18 / 05 / 2024

etimesgut protokol

etimesgut protokol

Hastane yapmak istedi protokol iptal oldu Etimesgut Belediyesi nin, hastane' olması için 25 yıllığına Sağlık Bakanlıgı'na tahsis ettiği Eti-Park İş Merkezi nin protokolü, Bakanlık tarafından iptal edildi...

Ankara'daki askeri arazilerde ilk protokol imzalandı!

Etimesgut’taki Zırhlı Birlikler’den geçecek olan Bağlıca Bulvarı ile ilgili Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasında protokol imzalandı.

Ankara Etimesgut Havalimanı protokole açılıyor!

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na 5 kilometre mesafedeki Etimesgut Havaalanı'ndaki pistlerden biri protokolün kullanımına verilecek. Etimesgut Havaalanı, Ankara'da Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na 4.5 kilometre mesafede yer alıyor.

Global Liman, Creuers'teki payını yüzde 78'e yükseltmek için protokol imzaladı!

Global Liman, 'Barcelona'da payını artırıyor. Global Yatırım Holding'in bağlı ortaklığı Global Liman İşletmeleri, Barselona limanını işleten Creuers şirketindeki payını yüzde 78.07'ye yükseltmek üzere ön protokol imzaladı.

Tepe Mobilya 4 ülkede mağaza açmak için ön protokol imzaladı!

Tepe Mobilya, bölgesel bir marka olma vizyonu ile ihracat atağı başlatmaya hazırlanıyor. Bilkent Holding bünyesindeki Tepe Mobilya 4 ülkede mağaza açmak için ön protokol imzaladı.

Emlak Konut Etimesgut arsa satışı gelir paylaşımı ihalesi 3 Haziran'da yapılacak!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Etimesgut arsa satışı gelir paylaşımı ihalesi 3 Haziran'da yapılacak.

Ankara Etimesgut Bahçen Elvanşehir adres!

Ankara Etimesgut Bahçen Elvanşehir adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 10 blok halinde yükselen projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Nilüfer Belediyesi adına Polonya'nın Lublin Belediyesi ile kardeşlik protokolü imzalandı!

Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çakıcı'nın Polonya ziyareti ile ilk aşaması gerçekleşen protokol sürecinin Türkiye ayağı Botanik Park'ta bulunan İskender Efendi Konağı'nda konuk heyet için düzenlenen davette tamamlandı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın-Mehmet Dirikoç Anaokulu protokolü imzalandı!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ana yerleşkesinde hayırsever İş Adamı Ali Dirikoç tarafından yaptırılan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın-Mehmet Dirikoç Anaokulu için Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği protokolü imzalandı.

Protokol Ankara İş Merkezi görücüye çıktı!

Başkent 'in Çukurambar bölgesinde inşa edilen Protokol Ankara İş Merkezi düzenlenen lansmanla görücüye çıktı. Protokol Ankara'da ofislerin alanları 65 metrekare ile 650 metrekare arasında değişiyor...

Protokol Ankara projesi görücüye çıktı!

Çukurambar’da inşa edilen ve özel lokasyonuyla dikkati çeken Protokol Ankara İş Merkezi, düzenlenen lansmanla görücüye çıktı. Lansmana Milletvekili Sinan Aygün’ün yanı sıra çok sayıda davetli ve basın mensubu katıldı.

Antalya Aksu'da 12 derslikli okul için protokol imzalandı!

Antalya'nın Aksu ilçesi Güloluk Mahallesi’ne 12 derslikli okul yapılacak. Güloluk Mahallesi'nde 12 derslikli okul yapımı için protokol imzalayan Ufuk ve Banu Cömertoğlu ailesi eğitime büyük önem verdiklerini söyledi...

Protokol Ankara görücüye çıktı!

Çukurambar’da inşa edilen ve özel lokasyonuyla dikkati çeken Protokol Ankara İş Merkezi, düzenlenen lansmanla görücüye çıktı. Lansmana Milletvekili Sinan Aygün’ün yanı sıra çok sayıda davetli ve basın mensubu katıldı.

Protokol Ankara İş Merkezi ofislerin her ihtiyacına cevap veriyor!

Ender İnşaat ve Ebced İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Protokol Ankara İş Merkezi Projesi, ofislerin her ihtiyacına cevap verebilen donatılan ve kente estetik katan mimarisiyle dikkati çekiyor.

etimesgut protokol Haberi

etimesgut protokol
Meydan yapmak istedi AVM oldu, hastane yapmak istedi protokol iptal oldu DEVLET BİZE 'pardon' dedi
Etimesgut Belediyesi nin, hastane' olması için 25 yıllığına Sağlık Bakanlıgı'na tahsis ettiği Eti-Park İş Merkezi nin protokolü, Bakanlık tarafından iptal edildi, protokolün 15 ay sonra iptal edilmesine tepki gösteren Başkan Enver Demirel, "Devlet bize pardon' dedi. Allah'a havale ediyorum" ifadelerini kullandı.
UtülL SAĞLIK Bakanlığı, 28 istediklerini belirtti. Bakan- sirkülasyon aksaklıkları, oda14 Al İVCTİ Agustos'da belediyeye gön- lık gerekçe olarak İse "Binanın ların ikişer kişiliğe cevrilmeMALIYt 11 derdiği yazıyla, hasta- depreme dayanıklı hale getl- sinin ve sosyal donatı alanları VİlIfÇPlf ne yapımına İlişkin yaptık- rilmesinden doğacak maliyet, yapılmasının getireceği yükYUıvjtft iarı protokolü sonlandırmak jeneratörlerde yaşanabilecek sek maliyetleri"gösterdi.
ETİMESGUT Belediye Başkanı Enver Demirel'in, 2004 yılı öncesinde 'kent meydanı'...