05 / 05 / 2024

Etimesgut Belediyesi yapı fuarı

Etimesgut Belediyesi yapı fuarı

Etimesgut Yapı Pazarı 4 - 7 mayıs tarihleri arasında sürecek. Türkiye’nin en büyük açık hava fuarının ilki Etimesgut Belediyesi ev sahipliğinde geçen yıl 26-29 Mayıs tarihleri arasında düzenlenmişti.

Etimesgut Belediyesi'nden 60 aylığına kiralık gayrimenkul!

Ankara İli Etimesgut Belediye Başkanlığı, Göksu Mahallesi'ndeki nikah salonu için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 31 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Tuzla Belediyesi yap işlet modeliyle tesis yaptıracak! İhalesi 17 Ekim'de!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, yap-işlet modeli ile spor alanı tesis inşa ettirecek. Söz konusu ihale 17 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tuzla Belediyesi yap işlet devret modeliyle sosyal tesis yaptıracak! İhalesi 2 Ağustos'ta!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, İstanbul Tuzla Aydıntepe Mahallesi'nde yap işlet devret modeliyle sosyal tesis inşa edecek. İşte detaylar...

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

Kuşadası'nda imar kanununa uymayan kaçak yapılara ceza yağdı!

Aydın'da Kuşadası Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, son 2,5 senede 62 bin 330 kaçak yapı için ceza uyguladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi yapı stoku için çalışmalara başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan yapıların envanterini çıkarmak için çalışmalara başladı.

Kocaeli Derince'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Kocaeli Derince Belediyesi, Yapı Kontrol Müdürlüğü ilçede bulunan kaçak yapılarının yıkımını gerçekleştirmeye devam ediyor. 

Etimesgut Belediyesi'nden kira indirimi müjdesi!

Ankara Etimesgut Belediyesi pandemi boyunca kapalı olan işletmelerden kira ücreti almayacak. Buna ek olarak açık olan işletmelere ise kira ödemelerine yüzde 90'a varan indirim yapılacak. 

Serdivan'ın estetiği için o yapılar yıkılıyor!

Sakarya Serdivan Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kent estetiğini bozan yapıların yıkım çalışmalarına başlandı.

Batman'da kaçak yapılaşma engelleniyor!

Batman’da ruhsatsız olan ve kaçak yapılan binalar tek tek yıkılıyor. Batman Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, belediye imar sınırları içerisinde yer alan ve daha önce etrafı sacla kapatılan 9 katlı yapıyı kontrollü bir şekilde yıktı. 

Ön ödemeli konut almak isteyenlere 'yapı ruhsatı' uyarısı!

Etimesgut Belediyesi, yapı ruhsatı olmadan satışa çıkarılan ön ödemeli konut alımında vatandaşların mağdur olmaması için uyarılar yaptı.

Etimesgut Belediyesi'nden 112.4 milyon TL'ye satılık 9 arsa!

Ankara İli Etimesgut Belediye Başkanlığı, belediyeye ait olan 9 adet arsayı 112 milyon 468 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 18 Ağustos 2020 günü gerçekleşecek.

Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin yapımı yeniden başladı!

Kentsel dönüşümden, altyapıya, sosyal belediyecilik hizmetlerinden yatırımlara kadar birçok hizmet sunan Mamak Belediyesi, yapımı durdurulan Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin inşaatına yeniden başlandı. 

Etimesgut Belediyesi yapı fuarı Haberi

Etimesgut Belediyesi yapı fuarı

Türk Beyleri Kent Meydanı’nda Yapı Bazaar adıyla 2. Yapı Malzemeleri, İnşaat, Dekorasyon ve Emlak Günleri fuarı yapılacak. Etimesgut Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek yapı pazarı 7 Mayıs'ta sona erecek.


Türkiye’nin en büyük açık hava fuarının ilki geçen yıl 26-29 Mayıs tarihleri arasında düzenlenmişti. Etimesgut Belediyesi, Türk Beyleri Kent Meydanı "Yapı Malzemeleri, İnşaat, Dekorasyon ve Emlak Günleri’ne ev sahipliği yapmıştı.



SPONSORLAR

Yapı Bazaar’ın sponsorları ise Etimesgut Belediyesi’nin yanı sıra Bim-Fed, Etimesgut İnşaat Müteahhitleri Derneği, TÜMSİAD, Vizyon Yayıncılık ve Organizasyon, SR Emlak, HOTKİ, Şan Reklam.



KATILIMCI PROFİLLERİ

Yarın başlayacak olan Yapı Bazaar’ın katılımcı profilleri şöyle:*İnşaat makine ve ekipmanları *Kalıp ve iskele sistemleri *Şantiye araç ve gereçleri *Altyapı malzemeleri *Yapı kimyasalları *Beton ürün ve sistemleri *Ahşap ürün ve sistemleri *Prefabrikasyon sistemleri *Mermer, granit ve doğal taşlar *Restorasyon ürün...