07 / 05 / 2024

Etstur Cruise Departmanı Müdürü Ahmet Yazıcı

Etstur Cruise Departmanı Müdürü Ahmet Yazıcı

Dünya genelinde yaklaşık 21 milyon kişinin tercih ettiği cruise turlanna Türk turistlerin de ilgisi her geçen gün artıyor. Etstur Cruise Departmanı Müdürü Ahmet Yazıcı cruise gemilerinde 'Türk konseptinin' oluşturulduğunu ifade etti

Tom Cruise, Telluride'deki dağ evini 39.5 milyon dolara yeniden satıyor!

Hollywood'un en gözde yıldızlarından Tom Cruise, satmak için yıllardır uğraştığı Telluride'deki dağ evini Kovid-19 salgını sonrası yeniden satışa sundu. Cruise, ev için fiyat düşürdü. Dağ evinin fiyatı 59 milyon dolardan 39.5 milyon dolara indi.

İstanbul’un ikinci cruise limanı için ihale hazırlığı!

İstanbul, 5 Nisan’da açılması planlanan Galataport limanını beklerken, ikinci bir cruise limanı için de ihale hazırlığı başladı. Global Ports Holding’in CEO’su İstanbul’daki liman ihalesine hazır olduklarını açıkladı.

Galataport İstanbul Seatrade Cruise Fuarı'na katıldı!

Yılda mürettebat dahil 1.5 milyon kruvaziyer yolcusuna hizmet verecek olan İstanbul’un tek ana limanı Galataport, Seatrade Cruise Europe 2019 Fuarı’nda sergilendi.

İstanbul'un yeni cruise limanı Yenikapı'da inşa edilecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul'da yeni cruise limanının Yenikapı'da inşa edileceğini açıkladı. Ersoy, ''Yıl sonuna kadar Ulaştırma Bakanlığımız ihaleye çıkacak. Orası en az 5-6 cruise gemisini aynı anda alabilecek kapasiteye sahip'' diye konuştu.

Tom Cruise’un 11.4 milyon dolarlık evi!

Görevimiz Tehlike ve Top Gun gibi sevilen filmlerin yakışıklı aktörü Tom Cruise’un evi görenleri büyülüyor.  Ünlü oyuncu, eşi Katie Holmes ve küçük kızları Suri ile bu evde yaşamıştı. 

Etstur'un Fikirtepe'deki 35 milyon dolarlık binası açıldı!

Etstur'un patronu Mehmet Ersoy'un görevi devrettiği Coşkun Tünay gazetecilere açıklamalarda bulundu. Tünay, Etstur'un Fikirtepe'deki 35 milyon dolarlık binasının açıldığını söyledi.

Bekaş Başkent'te Etstur'dan 15 bin TL hediye çeki!

Bekaş Başkent'te Etstur'dan 15 bin TL hediye çeki imkanı sağlanıyor. Bekaş Başkent Çiğdem'de 4 blokta 377 daire bulunuyor.

Akiş GYO Kiralama Departmanı kapatıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kiralama Departmanı kapatıldı. Bu kapsamda Kiralama Direktörü Hakan Biçen'in görevden ayrıldı.

Ege Yapı Etstur seyahat hediye çeki kampanyası!

Ege Yapı'nın Kordon İstanbul iel Batışehir projelerinden daire alanlar 42 bin TL’ye varan Etstur seyahat çeki kazanıyor. 

Ağaoğlu'ndan ev alana Cruise seyahati hediye!

Ağaoğlu düzenlediği son kampanya ile müşterilerine Ege-Akdeniz'de 7 gece 8 gün süren muhteşem Cruise seyahati hediye ediyor. Kampanya 11 Haziran 11 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak.

Ağaoğlu'ndan ev alanlar Cruise seyahati kazanıyor!

Ağaoğlu, 11 Haziran-11 Temmuz tarihleri arasında daire veya ofis satın alan müşterilerine Ege-Akdeniz'de 7 gece 8 gün süren muhteşem Cruise seyehati hediye ediyor.

Cruise'lar Tarihi Yarımada'nın görüntüsünü bozacak mı?

Fatih Belediye Başkanı Demir: "İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Cruise'lar için yaptığı çalışmayı biliyorum. Tarihi Yarımada'nın görüntüsünü bozmayacak şekilde daha iyi bir yer konusunda Büyükşehir Belediyemizin ciddi gayretleri var" dedi.

Özhan Yurtseven: İnşaat Teknik izleme Planı'nı anlattı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Teknik Departman Direktörü Özhan Yurtseven, mülk sahiplerine 'İnşaat Teknik İzleme Planı" yapmadan müteahhitler ile anlaşma yapmamaları uyarısında bulunuyor.

Etstur Cruise Departmanı Müdürü Ahmet Yazıcı Haberi

Etstur Cruise Departmanı Müdürü Ahmet Yazıcı

Dünya genelinde yaklaşık 21 milyon kişinin tercih ettiği cruise turlanna Türk turistlerin de ilgisi her geçen gün artıyor. Geçen yıl 65 bin kişin seyahat ettiği cruise gemilerinde 'Türk konseptinin' oluşturulduğunu ifade eden Etstur Cruise Departmanı Müdürü Ahmet Yazıcı, Aegean Paradise gemisi üe gerçekleştirdikleri İzmir Çeşme çıkışlı vizesiz turlarının Türk konseptli servisi üe turistlerden yoğuıı ügi gördüğünü ifade etti. Aegean Paradise gemisi üe 11 Eylül'de 100. seyahatlerini yaptıklarına vurgu yapan Yazıcı, "ETS olarak 3 yüda 70 bin kişiyi taşıdık. Geçen yü ise toplam 35 bin kişi bizimle birlikte yolculuk yaptı. Pazarın yüzde 55'ine biz hizmet veriyoruz. Fiyatlarda 199 ile 499 Euro arasmda değişiyor" dedi. 


DİL PROBLEMİ YOK 

Cruise turlarım tercih edenlerin yaş ortalamasını da 30'lara kadar çektiklerini söyleyen Ahmet Yazıcı, "Türk konseptli...