03 / 05 / 2024

Etimesgut belediye ihale

Etimesgut belediye ihale

Etimesgut Belediye Başkanlığı; halk ekmek fabrikası, büfe yeri, ve açık çay bahçesi olmak üzere 12 gayrimenkulü 12 Aralık 2014 tarihinde 14.00 itibariyle ihale ile kiraya veriyor.

Etimesgut Belediye Başkanlığı'ndan kiralık 12 gayrimenkul!

Etimesgut Belediye Başkanlığı; halk ekmek fabrikası, büfe yeri, ve açık çay bahçesi olmak üzere 12 gayrimenkulü 9 Aralık 2014 tarihinde 14.00 itibariyle ihale ile kiraya veriyor.

O belediye 4 adet arsa satacak! İhale tarihi 7 Kasım!

Afyonkarahisar’a bağlı Bolvadin Belediye Başkanlığı tarafından 4 adet arsa satışa çıktı. 7 Kasım’da satılacak arsalar için kapalı teklif usulü ihale gerçekleştirilecek.

Etimesgut Belediyesi'nden 60 aylığına kiralık gayrimenkul!

Ankara İli Etimesgut Belediye Başkanlığı, Göksu Mahallesi'ndeki nikah salonu için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 31 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye O ilimizde arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023!

Bir belediye daha çok sayıda arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023’te gerçekleştirilecek.

Etimesgut Belediyesi'nden 112.4 milyon TL'ye satılık 9 arsa!

Ankara İli Etimesgut Belediye Başkanlığı, belediyeye ait olan 9 adet arsayı 112 milyon 468 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 18 Ağustos 2020 günü gerçekleşecek.

Ankara Etimesgut'ta 104.4 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Etimesgut Belediye Başkanlığı, Ankara Etimesgut'ta yer alan 9 adet gayrimenkulü 104 milyon 368 bin 31 TL bedelle satışa çıkardı.

Metromall AVM’nin plan değişikliğinde yeni kararlar!

Eski Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Melih Gökçek’in imzasıyla haksız emsal kullandırılarak yapılan Metromall AVM kararının, Etimesgut Belediye Meclisi’nden de geçtiği ileri sürüldü. Metromall AVM’nin plan değişikliğinde yeni kararlar olduğu öğrenildi. 

Ankara Etimesgut parselasyon planı askıda!

Etimesgut Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğü; Ankara Etimesgut 85276/3’nolu parselasyon planı askıya çıkarıldı. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Etimesgut'un 2 mahallesinde imar planı değişikliği!

Ankara Etimesgut Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğü, Güzelkent Mahallesi ve Bağlıca Mahallesi'ndeki 1/1000 ölçekli uygulama imara planı değişikliği kararını Resmi Gazete'de yayınladı. 

Etimesgut Mevlana Kültür Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Mevlana Kültür Merkezi Binası, Etimesgut Belediye Başkanlığı tarafından 10 yıllığına kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 9 Ocak'ta yapılacak..

Ankara Etimesgut'ta imar planı değişikliği!

Etimesgut Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğü, Etimesgut İlçesi, 30 Ağustos Mahallesi imarın 8685 ada 1 sayılı parseline ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği kararını Resmi Gazete'de yayınladı.

Etimesgut'ta imar planı değişikliği!

Etimesgut Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından Etimesgut İlçesi, Süvari Mahallesi imarın 45117 ada 2 sayılı parseline ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ankara Etimesgut'ta büyük dönüşüm yaşanacak!

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut'un 27 yılda taşradan modern merkez şehre, otelkentten yaşamkente büyük dönüşüm yaşadığını söyledi.

Ankara Süvari ve 30 Ağustos Mahallesi'nde imar planı askıda!

Etimesgut Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğü, Süvari Mahallesi ve 30 Ağustos Mahallesi'nde ki imar planı değişikliği Resmi Gazete'de yayınladı.

Etimesgut belediye ihale Haberi

Etimesgut belediye ihale

Etimesgut Belediye Başkanlığı; halk ekmek fabrikası, büfe yeri, ve açık çay bahçesi olmak üzere 12 gayrimenkulü ihale ile kiraya veriyor. İhaleleri; 12 Aralık 2014 tarihinde 14.00 itibariyle 30 Ağustos Mahallesi, Şehit Hasan Öztürk Caddesi No:5 Etimesgut/ANKARA adresinde bulunan Belediye Hizmet Binası-Encümen toplantı Salonunda Encümen huzurunda yapılacak.



İHALE İLANI:


KİRALIK YERLER ETİMESGUT BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 19233


ETİMESGUT BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NDAN


Belediyemizin mülkiyetinde ve tasarrufunda bulunan aşağıda adresi ve kullanım amacı belirtilen yerler 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu kapsamında kiraya verilecektir.


Kiraya verilecek yerlerin yıllık tahmini kira bedeli, geçici teminat tutan, kira süresi, ihale tarihi ve saati aşağıda belirtilmiştir.


KİRALIK YERLER    KULLANIM AMACI :    YILLIK TAH. KİRA BEDELİ    GEÇİCİ TEMİNAT    KİRA SÜRESİ    İHALE TARİHİ    İHALE SAATİ  ...