02 / 05 / 2024

ETİ Plaza Yönetim Binası

ETİ Plaza Yönetim Binası

Eti Gıda Sanayi’nin Yönetim Binası’nın birbiri ile entegre olarak çalışabilen yangın algılama, kartlı geçiş, genel seslendirme ve acil anons sistemleri ile kapalı devre kamera sistemlerinin saha içi uygulamaları Ateksis tarafından gerçekleştirilmiştir.

Et fiyatları yüksek diye kara kara düşünmeyin! Muhteşem Ramazan kampanyası yarın başlıyor!

Ramazan ayının bu gece başlaması ile vatandaşlar sofraların sultanı 'et' fiyatlarını kara kara düşünüyordu. İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güzeldere, dana kıymanın kilogram fiyatını 190 TL'den,dana kuşbaşının kilogram fiyatını ise 210 TL'den sa

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 11 Ocak'ta!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu, 11 Ocak 2021 Pazartesi günü, saat 11.00'de Dikilitaş Mahallesi Yenidoğan Sokak No:36 Sinpaş Plaza Beşiktaş İstanbul adresinde Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı düzenleyecek. 

Ene Yönetim Danışmanlığı Gıda Temizlik İnş.Tur.San.Ve Tic.Ltd. Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi açıldı!

Ene Yönetim Danışmanlığı Gıda Temizlik İnş.Tur.San.Ve Tic.Ltd. Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Etöz tarafında kuruldu.

TeamFores Mimarlık, Turkcell Tepebaşı Plaza Yönetim Katı'nı tasarladı!

İç mimari tasarımı ve uygulaması TeamFores Mimarlık tarafından yapılan Turkcell Tepebaşı Plaza Yönetim Katı, firmanın dinamik, istikrarlı ve çevreye saygılı bir anlayışa dayalı olan kurumsal kimliğini kalite ve konforla buluşturuyor.

Relıance Proje Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Relıance Proje Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Zafer Topdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Maslak, Bilim Sokak, Sun Plaza 'da kuruldu.

Doho Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Doho Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, Atkın Eroğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Bilim Sokak Sun Plaza'da kuruldu.

Kentsel Site Yönetim ve Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentsel Site Yönetim ve Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Ali Boyraz, Burhan Şeker ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Başakşehir, Kayabaşı Mahallesi, Kayaşehir AVM Plaza'da kuruldu.

Vital Yönetim ve İşletme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vital Yönetim ve İşletme Ticaret Limited Şirketi, Davut Topaloğlu, Vedat Topaloğlu, Ayhan Topaloğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta Vital Fulya Plaza'da kuruldu.

Balkan Yönetim Danışmanlığı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balkan Yönetim Danışmanlığı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hakan İmamoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Mayıs'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi, Koza Plaza'da kuruldu.

Optimum Tesis ve Hizmet Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Optimum Tesis ve Hizmet Yönetim Anonim Şirketi, Cengiz Dilli, Onur Akçay tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Kasım'da Zeytinburnu, Cevizlibağ Yeşil Plaza'da kuruldu

Gresco Uluslararası Yatırım ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gresco Uluslararası Yatırım ve Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Evren Afat, Fatih Özberk tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da Merkez Kayaşehir AVM Business Center Plaza'da kuruldu

SİNPAŞ GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik: Yabancıya konut satışının önü açılmalı!

SİNPAŞ GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde yaptığı konuşmada Avrupa'da bazı ülkelerin yabancılara konut satışından önemli gelir elde ettiklerine işaret ederek, Türkiye'de de yabancıya konut satışını önemsediklerini söyledi

Özderici GYO, kar payı dağılımına ilişkin yönetim kurulu kararını açıkladı!

Özderici GYO, 2011 yılı kar payı dağılımına ilişkin yönetim kurulu kararını açıkladı

ETİ Plaza Yönetim Binası Haberi

ETİ Plaza Yönetim Binası

Türkiye’ nin lider gıda sanayi firmalarından Eti Gıda Sanayi ve Ticaret ile bina elektroniği ve güvenliği konusunda akılcı ve etkin mühendislik çözümleri sunan Ateksis, güçlü bir birliktelik kurarak Eti Plaza Yönetim Binası projesi kapsamında bir araya geldiler. Bu kapsamda birbiri ile entegre olarak çalışabilen yangın algılama, kartlı geçiş, genel seslendirme ve acil anons sistemleri ile kapalı devre kamera sistemlerinin (CCTV IP) saha içi uygulamaları gerçekleştirilmiştir. Bu yazımızda CCTV IP sistemleri ile ilgili gerçekleştirmiş olduğumuz uygulamaları ve kullanılan ürünlerin sağlamış olduğu birçok avantajdan bahsedilmektedir.  


ETİ Plaza Yönetim Binası’nın dizaynı iç mimar Sn. Hakan Adaş tarafından gerçekleştirilmiştir. Proje uygulama kapsamında elektrik proje müellifi Aykar Mühendislik, ana yüklenici Berko İnşaat, elektrik taahhüt firması olarak da Çağrı Elektrik görev almıştır. 


Ateksis, Eti Plaza Yönetim...