06 / 05 / 2024

Etap Gayrimenkul iletişim

Etap Gayrimenkul iletişim

Etap Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çınar Müslüm Bakan, İbrahim Tüfekçi, İsmail Tüfekçi, Muhammed Emin Tüfekçi ve Zekeriya Tüfekçi ortaklığında kuruldu. 

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. Sancaktepe'de Serhat Eryılmaz tarafından kuruldu.

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Sinan Yelkovan ve Banu Yelkovan ortaklığında kuruldu.

Silivri Konutları 3. Etap iletişim!

Silivri Konutları 3. Etap iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan proje KİPTAŞ tarafından Silivri'de hayata geçirilecek. 

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim!

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Hayat projesinde ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor...

Tema İstanbul 2. etap iletişim!

Tema İstanbul 2. etap iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Tema İstanbul 2. etap projesinde 800 daire olacak...

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Hoşdere 5. etap Cihan İnşaat iletişim!

Toplam 1.200 rezidans daire ve 98 adet ticari birimden meydana gelecek Hoşdere 5. etap Cihan İnşaat projesi 42 bin 19 metrekare alanda yükseliyor. Hoşdere 5. etap Cihan İnşaat iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul iletişim!

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nef Bahçelievler projesi yakında satışa sunuluyor...

Esenyurt Papatya Park Residence 2. Etap iletişim!

Esenyurt Papatya Park Residence 2. Etap iletişim için satış ofisi telefon numarası 444 34 94 olarak belirlendi. Ticaret alanı 14 bin 672 metrekareden meydana gelen projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor.

Papatya Park Residence 2. Etap Esenyurt iletişim!

Papatya Park Residence 2. Etap Esenyurt iletişim için 444 34 94 telefon numarasından satış ofisiyle irtibat kurabilirsiniz. Düzlem Yapı imzası taşıyan proje 21 bin 344 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek.

Kayaşehir Park Mavera 2. Etap Evleri iletişim!

Kayaşehir Park Mavera 2. Etap Evleri iletişim için 444 61 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Mart ayında satışa çıkacak olan projede 556 tane daire ile 252 tane ticari ünite bulunuyor.

Torunlar GYO 5. Levent 2. Etap iletişim!

Torunlar GYO 5. Levent 2. Etap iletişim için 0212 600 14 00 telefon numarasını arayabilirsiniz. İlk etabında satışların yüzde 90'ı tamamlanan projede 36 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Başakşehir Park Mavera 2. Etap iletişim!

Başakşehir Park Mavera 2. Etap iletişim için 444 61 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen proje 14 bloktan meydana geliyor.

Etap Gayrimenkul iletişim Haberi

Etap Gayrimenkul iletişim

Etap Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çınar Müslüm Bakan, İbrahim Tüfekçi, İsmail Tüfekçi, Muhammed Emin Tüfekçi ve Zekeriya Tüfekçi ortaklığında kuruldu. 

Etap Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi konusu:
-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Her türlü emlak, her türlü...