05 / 05 / 2024

eston şehir ne zaman teslim

eston şehir ne zaman teslim

Eston Yapı imzası ile inşa edilen ve İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de konumlandırılan Eston Şehir Bahçeşehir Konutları 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve dubleks dairelerden oluşuyor.

Eston şehir fiyat listesi!

Eston Şehir Bahçeşehir projesi Eston Yapı tarafından hayat geçiriliyor. Proje İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir'de konumlandırılıyor. Proje 5 kısımdan meydana geliyor. Eston şehir fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor.

Eston Şehir örnek daire!

Eston Şehir örnek daire fotoğrafları haberimizin içinde yer alıyor. Projede yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, sosyal tesis, oyun alanları, yürüyüş yolları bulunuyor...

Eston Şehir örnek daire!

Eston Şehir örnek daire resimleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Bahçeşehir Eston Şehir Evleri 5 kısımdan meydana geliyor. Eston Şehir Bahçeşehir projesi Haziran 2014'te teslim ediliyor...

Eston Şehir Koru’dan ‘Anneler Günü’ne özel fırsatlar!

Bahçeşehir’in en beğenilen projesi olan Eston Şehir Koru'da mevcut indirimlere ek olarak Anneler Günü’ne özel fırsatlar sunuluyor.

Bahçeşehir Eston Şehir Koru teslim tarihi!

Eston Şehir Koru projesi tamamlandığında projede 4 bin kişinin yaşaması planlanıyor. Bahçeşehir Eston Şehir Koru teslim tarihi ne zaman?

Eston Şehir Mahallem anneleri çok mutlu etti!

Bahçeşehir’in en güzel projesi Eston Şehir Mahallem anneleri çok mutlu etti. Eston Şehir Mahallem Tanıtım Ofisi bahçesi Anneler Günü’nde düzenlenen etkinliklerle şenlik alanına dönüştü. 23 aile sadece Anneler Günü’ne özel yüzde 25 “Senede 1 Gün” fırsatıyla ev sahibi oldu.

Eston Şehir Mahallem’de Anneler Günü’ne özel yüzde 25 indirim!

Bahçeşehir’in en güzel projesi Eston Şehir Mahallem annelere çok özel bir sürpriz hazırladı. Sadece 14 Mayıs Pazar Anneler Günü etkinliğinde yüzde 25 indirim fırsatı sunulacak.

Eston Şehir Mahallem daire fiyatları ne kadar?

Polatyol Yapı tarafından hayata geçirilen Eston Şehir Mahallem projesi 315 adet daireden meydana geliyor. Peki Eston Şehir Mahallem daire fiyatları ne kadar?

Eston Şehir Mahallem ne zaman teslim edilecek?

Polatyol Yapı tarafından hayata geçirilen Eston Şehir Mahallem projesinde metrekare birim fiyatları 4 bin 500 TL ile 5 bin TL aralığında değişiyor..

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem’de hayat bu yaz başlıyor!

Bahçeşehir’in gerçek kimliğine uygun az katlı, yeşille iç içe konseptiyle öne çıkan Eston Şehir Mahallem’de hayat bu yaz başlıyor. Eston Şehir Mahallem’de anında yüzde 15 indirim ve yüzde 0.70 faizle 60 aya kadar vade imkânı sunuluyor.

Eston Şehir Mahallem'de yaşam bu yaz başlıyor!

Bahçeşehir’de az katlı, yeşille iç içe konseptiyle öne çıkan Eston Şehir Mahallem projesinde hayat bu yaz başlıyor. Eston Şehir Mahallem’de yüzde 15 indirim ve yüzde 0.70 faizle 60 aya kadar vade imkânı sunuluyor

Eston Şehir Mahallem'de Anneler Günü kampanyası!

Eston Şehir Mahallem'de Anneler Günü’ne özel fırsatlar sunuluyor. Çocuğunuza çocukluğunuzu armağan edin sloganı ve mutluluğu evden mahalleye taşıyan konseptiyle tasarlanan Eston Şehir Mahallem’i en çok anneler sevecek.

Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir teslimleri ne zaman?

Atatürk Havalimanı ’na 20 dakika mesafede bulunan Eston Şehir Mahallem projesinde ödemelere göre banka kredili vadelendirme sağlanıyor. Peki Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir teslimleri ne zaman?

Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir ne zaman teslim?

Polatyol Yapı tarafından inşa edilen projede yüzde 10 indirim avantajı sağlanıyor. Proje Atatürk Havalimanı’na 20 dakika mesafede yükseliyor. Peki Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir ne zaman teslim?

Eston Şehir Mahallem teslimleri ne zaman?

41 blok şeklinde yükselen proje İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir'de yükseliyor. Proje 3. Havalimanı'nı şehre bağlayan yolların üzerinde yer alıyor. Peki Eston Şehir Mahallem teslimleri ne zaman?

Eston Mahallem ne zaman teslim?

Bahçeşehir Eston Mahallem projesi 315 adet bağımsız üniteden meydana geliyor. Peki, Eston Mahallem ne zaman teslim?

eston şehir ne zaman teslim Haberi

eston şehir ne zaman teslim

İçinde 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve dubleks daire seçeneklerinin bulunduğu ve İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de konumlandırılan Eston Şehir Bahçeşehir projesinde daire teslimleri 2015 yılında yapılacak.


Eston Şehir Bahçeşehir projesinde bir çok ödeme planı bulunuyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabildiği gibi 24 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabiliyor.


Eston Şehir Bahçeşehir Konutları'nda;36 adet villa, üçüncü kısmında 289 adet daire, dördüncü kısmında 32 villa, 7 müstakil villa ve 40 ikiz villa bulunuyor.


Eston ŞehirKonutları Bahçeşehir Tatarcık Çiftliği Mevkiinde yer alıyor.


Bahçeşehir Eston Şehir projesinde;  fitness center, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları gibi sosyal donatılar bulunuyor.


Eston Şehir nerede?


Bahçeşehir Tatarcık Çiftliği Mevkii, Çınarlı Cad.Eston Şehir Evleri Yanı. Bahçeşehir / İSTANBUL


Telefon: 0212 691 55 01...