12 / 05 / 2024

Ethem Kuruağaç

Ethem Kuruağaç

MSKK İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Hafriyat Mimarlık Emlak ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ethem Kuruağaç ve Kamuran Kuruağaç ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Tuzla'da kuruldu.

Coin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Coin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Kuruağaç tarafından kuruldu.

Tb İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tb İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hatem Kuruağaç tarafından kuruldu.

10 yılda 166 ayrı ihale aldı! Erdoğan’a aşığım demişti, Ethem Sancak meğer ihalelere de aşıkmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Erdoğan âşık oldum” diyen ve uzun bir süre AKP’de yöneticilik yapan Ethem Sancak’a ait iki şirket kamudan 10 yılda 166 ayrı ihale aldı. Sancak’ın şirketlerine vatandaşın cebinden ödenen para  toplam 1,1 milyar TL’yi aştı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan son dakika Tank Palet Fabrikası açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tank Palet Fabrikası hakkında açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Erdoğan, 'Tank Palet Fabrikası'nı 25 yıllığına kiraladık' diyor, Ethem Sancak, 'kira ödemiyoruz, kiralama söz konusu değil' diyor'" dedi...

Kanlıca'daki Ethem Pertev Yalısı satışa çıktı!

Etel ile Robert Baler’in sahibi olduğu Kanlıca'daki Ethem Pertev Yalısı satışa çıktı. Tarihi yalının fiyatı ise dudak uçuklatıyor.

Ethem Sancak'tan tank palet fabrikasıyla ilgili iddialara yanıt!

BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, Arifiye'deki tank palet fabrikasıyla ilgili olarak "Biz burayı palet ve tamir yapan fabrika olmaktan çıkarıp A'dan Z'ye tank yapan bir fabrika yapacağız" dedi...

Şehzade Korkut Camisi 2021'de açılacak! 

Restorasyonu devam eden Şehzade Korkut Camisi 2021 yılında hizmete açılacak. AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ve AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş camideki çalışmaları inceledi.

Kuzey Çevre yolu açıldı!

Antalya'da temaslarını sürdüren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Vali Münir Karaloğlu, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy ve protokol üyeleriyle Kuzey Çevre yolunun açılışını gerçekleştirdi...

Beykoz Şeyh Ethem Efendi Tekkesi restore edildi!

Beykoz Şeyh Ethem Efendi Tekkesi restore edildi! 1845'te Beykoz'da inşa edilen Şeyh Ethem Efendi Tekkesi Beykoz Belediyesi tarafından restore edildi. Tarihi yapı yeniden ayağa kaldırıldı.

İstanbul Detay Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Detay Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi Tuzla'da Kenan Kuruağaç ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İzmir'deki dönüşümle çarpık kentleşmenin önü açılıyor!

Bornova Tapu ve Kadastro eski Müdürü Ethem Gürbüz, İzmir’de gerçekleştirilen kentsel dönüşümü eleştirerek, “Sadece binalar dönüşüyor. Bina dönüşümleriyle yeni bir çarpık kentleşmenin önü açılıyor” dedi

BMC, Sakarya-Karasu'da savunma sanayi kenti inşa edecek!

BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, Bakanlar Kurulu'nun BMC'ye savunma sanayi kenti inşa etmek üzere Sakarya-Karasu'da 2 bin 500 dönüm arazi tahsis ettiğini belirtti.

Bodrum Ethem Özyurt Tersanesi icradan 4.8 milyon TL'ye satılıyor!

Bodrum 1. İcra Dairesi, Muğla Bodrum'daki Bodrum Ethem Özyurt Tersanesi'ni satışa çıkardı. İhalesi 3 Kasım 2016'da gerçekleşecek tersanenin satış bedeli 4 milyon 845 bin TL olarak belirlendi.

Ethem Kuruağaç Haberi

Ethem Kuruağaç

MSKK İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Hafriyat Mimarlık Emlak ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ethem Kuruağaç ve Kamuran Kuruağaç ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Tuzla'da kuruldu.


MSKK İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Hafriyat Mimarlık Emlak ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç)  2.Tuğla, kiremit, briket, kaldırım taşı vb. inşaat malzemeleri toptan ticareti 3. Taş, kum, çakıl, mıcır, kil, kaolin vb. inşaat malzemeleri toptan ticareti 4. Betondan, çimentodan ve suni taştan prefabrik yapıların, yapı elemanlarının ve diğer ürünlerin toptan ticareti  5. Alçı ve alçı esaslı bileşenlerden inşaat amaçlı ürünlerin toptan ticareti (kartonpiyer, panel, levha vb.)  6. İnşaatlarda izolasyon amaçlı kullanılan malzemelerin toptan...