06 / 05 / 2024

etiler China Big Box

etiler China Big Box

Uzak Doğu ve Çin Mutfağı tutkunlarına müjde. Ulus’ta hizmete giren Uzak Doğu lezzetlerinin yeni adresi China Big Box; zengin menüsü, kaliteli ve ekonomik seçenekleri ile damak tadınıza hitap ediyor...

QT Holding Etiler Petrol Sitesi'ni dönüştürecek!

47 müteahhitin talip olduğu Etiler’deki Petrol Sitesi’nin dönüşümünü Katarlı QT Holding yapacak. QT, 250 milyon $ yatırımla siteye çarşı, ticari alan ve sağlık merkezi ekleyecek.

Etiler Petrol Sitesi kentsel dönüşümle yeniden yapılacak!

47 müteahhitin talip olduğu Etiler’deki Petrol Sitesi’nin dönüşümünü Katarlı QT Holding yapacak. QT, 250 milyon $ yatırımla siteye çarşı, ticari alan ve sağlık merkezi ekleyecek.

China Homelife Turkey Fuarı 6 Haziran'a kadar devam edecek!

Dünyada uygun maliyetli ve kalitede ürün ve hammadde bulunabilirliği avantajı ile son 20 yıldır tüm dünyanın üretim merkezi haline gelen Çin, Türkiye’de de 2 yıldır China Homelife fuarı ile görücüye çıkıyor.

RAM Gayrimenkul Etiler'deki projesini satışa çıkardı!

İstanbul Etiler'de gerçekleştirdiği MaaNaa inşaat projelerine devam eden RAM Gayrimenkul, Etiler, Kalamış ve Bostancı'daki 5 yeni projesinin yapımına devam ediyor.

Etiler 49 projesinde 350 bin dolardan başlıyor!

Etiler’de kentsel dönüşümle butik proje üretmeyi sürdüren RAM Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın MaaNaa markası, bölgede yapımını sürdürdüğü Etiler 49, Ekim 2015’te teslim edilecek.

Etiler 49, mahalleyi canlandıracak!

Etiler’de kentsel dönüşümle butik proje üretmeyi sürdüren RAM Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın MaaNaa markası, bölgede yapımını sürdürdüğü Etiler 49, Ekim 2015’te teslim edilecek. İşte ayrıntılar...

Etiler Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etiler Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Köse, Burhan Damaoğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta Çekmeköy, Mehmet Akif Mahallesi'nde kuruldu.

Semerkand Yapı Etiler'de kentsel dönüşüme giriyor!

Gayrettepe, Etiler ve Kartal sahilde kentsel dönüşüm planlayan Semerkand Yapı, hak sahiplerinin yüzde 65'inden imza aldı. Şirketin Proje Geliştirme Direktörü Kırbıyık, ön protokollerin yapıldığını söyledi.

Etimesgut Etiler imar planı değişikliği askıda!

Etimesgut Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından, Etimesgut İlçesi, Etiler Mahallesi, imarın 8730 ada 6 sayılı parseline ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı...

1997 yılında Büyükşehir Belediyesi'nin ''Etiler Planı''!

1997 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Akaratlar Karanfilköy'deki gecekonduları kaldırıp, yerine dev iş merkezi dikmeyi planlamış. Belediye, ''Etiler Planı'' adı verilen uygulamayla Karanfilköy'deki konduları böylece tasfiye edecekmiş.

Etiler Venüs Pastanesi yenilenecek!

Ünlü steak restoranı Nusret'in yaratıcıları Nusret Gökçe ile Mithat Erdem, Etiler'in simgesi Venüs Pastanesi'ni 22 milyon dolara satın almıştı. Gökçe ile Erdem, Venüs Pastanesi'nin sadece mülkünü değil, kedisini de satın almış.

RAM GMY MaaNaa 49 Etiler ne zaman teslim?

Daire fiyatlarının 926 bin dolardan satışa sunulduğu projede daire tipleri 1+1'den dubleks dairelere kadar değişiklik gösteriyor. Peki RAM GMY MaaNaa 49 Etiler ne zaman teslim?

MaaNaa 49 Etiler fiyat listesi!

Toplam 58 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den başlıyor ve dubleks dairelere kadar farklı şekilde dizayn edildi. MaaNaa 49 Etiler fiyat listesi kapsamında projede daireler 926 bin dolardan satışa sunuluyor.

etiler China Big Box Haberi

etiler China Big Box

Sağlıklı yaşamın yeni alternatiflerinden olan China Big Box, Uzak Doğu ve Çin Mutfağı müdavimlerinin en lezzetli uğrak yerlerinden biri olacak. Beşiktaş İlçesi’ne bağlı Ulus Kenti’nde Haziran ayında hizmete açılan China Big Box, özellikle zengin menü seçenekleri ile dikkat çekiyor. Sağlıklı ve bol çeşide sahip olan restaurant; deneyimli ekibi, alanında uzman Sushi ve Çin aşçıları ile misafirlerini karşılıyor. Malzeme seçiminden sunuma, pişirilme usullerine kadar büyük bir özen içinde hazırlanan ürünler, tadanlar için sağlıklı ve keyifli bir ana dönüşüyor. Başlangıçlardan salatalara, çok özel sushi seçeneklerinden tavuk, balık ve et yemeklerine, noodlelara, eriştelere, pilavlara ve sebze tabaklarına kadar geniş bir menü fırsatı sunuyor.


Lezzetli Başlangıçlar…


Uzak Doğu ve Çin Restaurantları’nın vazgeçilmezi olan acılı ekşili çorbalardan tutun da brokoli, lahana gibi besinlerden hazırlanan Udon çorbasına,...