21 / 05 / 2024

Etçibaşı Restoran şubesi

Etçibaşı Restoran şubesi

Naci Usta, Narlıdere ve "Etçibaşı" olarak 1,5 yıldır hizmet verdiği Alsancak Limanı'nı karşısındaki şubesinden sonra, Çeşme'de de bir şube açtı. Restoranda Ala Carte menü et ve Türk Mutfağı'nın eşsiz yemeklerini sunulacak.

Politur Tekstil Turizm Yatırım Ve İşletmeleri Anonim Şirketi Yenikapı Restoran Şubesi açıldı!

Politur Tekstil Turizm Yatırım Ve İşletmeleri Anonim Şirketi Yenikapı Restoran Şubesi  Fatih’te 80 milyon TL bedelle Ahmet Eraslan tarafından açıldı.

Dario Cecchini’nin Bodrum’da açacağı restoranına Türk mimar imzası!

İtalyan et uzmanı Dario Cecchini’nin Bodrum’a açacağı restoranı “Atelier di Carne”nin mimari tasarımı ve uygulaması, Zeynep Yılmaz’ın patronu olduğu Thanx Mimarlık tarafından yapılıyor.

Halk Ege Et'in 15. şubesi Nazilli'de açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi halkın sağlı ve uygun fiyatlı ürünleri satın alması için hayata geçirdiği Halk Ege Et'in 15. şubesi Nazilli'de açıldı. 

Ene Yönetim Danışmanlığı Gıda Temizlik İnş.Tur.San.Ve Tic.Ltd. Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi açıldı!

Ene Yönetim Danışmanlığı Gıda Temizlik İnş.Tur.San.Ve Tic.Ltd. Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Etöz tarafında kuruldu.

Lunch Box Restoran şubelerini kapatacak mı?

İstanbul, Tekirdağ ve Kayseri başta olmak üzere birçok şubesi bulunan Lunch Box Restoran için mahkeme iflas kararı verdi...

Nusr-Et Steakhouse’ın ilk şubesi Dubai'de, İkincisi Bağdat Caddesi'nde!

Nusr-Et Steakhouse'ın ilk şube sessiz sedasız Aralık ayında Dubai'de açılmış, ikinci şube ise İstanbul'un ünlü Bağdat Caddesi'nde Erenköy'de sessiz sedasız hizmete girmiş...

Parlak Yıldız Restoran İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Khalid Turizm Şubesi açıldı!

Parlak Yıldız Restoran İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Khalid Turizm Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 130 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Nusr-Et, Miami'de 4 Kasım'da açılıyor!

Nusr-Et, Amerika’daki ilk restoranını Miami şehir merkezindeki Brickell Avenue’da 4 Kasım günü açıyor. Miami’deki restorana 6 milyon dolar yatırım yaptı. 

Nusret ikinci restoranını Kanyon AVM'de açıyor!

Nusr-Et Steakhouse, İstanbul'un ünlü et restoranlarından biri olma özelliği taşıyor. Nusr-Et İstanbul'da ikinci restoranını ise Kanyon AVM'ye açıyormuş.

Tike Beylerbeyi Restoran Kahve İşletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ. Koşuyolu Şubesi açıldı!

Tike Beylerbeyi Restoran Kahve İşletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ. Koşuyolu Şubesi 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Doğuş Holding, Rüya Türk Restoranı'nı Dubai'de açıyor!

Doğuş Holding'in patronu Ferit Şahenk, 41'inci markası Rüya'yı Dubai'de açıyor. Küresel anlamda standart oluşturacak Anadolu mutfağına sahip ilk Türk restoranı olmayı hedefl eyen Rüya'nın ikinci şubesi ise Londra olacak.

BigChefs'in 26. şubesi Bodrum Marina Vista Otel'de açıldı!

Marina Vista Otel'in bünyesinde hizmete giren restoran zinciri BigChefs'in 26'ıncı şubesi Bodrum'da açıldı. Restoranın kurucu ortağı Gamze Cizrell, ''Otelle iyi bir işbirliği içindeyiz'' dedi.

İMO'dan meslek mensuplarına zemin etüd semineri!

İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi, meslek mensuplarına ZEMİN ETÜDÜ ile ilgili bir Eğitim Semineri hazırladı. Seminer 21 - 22 - 28 - 29 Mart tarihlerinde Hatay Şube binasında düzenlenecek...

Etçibaşı Restoran şubesi Haberi

Etçibaşı Restoran şubesi

Naci Usta, Narlıdere ve "Etçibaşı" olarak 1,5 yıldır hizmet verdiği Alsancak Limanı'nı karşısındaki şubesinden sonra, Çeşme'de de bir şube açtı. Çeşme İlıca Otel Reyhan Pastanesi yanında açılan yeni şubede Ala Carte menü et ve Türk Mutfağı'nın eşsiz yemeklerini sunulacak. Müşterilerine en iyi hizmeti verebilmek için gastronomi alanındaki gelişmeleri titizlikle takip ettiğini belirten Naci Deniz, "Yurt dışında seçkin mutfaklarda kullanılan bu sistemi İzmir'de sadece biz uyguluyoruz. Dry Aged System'de, Himalaya tuz tuğlalanyla özel olarak oluşturulan 16 metre karelik dolapta artı 2 derecede sıfır bakteri ile 28 gün dinlendirilen etler, havaya karışan tuzlu su bulları sayesinde marine oluyor ve daha lezzetli hale geliyor. Bütün gayemiz müşterilerimize en iyiyi sunmak. Uzun yıllardan bu yana işimize duyduğumuz sevgi ve saygıyla başarılı çizgimizi koruyoruz....