27 / 04 / 2024

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan son dakika Tank Palet Fabrikası açıklaması!

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan son dakika Tank Palet Fabrikası açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tank Palet Fabrikası hakkında açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Erdoğan, 'Tank Palet Fabrikası'nı 25 yıllığına kiraladık' diyor, Ethem Sancak, 'kira ödemiyoruz, kiralama söz konusu değil' diyor'" dedi...



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı canlı yayında Tank Palet Fabrikası hakkında açıklama yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak'ın, "Katarlıların doğrudan veya dolaylı tank palet olayıyla ilgileri yok. Katarlıların işe karıştırılmaları BMC ile olan ortaklıklarından dolayı." şeklindeki sözlerinin hatırlatılması üzerine Kılıçdaroğlu, açıklamanın yanlış olmadığını belirtti. 

BMC'nin en büyük ortağının Katar ordusu olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, şunları söyledi;

"Gerisi Ethem Sancak ve Talip Öztürk'e ait. Talip Öztürk Erdoğan'ın yakını. Sancak'a, Öztürk'ü 'ortak al' diyen kim? Erdoğan. Bunu söyleyen Ethem Sancak. Erdoğan, 'Tank Palet Fabrikası'nı 25 yıllığına kiraladık' diyor, Ethem Sancak, 'kira ödemiyoruz, kiralama söz konusu değil' diyor. Düşünün bir ülkenin Cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturan kişi yalan söylüyor, Ethem Sancak doğruyu söylüyor. Akıl alacak şey değil. Ethem Sancak sonra televizyona çıkmak istedi, bize de davet geldi, olur dedik. Engin Özkoç, Grup Başkanvekilimiz o da Sakaryalı. Tank Palet işini iyi biliyor. 'Hay hay' dedik. Çıkarız Ethem Sancak da gelsin, oturur bu işi aydınlatırız. Kaçtı, katılmadı."

TBMM Genel Kurulunda "Tank Palet Fabrikası"yla ilgili tartışma!

Kemal Kılıçdaroğlu: Kanal İstanbul rant projesidir!
 


Geri Dön