10 / 05 / 2024

Etem Uygar

Etem Uygar

UBMS İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Etem Uygar tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta Mahmutbey, İstoç Oto Ticaret Merkezi'nde kuruldu

Tekip İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Petrol Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekip İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Petrol Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ziyaettin Uygar Yılmam tarafından kuruldu.

Venudesıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Venudesıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Acer, Etem Uygar Koçkan, Eyyüp Şelli, Cüneyt Şelli ve Murat Karabıyık ortaklığında kuruldu.

Saika Elektronik Elektrik İnşaat Hırdavat Plastik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saika Elektronik Elektrik İnşaat Hırdavat Plastik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Uygar Bardakçı tarafından kuruldu.

Beyazlar Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyazlar Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Umut Gençer Beyaz ve Uygar Beyaz ortaklığında kuruldu.

Dtd Mühendislik Mekanik Elektrik Tesisat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dtd Mühendislik Mekanik Elektrik Tesisat İnşaat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Etem Demiryel ve Yılmaz Durmaz ortaklığında kuruldu.

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

Artı Deneyim Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Artı Deneyim Gayrimenkul Anonim Şirketi Kağıthane’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Uygar Kahaoğlu tarafından kuruldu.

Novum Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novum Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Karaman ve Uygar Bulut kuruldu.

Kaynad Gayrimenkul İnşaat Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Kaynad Gayrimenkul İnşaat Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi Arnavutköy’de   10 bin TL sermaye bedeli ile Musa Soğukçeşme ve Etem Soğukçeşme tarafından kuruldu.

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi açıldı!

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi bugün Çekmeköy'de 19 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksek Kırıcı tarafından açıldı.

Tenet İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tenet İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uygar Kahaoğlu tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Uygar Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Uygar Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Ekşioğlu ve Fazlı Ekşi ortaklığında kuruldu.

Kat Mülkiyeti Hukuku Konferansı yarın başlıyor!

Kat Mülkiyeti Hukuku Konferansı Prof. Etem Saba Özmen önderliğinde yarın başlıyor. 14 bağımsız konferanstan oluşacak olan dizi konferans 7 hafta sürecek.

Etem Uygar Haberi

Etem Uygar

UBMS İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Etem Uygar tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta kuruldu. 


UBMS İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Şirketin başlıca konuları esas itibariyle inşaat, dekorasyon, proje ve taahhüt, işleri olup müteahhit firma olarak bu projelerin takibini üzerine almak ve Ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


UBMS İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Mahmutbey, İstoç Oto Ticaret Merkezi S2 Blok...