24 / 07 / 2024

Etimesgut Belediyesi faaliyet raporu

Etimesgut Belediyesi faaliyet raporu

Etimesgut Belediyesi'nin faaliyet raporu da Belediye Başkanı Enver Demirel başkanlığında toplanan Belediye Meclisi'nde görüşüldükten sonra kabul edildi.

Etimesgut Belediyesi'nden 60 aylığına kiralık gayrimenkul!

Ankara İli Etimesgut Belediye Başkanlığı, Göksu Mahallesi'ndeki nikah salonu için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 31 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Büyükşehir'den Mamak ve Etimesgut'ta satılık 5 arsa! Fiyatlar dudak uçuklattı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Mamak ve Etimesgut ilçelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte arsa satışıyla ilgili merak edilen o ayrıntılar...

Samsun Büyükşehir Belediyesi Yabancılar Pazarı esnafından kira almayacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde faaliyet göstermeyen Yabancılar Pazarı esnafından kira  alınmayacağını açıkladı. 

Lüleburgaz Belediyesi'nden yüzde 80'e varan kira indirimi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Lüleburgaz Belediyesi, belediyeye ait işyerlerinde faaliyet gösteren ve kısıtlamalardan yoğun şekilde etkilenen esnafa 80'e varan kira indirimi yaptı.

Van Büyükşehir Belediyesi faaliyetleri duran esnaftan kira ücreti almayacak!

Van Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendisinde olan ve faaliyet göstermeyen iş yerlerinden 6 ay boyunca kira almayacak. 

Etimesgut Belediyesi'nden kira indirimi müjdesi!

Ankara Etimesgut Belediyesi pandemi boyunca kapalı olan işletmelerden kira ücreti almayacak. Buna ek olarak açık olan işletmelere ise kira ödemelerine yüzde 90'a varan indirim yapılacak. 

Ön ödemeli konut almak isteyenlere 'yapı ruhsatı' uyarısı!

Etimesgut Belediyesi, yapı ruhsatı olmadan satışa çıkarılan ön ödemeli konut alımında vatandaşların mağdur olmaması için uyarılar yaptı.

Etimesgut Belediyesi'nden 112.4 milyon TL'ye satılık 9 arsa!

Ankara İli Etimesgut Belediye Başkanlığı, belediyeye ait olan 9 adet arsayı 112 milyon 468 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 18 Ağustos 2020 günü gerçekleşecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2019 yılı faaliyet raporu kabul edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZSU ve ESHOT Genel Müdürlüğünün 2019 Yılı Faaliyet Raporları kabul edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin faaliyet raporu kabul edilmedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 yılı faaliyet raporu, büyükşehir belediye meclisinde 122'ye karşı 173 oyla reddedildi.

Etimesgut Belediyesi'nden sağlık çalışanlarına otel tahsisi!

Ankara Etimesgut Belediyesi, İstasyon Mahallesi'nde bulunan otelini koronavirüs salgını nedeniyle sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Ankara Etimesgut'ta kamulaştırma sonrası mutlu son!

Ankara Büyükşehir Belediyesi,Etimesgut Etiler Mahallesi'nde İstasyon Caddesi'ne alternatif yol projesi kapsamında gerçekleştirilen kamulaştırma sonrası yıkılan evler yerine yenilerini inşa ediyor.

İBB'nin 2018 yılı Faaliyet Raporu onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde görüşülen İBB ve İETT’nin 2018 Faaliyet Raporları, meclis üyelerinin büyük çoğunluğunun “kabul” oylarıyla onaylandı. 

Etimesgut Belediyesi faaliyet raporu Haberi

Etimesgut Belediyesi faaliyet raporu

Enver Demirel, yapılan değerlendirmeler ve eleştirilere cevap vererek şunlan söyledi: "İlçeye Türk Beyleri Kent Meydanı'nın Kent Konseyi Binası'nı, Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi'ni, Atakent Sosyal Tesisleri'ni, Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi'ni, Ziya Gökalp Tesisleri'ni, emekli evlerini, kreş ve etüt merkezlerini, işte bu belediye binasını, oteli, halk ekmek fabrikasını, kapalı Pazar yerlerini, 150'den fazla park ve yeşil alan kazandırdık. Bu dönemde de yatırımlarımıza, hizmetlerimize devam ediyoruz. Özgecan Arslan Kadın Konukevi, Elvan Kapalı Yüzme Havuzu ve Aile Yaşam Merkezi, Engelsiz Yaşam Merkezi, Güzelkent Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi ile birçok sosyal ve kültürel projeyi hemşehrilerimizin hizmetine sunmak için çalışıyoruz. Yukarı Yurtçu Mahallemizde kapalı Pazar yeri, Etisem birimi ve zabıta merkezimizin yer aldığı projemizi tamamlamak üzereyiz. Yakında hizmete açacağız." 



Hürriyet...