat, içinde bulunduğu mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar alındı. 

Este İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Este İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Çelik tarafından kuruldu.

AC Yapı İnşaat'ın duruşması 17 Mayıs'ta! 

İlk projesini Kent Life ismiyle İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiren AC Yapı İnşaat, mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirketin konkordato davasında yeni bir gelişme yaşandı.

Emay İnşaat'ın konkordato duruşması 1 Nisan'da!

İstanbul'da gerçekleştirdiği önemli projelerle tanınan ve 2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada bulunan Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi. 

Kayı İnşaat'ın duruşması 16 Nisan'da!

1991'de endüstriyel binaların inşaatıyla faaliyetine başlayan Kayı İnşaat, sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirketin konkordato davasında yeni bir gelişme yaşandı.

Emay İnşaat'ın konkordato duruşması 1 Mart'ta!

Yıllardır gayrimenkul sektöründe sayısız proje hayata geçiren Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar alındı...

Emay İnşaat'ın konkordato duruşması 30 Aralık'ta!

Yıllardır gayrimenkul ve sektöründe sayısız projeler üreten Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar daha çıktı...

Özkıratlı İnşaat'ın konkordato duruşması 9 Aralık'ta!

10 yıl boyunca inşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Özkıratlı İnşaat Emlak Nakliye Tekstil Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı...

Özkıratlı İnşaat'ın konkordato duruşması 19 Kasım'da!

10 yıldır inşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Özkıratlı İnşaat Emlak Nakliye Tekstil Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konkordato istemişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı...

Duru Tesisat İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Duru Tesisat İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Osman Aksun ve Cengiz Oruç ortaklığında açıldı.

Este Duru İnşaat nerede Haberi

Este Duru İnşaat nerede

Este Duru İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Göktaş, Harun Demirhan, Serkan Yılmaz ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Kartal, Atalar Mahallesi, Atalar Caddesi'nde kuruldu. 


Este Duru İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) İNŞAAT a) Şirket inşaat ile ilgili her türlü müteahhitlik, mimarlık, mühendislik, proje ve kontrollük, teknik mühendislik, inşaatçılık ve taşeronluk işleri yapmak, yaptırmak, Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek. b) Şirket konusu ile ilgili yurtiçi ve yurtdışında binalar, endüstri tesisleri, spor tesisleri, garajlar, gibi her türlü alt yapı,...