03 / 05 / 2024

Eston Şehir beşinci etap

Eston Şehir beşinci etap

1.6 milyon metrekarelik arazisi ile Avrupa'nın en geniş alana yayılan gayrimenkul projelerinden Eston Şehir'i TMSF'den alan Polatyol sözünü tuttu.

Eston Şehir Koru’da kişiye özel ödeme seçenekleriyle villa fırsatı!

Değeri her geçen gün artmaya devam eden Bahçeşehir’in en beğenilen projeleri arasında yer alan Eston Şehir Koru’da kişiye özel ödeme seçenekleriyle villa fırsatı sunuluyor...

Eston Şehir Koru’da yaşam başladı!

Değeri her geçen gün artan Bahçeşehir’in en beğenilen projeleri arasında yer alan Eston Şehir Koru’nun ilk etabında yaşam başladı

Eston Şehir Koru’dan ‘Anneler Günü’ne özel fırsatlar!

Bahçeşehir’in en beğenilen projesi olan Eston Şehir Koru'da mevcut indirimlere ek olarak Anneler Günü’ne özel fırsatlar sunuluyor.

Eston Şehir Koru’nun örnek daireleri çok beğenildi!

Polatyol tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilen Eston Şehir Koru projesinin örnek daireleri çok beğenildi...

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem fiyatları!

Daire seçeneklerinin 1+1'den 5+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje Atatürk Havalimanı ’na 20 dakika mesafede bulunuyor. Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem fiyatları 478 bin TL 'den başlıyor.

Eston Şehir Mahallem medyaya tanıtıldı!

Türkiye gayrimenkul sektörünün en güçlü markalarından ESTON’un yeni projesi “Eston Şehir Mahallem” medyaya tanıtıldı.

Eston Şehir Mahallem etabı satışta!

İstanbul Bahçeşehir'deki Eston Şehir projesini 52 milyon dolara TMSF'den satın alan Polatyol, yarım kalan villaları tamamlayıp teslim ettikten sonra projenin yeni etaplarına başladı.

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem ödeme planı!

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem ödeme planı kapsamında lansmana özel fırsatlar sunuluyor. 41 blok halinde inşa edilen projede toplam 315 bağımsız birim yer alıyor.

Eston Şehir Mahallem satış ofisi!

İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir 'de inşa edilen proje 41 bloktan meydana geliyor. Eston Şehir Mahallem satış ofisi telefon numarası 444 86 16 olarak belirlendi.

Eston Şehir Mahallem tanıtıldı!

Türkiye gayrimenkul sektörünün en güçlü markalarından ESTON’un yeni projesi “Eston Şehir Mahallem” tanıtıldı. Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, 55 yıllık güçlü tecrübelerini geçen yıl satın aldıkları Eston Şehir'e yansıttıklarını vurguladı.

Eston Şehir Mahallem tanıtım filmi!

Eston Şehir Mahallem tanıtım filmi yayınlandı. Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir'de konutların ortalama metrekare birim fiyatı 4 bin 300 lira. Eston Şehir Mahallem projesi Haziran 2017'de teslim...

Eston Şehir'in Mahallem etabı satışa çıktı!

İstanbul Bahçeşehir'deki Eston Şehir projesini 52 milyon dolara TMSF'den satın alan Polatyol, yarım kalan villaları tamamlayıp teslim ettikten sonra projenin yeni etaplarına başladı.

Eston Şehir Mahallem ne zaman teslim?

41 blok halinde yükselen ve 315 adet bağımsız bölümden oluşan Eston Şehir Mahallem ne zaman teslim? İşte, Eston Şehir Mahallem teslim tarihi!

Eston Şehir beşinci etap Haberi

Eston Şehir beşinci etap

Eston Şehir 5. Etap'ta 3 yılı aşkın süredir bitirilemeyen 87 villanın inşaatı hızla tamamlandı. Yıllardır mağdur edilen ailelere anahtar teslimi yapıldı. 87 aile bayramı yeni evlerinde kutlayacak. Polatyol yeni projelere de start verdi.


Türkiye'nin en köklü inşaat şirketlerinden Polatyol, gayrimenkul sektöründe kararlı adımlarla ilerliyor. Geçtiğimiz yıl 1.6 milyon metrakerelik arazisiyle sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın da en geniş alana yayılan gayrimenkul projelerinden biri olan Eston Şehir'i satın alan Polatyol, inşaat sektöründeki tecrübesini ve gücünü gösterdi. Polatyol, Eston Şehir projesinde, eski yönetimden kalan ve 10 yılı aşkın süredir yaşanan mağduriyetleri büyük bir hızla çözüme ulaştırdı. 


Eston Şehir


Eston Şehir'in en ciddi sorun yaşanan bölümü 5. Etap'ta hak sahiplerin yüzü artık gülüyor. Yapımına Zeytinoğlu Grubu tarafından 2011 yılında satışı yapılan, ancak bir türlü bitirilemeyen 87...