15 / 05 / 2024

Etap Otel

Etap Otel

Ordu Yardımlaşma Kurumu tarafından yaptırılan 24 katlı Etap Oteli'nin açılışı 1976 yılında yapılmış. Köyişleri Bakanı Vefa Poyraz tarafından açılışı yapılan ötelin açılışına, Lino Ventura de katılmış.

Antalya Nirvana Cosmopolitan Otel açıldı!

Ünlü otel zinciri markası Kilit Grup, 21’inci oteli için Antalya’da açtı. Kilit Grup Yönetim Kurulu üyesi Tolga Kilit, pandemiden sonra otelleri etap şeklinde açmayı düşündüklerini söyledi.

Hilton Mall Of İstanbul Otel 2020'de açılacak!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan ve otel, kongre merkezi ile rezidanstan oluşan Mall Of İstanbul 2. Etap projesinde otel kısmı için Hilton markası ile anlaştı...

Mall Of İstanbul 2. Etap Otel ve Residence 2017 değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Mall Of İstanbul 2. Etap Otel ve Residence 2017 değerleme raporunu yayınladı. 

Narova 3. Etap basın toplantısı yarın!

Yapıtek A.Ş., Narova Projesinin 3. Etap lansmanı yarın Kordon Otel'de düzenleyecek. Toplantıda satışların başlaması ile ilgili bilgilendirme yapılacak.

Otonomi otel ve AVM ile daha da büyüyecek!

Başkent Otomotivciler Derneği tarafından hayata geçirilen Otonomi’nin başarıyla tamamlanması ile beraber ikinci etap için çalışmalar da başlıyor. Otel ve Alışveriş Merkezi inşa edilecek proje Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük Otomotiv Yaşam Merkezi olma özelliğini daha da pekiştirecek.

Another Wolrd projesinde son etap satışta!

Geçtiğimiz yıl yapımı tamamlanan Alanya'daki Another Wolrd projesinde son etap daireler satışa sunuldu. 17 bin metrekare alana kurulu projede 5 yıldızlı otel konforunda 6 farklı daire tipi bulunuyor.

Skyland İstanbul rezidans, AVM, otel ve ofis konsepti!

Skyland İstanbul 2.etap projesinde satışlar devam ediyor. Toplamda 930 konuttan oluşan Skyland İstanbul'da banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Skyland İstanbul rezidans, AVM, otel ve ofis konsepti ile yükseliyor.

Ünlü Taşlık Otel kapandı!

Eski Türk filmlerinin, özellikle de otel sahnelerinin çekildiği belli mekanlar vardı. Hilton, Maçka Palas, Etap Marmara, Taşlık Otel, Olcay Otel... Bu oteller aynı zamanda ünlülerin favori uğrak yerleriydi

G plus'ın 2. Etap'ı otel konseptinde inşa edilecek!

Mar Yapı Güneşli'de karma bir proje olarak hayata geçen G Plus'ın ikinci etabına otel konseptinde rezidans inşa etme kararı aldı

İbrahim Tatlıses, Seyrantepe'de otel yaptıracak

İbrahim Tatlıses, İstanbul Seyrantepe'de bulunan kebap salonunu kapatıp, yerine 4 yıldızlı otel inşa etmeyi planlıyor...

Otel Laguna satılıyor

Marmaris İçmeler mevkiinde bulunan Otel Laguna satılığa çıkarıldı

KİPTAŞ Esenyurt 3. Etap'ta 1.120 TL taksitle! Hemen teslim!

KİPTAŞ'ın Esenyurt 3. Etap Konutları'nda fiyatlar 89 bin TL'den, aylık taksitler ise 1.120 TL'den başlıyor...

Alman otel zinciri Türkiye'de Rhea'dan 4 otel istiyor

Rhea'nın yönetim kurulu başkanı Onur Takmak, uzun süredir Türkiye pazarına girmek isteyen bir Alman otel zinciriyle de anlaşma yapmak üzere olduklarını açıkladı

Etap Otel Haberi

Etap Otel



ETAP OTELİ AÇILDI


Ordu Yardımlaşma Kurumu tarafından yaptırılan 24 katlı Etap Oteli dün akşam törenle hizmete girmiştir. Otelin açılışı Başbakan Demirel adına Köyişleri Bakanı Vefa Poyraz, tarafından yapılmıştır. Törende bazı bakanlar, komutanlar, yüksek rütbeli subaylar ile ünlü işadamları hazır bulunmuşlardır. İtalyan film yıldızı Lino Ventura da törene katılmıştır.


Milliyet Gazetesi 11 Ocak 1976



Abdullah Kutalmış...