03 / 05 / 2024

etimesgut beşgen mit kampüsü ne zaman tamamlanacak

etimesgut beşgen mit kampüsü ne zaman tamamlanacak

MİT için Ankara Etimesgut'ta, ABD Savunma Bakanlığı Pentagon'unkine benzer beşgen bir kampüs yapılacak. MİT'in Yenimahalle'deki kampüs alanını terk ederek, 2017 yılında Etimesgut'taki bölgeye yerleşmesi planlanıyor.

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Üçgen Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçgen Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Orhan Bakır, Özdemir Ataş ve Ümit Güntay ortaklığında kuruldu.

Evlenecek gençlere müjde! TOKİ ucuz konutlarının yüzde 20’si gençlerin olacak

TOKİ’nin eli ile inşa edilecek olan 500 bine yakın ucuz konutun % 20'si gençlere ayrılacak. Her beş ucuz konuttan biri gençlerin olacak. İşte detaylar…

Beşiktaş Kulübü Gerede Kamp ve Dinlenme Tesisleri açıldı!

Beşiktaş Kulübü Gerede Kamp ve Dinlenme Tesisleri açıldı. Açılışa Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da katıldı.

Ümit Kantarcılar Göksu Evleri'nden 2.5 milyon TL'ye villa aldı!

Ünlü oyuncu Ümit Kantarcılar, hayranlarının Beşiktaş Levazım'daki evinin önüne sık sık gelmeleri nedeniyle taşınmak zorunda kaldı. Ümit Kantarcılar Göksu Evleri'nden 2.5 milyon TL'ye villa aldı. 

Gençlerin alacağı ilk evin beşte birini devlet ödeyecek!

Ülkemizin bu zor günlerinde özellikle gençler ve ilk kez konut sahibi olacaklar için çok önemli bir düzenleme hayata geçti. İşte detaylar...

Genç inşaat mühendislerine yaratıcılık ve tecrübe eğitimi!

DİYARBAKIR İnşaat Mühendisi Odası (İMO) yöneticileri, Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencileriyle bir araya gelerek, tecrübe ve yaratıcılık konusunda eğitim verdi.

Ortahisar, Akçaabat ve Beşikdüzü'nde kat artışına ret!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi, Ortahisar, Beşikdüzü ve Akçaabat'tan gelen kat artırımı taleplerini reddetti. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, komisyon kararlarına ret oyu verdi.

Akiş GYO, enerji verimliliği danışmanlığı hizmeti alacak!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., Akbatı AVYM için enerji verimliliği danışmanlığı hizmeti alması hakkında hakkında KAP'a açıklamada bulundu. Akiş GYO, Beşgen İnşaat Elektrik Klima Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş.'den enerji verimliliği danışmanlığı hizmeti alacak.

Yalova'nın yeni Gençlik Merkezi açılışa gün sayıyor!

Yalova Gençlik Merkezi Müdürü Osman Gül, Yalova Lisesi’nin arka bahçesinde bulunan alana iki katlı ve modern mimari ile inşa edilen Gençlik Merkezi’nin on beş güne kadar açılışının planlandığını söyledi.

Beşiktaşlı Dusko Tosic İstanbul'da ev arıyor!

Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'nden transfer ettiği futbolcu Dusko Tosic ev arıyor. Uzun süredir otelde kalan yıldız futbolcu yeni evi için İstanbul'u tırım tırım geziyor.

Ankara'daki beşgen MİT kampüsü 2017'de tamamlanacak!

MİT için Ankara Etimesgut'ta, ABD Savunma Bakanlığı Pentagon'unkine benzer beşgen bir kampüs yapılacak. MİT'in Yenimahalle'deki kampüs alanını terk ederek, 2017 yılında Etimesgut'taki bölgeye yerleşmesi planlanıyor.

Çilek mobilyalarla uyumlu aksesuarları ile beğeni topluyor!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, mobilyalarıyla uyumlu aksesuarlarıyla da beğen topluyor. Son olarak, satışa sunduğu müzik çalar, formula oyun koltuğu ve soundmax kulaklığıyla, çocuk odalarında eğlenceye tam gaz devam ediyor.

etimesgut beşgen mit kampüsü ne zaman tamamlanacak Haberi

etimesgut beşgen mit kampüsü ne zaman tamamlanacak

MİT için Ankara Etimesgut'ta, ABD Savunma Bakanlığı Pentagon'unkine benzer beşgen bir kampüs yapılacağı iddia edildi.


Hakan Fidan'ın müsteşarlığa getirilmesinin ardından ölçek büyüten Milli İstihbarat Teşkilatı, şimdi de yeni yerleşke için düğmeye bastı. Ankara şehir merkezindeki Yenimahalle'de faaliyet gösteren MİT için bina darlığı yüzünden yer arayışına girilmişti. Bu çerçevede Etimesgut'taki Zırhlı Birlikler'in Ankara Polatlı ve Eskişehir Sivrihisar'a taşınması sonrasında boşalacak arazi gündeme geldi. Arazinin MİT'e devri kararlaştırıldı. Askerin taşınması sonrasında Ankara'da boşalacak arazi MİT'e tahsis edilecek. Araziye istihbarat binalarının yanı sıra lojmanlar da inşa edilecek.


2017'DE BİTECEK 

Etimesgut'a bağlı Alsancak, İstasyon, Erler ve Bağlıca mahalleleri arasında kalan arazi için yol ve zemin düzeltme inşaatlarının başladığı belirtiliyor. MİT'in Yenimahalle'deki kampüs alanını terk ederek, 2017 yılında Etimesgut'taki bölgeye yerleşmesi planlanıyor. MİT kampüsünün inşaatını Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı...