05 / 05 / 2024

etlik garajı satış ihalesi

etlik garajı satış ihalesi

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı, Keçiören 19 Mayıs'ta yer alan Etlik Garajı'nı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 98 milyon 532 bin TL olarak belirlendi.

Bulvar Sitesi satışta! Teslimler Haziran 2024'te!

Garaj Teknik Yapı tarafından Bursa Nilüfer'de inşa edilen Bulvar Sitesi'nde satışlar devam ediyor. Proje Haziran 2024'te teslim edilecek. 

İETT, Ayazağa'daki arazisini 1.2 milyar TL'ye satışa çıkardı!

İETT Garajı olarak kullanılan Ayazağa arazisi 1 milyar 200 milyon TL'ye satışa sunuldu. Kapalı teklif usulü ile yapılacak ihale ile ilgili teklif mektupları 27 Ekim 2021 tarihine kadar verilebilecek.

Bornova'da 6.3 milyon TL'ye icradan satılık bağ tapulu lojistik tır garajı!

İzmir 18. İcra Dairesi Müdürlüğü, İzmir ili, Bornova ilçesi, Gürpınar Mahallesi, 22620 ada 5 parselde yer alan bağ tapulu lojistik tır garajını 6 milyon 286 bin TL'ye icradan satıyor...

Britney Spears, Beverly Hills’teki malikanesini 7,5 milyon dolara satıyor!

Britney Spears, Beverly Hills’teki malikanesini, 7.5 milyon dolardan satışa çıkardı. Malikanede . Evde, altı yatak odası, yedi banyo, büyük bir bahçe, garaj, mahzen, sinema ve oyun odalarının yanı sıra bir de havuz bulunuyor...

Levent İETT Garajı park yapılsın talebi!

İBB’nin iştiraki İmar A.Ş’ye ait 46 bin 241 metrekarelik Levent İETT Garajı arazisini Dubai şeyhine satılmıştı. Dubai şeyhi almaktan vazgeçince meslicten park yapılsın talebi geldi…

Ali Ağaoğlu lüks araçlarını satışa çıkardı!

Bir süredir mali sıkıntı içinde olduğu belirtilen iş adamı Ali Ağaoğlu’nun garajındaki beş lüks otomobili satışa çıkardığı ortaya çıktı.

SGK’dan satılık kelepir garajlar!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) “garaj” satmaya hazırlanıyor. SGK prim borçlarının ödenmemesi nedeniyle haczettiği garajları 14 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkaracak.

Antalya'da acele satış kararı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi yeni dönemde satış furyasına başladı. Belediye tarafından Doğu Garajı dahil farklı bölgelerde çok sayıda arsa ve iş yeri satışa sunuldu.

Ordu TOKİ Konutları satışa çıkıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iş birliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında inşa edilen konutlar satışa çıkıyor.

Tekirdağ Yavuz Mahallesi'nde 30.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Yavuz Mahallesi'ndeki 7 bin 646 metrekare büyüklüğündeki garajı bulunan müştemilat ve arsası ihale ile satılıyor. İhale 17 Ocak'ta yapılacak...

Doğu Garajı Kültür Merkezi'nde 72 iş yeri satılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Aralık ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Doğu Garajı Kültür Merkezi'ndeki 72 iş yerinin satışı gündeme geldi.

Tekirdağ Büyükşehir'den 30.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Yavuz Mahallesi'ndeki 7 bin 646 metrekare büyüklüğündeki garajı ihale ile satıyor. İhale 22 Kasım'da gerçekleşecek...

TOKİ Ordu'da 21 adet iş yeri satıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Altınordu Kamyon Garajı projesindeki iş yerlerini bugün itibariyle satışa çıkardı.

etlik garajı satış ihalesi Haberi

etlik garajı satış ihalesi


Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı, Keçiören 19 Mayıs'ta yer alan Etlik Garajı'nı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 98 milyon 532 bin TL olarak belirlendi.


ANKARA SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EMLAK VE İSTİMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞIMDAN ASKİ İHALE YÖNETMELİĞİNE GÖRE ARSA SATIŞI YAPILACAKTIR

Mülkiyeti Genel Müdürlüğümüze ait aşağıda ilçesi, mahallesi, ada/parsel numarası, imar durumu, hisse durumu, muhammen bedeli, geçici teminatı yazılı taşınmazların ASKİ Genel Müdürlüğü İhale Yönetmeliği’nin 27/a maddesi gereğince Kapalı Teklif Usulü ve satış bedeli, ihale karar pulu, ilan giderleri, sözleşme karar pulu ve giderleri peşin olmak üzere mülkiyet satışı yapılması için ilan edilmiştir.

İşin Adı: Ankara ili, Keçiören ilçesi, 19 Mayıs Mahallesi, 90749 ada, 2 parselde bulunan 32.200 metrekare büyüklüğündeki taşınmaz satışı.


İli:Ankara

İlçesi: Keçiören

Semti:...