05 / 05 / 2024

Ethem Erdinç

Ethem Erdinç

1966 yılında Bayındırlık Bakanı Ethem Erdinç'in verdiği demeçte, Boğaz'a yapılacak olan köprü 1 milyar 200 milyon liraya mal olacakmış. Köprü 942 metre uzunluğunda, 20 metre genişliğinde olacakmış.

Ethem Gezer Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ethem Gezer Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ethem Gezer tarafından kuruldu.

Erdin Özel hangi okuldan mezun oldu? Ne iş yapıyor? Hangi alanlarda görev aldı?

Pera GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Türk iş insanı Erdin Özel yurt dışında mı okuldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Erdin Özel ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

10 yılda 166 ayrı ihale aldı! Erdoğan’a aşığım demişti, Ethem Sancak meğer ihalelere de aşıkmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Erdoğan âşık oldum” diyen ve uzun bir süre AKP’de yöneticilik yapan Ethem Sancak’a ait iki şirket kamudan 10 yılda 166 ayrı ihale aldı. Sancak’ın şirketlerine vatandaşın cebinden ödenen para  toplam 1,1 milyar TL’yi aştı.

Erdinç Yılmaz: Depreme dayanıksız binaların yıkılması gerekiyor!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, İl Risk Azaltma Planı Bilgilendirme Toplantısı'nda depreme yönelik çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Yapı Merkezi İnşaat'ın acı günü! Sevinç Erdinç vefat etti!

Yapı Merkezi İnşaat Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu'nun Kayınvalidesi Sevinç Erdinç, vefat etti.

Ethem Pertev Yalısı’nın akıbeti ne olacak?

Etel ve Robert Baler'in boşanma kararı sonrası çiftin yaşadığı Kanlıca’daki tarihi Ethem Pertev Yalısı’nı nasıl paylaşacakları herkes tarafından merak edildi. Yalının Baler çiftinde değil, Nina Lydia Joukowsky’ye ait olduğu öğrenildi...

Kanlıca'daki Ethem Pertev Yalısı satışa çıktı!

Etel ile Robert Baler’in sahibi olduğu Kanlıca'daki Ethem Pertev Yalısı satışa çıktı. Tarihi yalının fiyatı ise dudak uçuklatıyor.

Ethem Sancak'tan tank palet fabrikasıyla ilgili iddialara yanıt!

BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, Arifiye'deki tank palet fabrikasıyla ilgili olarak "Biz burayı palet ve tamir yapan fabrika olmaktan çıkarıp A'dan Z'ye tank yapan bir fabrika yapacağız" dedi...

Ethem Can İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü oldu!

İzmit Belediyesi’nde Yapı Kontrol Müdürlüğü görevinde bulunan Mehmet Öğretmen görevinden ayrıldı, yerine 19 Ethem Can atandı. 

Yapı Merkezi'nin acı günü! Bahattin Erdinç vefat etti!

Yapı Merkezi Kurucusu Ersin Arıoğlu'nun dünürü ve aziz dostu Yapı Merkezi ve Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu'nun kayınpederi Bahattin Erdinç vefat etti.

Çorumlu güreşçi Fatih Erdin'e arsa hediyesi!

Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası’nda ayyıldızlı mayoyu giyen ve serbest stil 86 kiloda ikinci olup gümüş madalya kazanan Çorumlu güreşçi Fatih Erdin'e Çorum Belediyesi tarafından arsa hediyesi verildi.

Mica Ertegün, Ethem Pertev Yalısı’nın iç mimarlığını yapacak!

İç mimar Mica Ertegün, Kanlıca’da bulunan Ethem Pertev Yalısı’nın iç mimarlığını üstlendi. Ertegün, Boğaz'da hünerlerini sergileyecek.

Arnavutluk'taki Ethem Bey Camisi restore ediliyor!

Arnavutluk Tiran'da yer alan tarihi Ethem Bey Camisi'nin restorasyonu, TİKA tarafından başlatıldı.

Ethem Erdinç Haberi

Ethem Erdinç

942 metre uzunluğundaki Boğaz Köprüsü 1 milyar 200 milyon liraya çıkacak.


  ANKARA, (HA) - Bayındırlık Bakanı Ethem Erdinç, dün verdiği beyanatta, Bakanlığına ait 1966 yatırımlarının yüzde 75'inin şimdiden gerçekleştiğini, yıl içinde bin kilometre uzunluğundaki yolun asfaltlanacağını, bu arada Ankara - İzmir, Ankara - Samsun yollarının asfaltlanmasının da tamamlanacağını söylemiştir.

  İstanbul Boğaz Köprüsü inşaatının ikinci beş yıllık kalkınma planına alınmasına çalışıldığını bildiren Bayındırlık Bakanı, Boğaz Köprüsü'nün 942 metre uzunluğunda olacağını ve 1 milyar 200 milyon liraya mal olacağını da bildirmiştir. Bakanın verdiği bilgiye göre, Boğaz Köprüsü'nün genişliği 20 metre olacaktır.


(1966 yılında Reşat Altın 157 liraya satılıyormuş.)


Hürriyet Gazetesi 18 Haziran 1966



Abdullah Kutalmış...