05 / 05 / 2024

etkinlik iptali

etkinlik iptali

Başkent'te 6 bin logonun yer alacağı 120 metre uzunluğunda, 15 metre yüksekliğinde "En Çok Logoya Sahip Panosu" olarak adlandırılan Guinness rekor denemesi olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Tapu iptali nasıl yapılır?

Tapu tescili sürecinde muvazaalı işlemin yapıldığını düşünen kimseler tapu iptalini isteyebiliyor. Peki, tapu iptali nasıl yapılır? Tapu iptali davası nasıl ve nerede açılır? İşte yanıtı..

Bağış sözleşmesinin iptali!

Fiil ehliyetine sahip olan herkes, eşler arasındaki mal rejiminden veya miras hukukundan doğan sınırlamalar saklı kalmak üzere, bağışlama yapabilir. Peki, bağış sözleşmesinin iptali hangi durumlarda söz konusu olabilir?

Vasiyetnamenin iptali davası açma süresi!

Mirasçının saklı payının ihlal edilmiş olması halinde saklı pay için dava açılabiliyor. Peki, vasiyetnamenin iptali davası zaman açılır? İşte vasiyetnamenin iptali davası açma süresi..

Vasiyetnamenin iptali davası nasıl açılır?

Medeni Kanundaki sebeplerin doğması ile tasarrufun iptal edilmesinde menfaati bulunan mirasçı veya vasiyet alacaklısı tarafından iptal davası açılabiliyor. Peki, vasiyetnamenin iptali davası nasıl açılır?

Hisseli tapu rızai taksim sözleşmesi iptali!

Rızai taksim sözleşmesi, hisseli tapuya sahip olan kimselerin birleşerek gayrimenkulün hangi bölgesinin kime ait olduğuna karar verdiği sözleşme olarak biliniyor. İşte, hisseli tapu rızai taksim sözleşmesi iptali!

Roots Turizm ve Etkinlik Yönetimi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roots Turizm ve Etkinlik Yönetimi Dış Ticaret Limited Şirketi, Renan Çelik tarafından 40 bin TL sermaye ile, 10 Eylül'de İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de kuruldu.

Tapu tahsisi belgesi iptali!

Tapu tahsis belgesi bir mülkiyet belgesi olmayıp yalnızca fiili kullanmayı belirleyen bir belge olarak karşımıza çıkıyor. Peki, tapu tahsis belgesi iptal edilir mi? İşte, tapu tahsisi belgesi iptali!

Muvazaalı satış tapu iptali dilekçesi!

Miras hukukunda sıkça karşılaşan muvazaalı satışların iptalinin gerçekleşmesi için sulh hukuk mahkemelerine dava açılabiliyor. İşte, muvazaalı satış tapu iptali dilekçesi!

Hile nedeniyle tapu iptali davası nerede açılır?

Tapu satış işlemlerinde hile yapılmış olması durumunda, tapunun iptali için dava açılabiliyor. Peki, hile nedeniyle tapu iptali davası nerede açılır?

Hile nedeniyle tapu iptali davası ne zaman açılır?

Satış işlemi yapılmış ancak işin içinde hile tespit edilmiş tapunun bozulması için hukuk mahkemelerine dava açılabiliyor. Peki, hile nedeniyle tapu iptali davası ne zaman açılır?

Hile nedeniyle tapu iptali dilekçe örneği!

Tapu davalarında hileye uğrayan kişi, hileyi öğrendiği tarihten itibaren bir yıllık hak düşürücü süre içerisinde dava açabiliyor. İşte, hile nedeniyle tapu iptali dilekçe örneği!

Ölünceye kadar bakma akdinin iptali!

Ölünceye kadar bakma akdi ile bir taşınmaz malın mülkiyetinin devri karşılığında bir kimsenin diğer birini ölünceye kadar bakıp görüp gözetmeyi taahhüt etmiş oluyor. Peki, ölünceye kadar bakma akdinin iptali nasıl olur?

Ön ödemeli konut satış sözleşmesinin iptali!

Ön ödemeli konut satışlarında alıcı ve satışı arasında anlaşmaya varıldığında, ön ödemeli konut satış sözleşmesi imzalanıyor. Peki, bu sözleşme nasıl iptal edilir? İşte, ön ödemeli konut satış sözleşmesinin iptali!

etkinlik iptali Haberi

etkinlik iptali

Başkent'te 6 bin logonun yer alacağı 120 metre uzunluğunda, 15 metre yüksekliğinde "En Çok Logoya Sahip Panosu" (Most Brands Advertising on One Single Billboard) olarak adlandırılan Guinness rekor denemesi olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal...