01 / 05 / 2024

etader başkanı Zafer Yavuztürk

etader başkanı Zafer Yavuztürk

Türkiye’de enerji ve ısı tasarrufu alanında kurulan Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği'nin ilk dönemsel başkanlığına Zafer Yavuztürk seçildi. Peki ETADER Başkanı Zafer Yavuztürk kimdir? İşte Zafer Yavuztürk..

AVM’cilere yeni başkan Zafer Kurşun

Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu’nun (TAMPF) yeni başkanı Zafer Kurşun oldu. İkinci seçimli Olağan Genel Kurulda TAMPF'da kurucu başkan Vahap Küçük, görevini Kurşun’a devretti.

TAMPF Başkanı Vahap Küçük görevi Zafer Kurşun'a devretti!

110 milyar dolarlık modern perakendenin çatı kuruluşu Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu'nun ilk başkanı Vahap Küçük, bugün koltuğu Başkanvekili Zafer Kurşun'a devrediyor.

Doğalgaz faturasını düşürmenin 10 yolu!

ETADER Başkanı Zafer Yavuztürk, tasarruf çözümlerini gerçek ölçüm verilerine dayandırmanın gelişi güzel çözümlere yönelmekten çok daha etkili olduğunu söyledi. İşte Doğalgaz faturasını düşürmenin 10 yolu...

Yüksek faturayı nasıl önlersiniz?

ETADER Başkanı Zafer Yavuztürk, enerji fiyatlarına yapılan zamların, ısı ve elektrik tasarrufunun önemini bir kat daha artıracağını söyledi. Yavuztürk, vatandaşın bu konuda çaresiz olmadığını da vurguladı...

Zafer Yavuztürk: Doğalgaza zam geldi ama vatandaş çaresiz değil!

ETADER Başkanı Zafer Yavuztürk, enerji fiyatlarına yapılan zamların, ısı ve elektrik tasarrufunun önemini bir kat daha artıracağını söyledi. Yavuztürk, vatandaşın bu konuda çaresiz olmadığını da vurguladı.

Zafer Yavuztürk kimdir?

Türkiye’de enerji ve ısı tasarrufu alanında kurulan Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği'nin ilk dönemsel başkanlığına Zafer Yavuztürk seçildi. Peki ETADER Başkanı Zafer Yavuztürk kimdir? İşte Zafer Yavuztürk..

ETADER’in ilk başkanı Zafer Yavuztürk oldu!

Türkiye’de enerji ve ısı tasarrufu alanında yeni bir sivil toplum örgütü daha kuruldu. ETADER, Türkiye’yi bu alanda dünya çapında temsil etmek üzere faaliyetlerine başladı.

Isı pay ölçüm sistemiyle yüzde 40 tasarruf sağlanabilir!

Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği ( ETADER ) Başkanı Zafer Yavuztürk "Isı pay ölçüm sistemine geçilen binalarda yüzde 40'a varan oranlarda da tasarruf sağlanabiliyor" dedi.

Enerji zamları yolda, tasarruf için hazır olun!

Enerji zamları yolda, tasarruf için hazır olun. ETADER Başkanı Zafer Yavuztürk, enerji fiyatlarına yapılacak zamların, ısı ve elektrik tasarrufunun önemini bir kat daha artıracağını söyledi.

Muğla Vergi Dairesi Başkanı korsan emlakçılara karşı uyardı!

Muğla Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci, vatandaşları korsan emlakçılara karşı bilinçli ve dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Amasya Mimarlar Odası Başkanı ve 4 kişi daha tutuklandı!

Sivas merkezli olarak 3 ilde yapılan "ihale usulsüzlüğü" operasyonunda, aralarında Sivas Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürü ile Amasya Mimarlar Odası Başkanının da bulunduğu 5 kişi tutuklandı

Vakıf GYO başkan vekili Ahmet Candan istifa etti!

Vakıf GYO'da yönetim kurulu üyesi ve başkan vekili Ahmet Candan istifa etti

Tebernüş Kireçci'nin konuğu Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'i konuk ediyor

etader başkanı Zafer Yavuztürk Haberi

etader başkanı Zafer Yavuztürk

Zafer Yavuztürk kimdir?

Türkiye’de enerji ve ısı tasarrufu alanında kurulan Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği'nin ilk dönemsel başkanlığına Zafer Yavuztürk seçildi.


Zafer Yavuztürk, 2010 Ekim'den beri İSTA Enerji'de Genel Müdür olarak görev alıyor. Eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi'nde alan Zafer Yavuztürk, aynı üniversitede 1995-1998 yılları arasında Master eğitimi aldı.


Mayıs 2009 ile Temmuz 2010 arasında ThyssenKrupp Elevator & Escalator'da (asansör ve yürüyen merpen firması) görev aldı.


İSTA..

"ista; 1902 yılında, kendi sektöründe ilk kurulan, günümüzde dünya lideri olarak, en gelişmiş enerji, su ve ısı sayaçları ile ölçüm yapan ve bireysel faturalama hizmeti sunan bir şirkettir. 


ista; sayaç üretiminden, teslimatına; montajdan, satış sonrası destek ve faturalamaya kadar kapsamlı bir hizmet sunmaktadır."


ETADER..

Türkiye’de enerji ve ısı tasarrufu bilincini artırmak ve bu amaçla kamu yararına etkinlik göstermek amacıyla kurulan ETADER...