05 / 05 / 2024

eston yapı Ali Cenk Dönmez

eston yapı Ali Cenk Dönmez

Eston Yapı Genel Müdürü olan Ali Cenk Dönmez kimdir? Ali Cenk Dönmez ne zamandan beri Eston Yapı'da Genel Müdür olarak görev alıyor? İşte Ali Cenk Dönmez'in biyografisi ve Eston Yapı...

Kerem Ali Sürekli: Çandarlı Limanı mutlaka yapılacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Bergama'da partisinin İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti ve Bergamalı muhtarların sorunlarını dinledi. Dürekli:"Çandarlı Limanı mutlaka yapılacak bu konuda kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Adıyaman Koçali Barajı'nın yapımı için acele kamulaştırma!

Adıyaman-Kahta (Koçali Barajı ve Sulaması) (GAP) Projesi Kapsamındaki Koçali Barajının yapımı amacıyla bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ali Galip Yapı Malzemeleri ve İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ali Galip Yapı Malzemeleri ve İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Tamer Çakır Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Tuzla, Postane Mahallesi'nde kuruldu.

Ali Özkaya, Afyonkarahisar'a yapılacak yatırım planlarını anlattı!

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Milletvekili Av. Ali Özkaya, Afyonkarahisar'a yapılan, devam eden ve yapılması planlanan yatınmlarla ilgili bilgiler verdi.

Eston Şehir Mahallem Polatyol Yapı satılık!

Eston Şehir Mahallem Polatyol Yapı satılık daire tipleri arasında 1+1'den 5+1' kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde yapılması planlanan proje 41 bloktan oluşuyor.

Ali Fidan: Binalar depreme göre yapılandırılmalı!

Depremin 16. yılında değerlendirmelerde bulunan Düzce valisi Ali Fidan, "Kayıplarımızı en aza indirmek için depremlere hazırlıklı olmalı ve yaşadığımız binalarımızı buna göre yapılandırmalıyız" dedi.

Polatyol Yapı Eston Mahallem Evleri iletişim!

Polatyol Yapı Eston Mahallem Evleri iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Eston Mahallem Evleri Bahçeşehir projesinde daire teslimlerinin Haziran 2017 yılında yapılması planlanıyor...

Polatyol Eston Şehir Mahallem'in tanıtımı yapıldı!

Gayrimenkul sektörünün köklü markalarından Eston'un yeni projesi Eston Şehir Mahallem kamuoyuna duyuruldu. Toplam 315 üniteden oluşan, ortalama metrekare fiyatı 4 bin 300 lira olan projeye 45 milyon dolar yatırım yapılacak.

Ali Sürekli: Kentsel dönüşüm halkın iradesiyle yapılabilir!

Yaşanabilir ve marka şehirler haline getirme vizyonuyla ilerlediklerini ifade eden AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, kentsel dönüşüm sürecinin halkın iradesiyle yapılabileceğini söyledi.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ne yapılacak spor salonu için yetki alındı!

Galatasaray Kulübü'nün ekim ayı olağan divan kurulu toplantısı yapıldı. Dursun Özbek, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ne yapmayı planladıkları spor salonuyla ilgili yetki belgesini aldıklarını aktardı.

Polatyol Yapı Eston Şehir Mahallem satılık!

Polatyol Yapı Eston Şehir Mahallem satılık dairelerin metrekare fiyatı ortalama 4 bin 300 lira. Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir projesinde teslimler Haziran 2017 yılında yapılıyor...

Eston Şehir Bahçeşehir!

Eston Yapı tarafından yükselen proje İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir'de yükseliyor. Proje Atatürk Havalimanı’na 20 dakika mesafede yükseliyor. Eston Şehir Bahçeşehir daire tipleri 3+1 olarak dizayn edildi.

Eston Şehir'de ailelere anahtar teslimi yapıldı!

Eston Şehir 5. Etap'ta 3 yılı askın süredir bitirilemeyen 87 villanın inşaatı hızla tamamlandı. Yıllardır mağdur edilen ailelere anahtar teslimi yapıldı.

eston yapı Ali Cenk Dönmez Haberi

eston yapı Ali Cenk Dönmez

Ali Cenk Dönmez kimdir?

Ali Cenk Dönmez, 1970 Ankara doğumlu. İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunu olan Ali Cenk Dönmez, bugün Eston Yapı Genel Müdürü’dür.


Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı'nda Müfettiş Yardımcısı olarak iş hayatına başlamış olup sonrasında çeşitli kamu kurumlarında müfettiş olarak görev yapmıştır. 


Arsa Ofisi İstanbul Bölge Müdürlüğü'nde Bölge Müdür Yrd. görevinde bulunan Ali Cenk Dönmez, son 7 yıldır Star Medya Grubu ve Zeytinoğlu Şirketler Grubu gibi çeşitli kurumlarda  Teftiş Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. 


Ali Cenk Dönmez, 20 yıllık iş deneyiminin ardından 24 Nisan 2012 itibarı ile Eston Yapı Genel Müdürü olarak göreve başlamıştır.


Ali Cenk Dönmez evli ve iki çocuk babasıdır. 


Eston Yapı

1965 yılında faaliyete geçen ESTON, inşaat sektöründe taahhüt ve gayrimenkul geliştirme alanında faaliyet göstermektedir. ESTON,...