05 / 05 / 2024

Euro City örnek daire

Euro City örnek daire

Kurtköy Euro City fiyat listesi bilgisine göre konutlar 115 bin liradan başlayarak yükseliyor. Banka kredisi kullanılabilen Kurtköy Euro City Evlerinde teslimler Aralık 2014 yılında gerçekleşecek...

Euro City satış ofisi!

Euro City satış ofisi iletişim bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Euroil İnşaat tarafından Anadolu Yakası Pendik Kurtköy'de hayata geçirilen proje banka kredisi kullanımına uygun olarak yükseliyor...

Örnek City Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Örnek City Gayrimenkul Anonim Şirketi Esenyurt'ta 23 milyon 746 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Baygeldi, Hüseyin Baygeldi, Cevdet Baygeldi ve Güven Baygeldi ortaklığında kuruldu.

Messi Miami'den 8 milyon Euro'ya ev aldı!

Barcelona'dan ayrılacağı konuşulan, ismi PSG ve Manchester City ile anılan Lionel Messi, Miami’de 8 milyon Euro'ya lüks bir ev aldı. 

Katar, Sheraton İstanbul City Center’i  93 milyon euro’ya satın aldı!

JW Marriott Istanbul Bosphorus ile Katar merkezli Al Rayyan Turizm ve Yatırım Şirketi, Marriott International zincirininden olan Sheraton Istanbul City Center’i toplam 93 milyon euro’ya satın aldı...

Aydın Mylife City'de örnek daireler yıkılıyor!

Yavuzlar İnşaat'ın Efeler Güzelhisar Mahallesi Torlak mevkinde inşa edilmesi planlanan Mylife City projesinin örnek dairelerin yıkım işlemlerine başlandı.  

Samut Comfort City kalite ve sağlamlıkta model oldu!

Samut AŞ tarafından Antalya’da yapımına hızla devam edilen Samut Comfort City projesi, kalite ve sağlamlık kategorisinde bölgesine örnek teşkil ediyor.

Jose Luis Rodriguez Zapatero: Dünya İstanbul’u örnek almalı!

Üç gün sürecek Smart City Expo fuarının açılışına katılan eski İspanya Başbakanı Zapatero, “Akıllı şehirler barış mücadelesi verir. Dünya İstanbul’u örnek almalı” dedi

1Coastal City örnek daire!

Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği 1Coastal City Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı ev seçenekleri bulunuyor. 1Coastal City örnek daire seçeneklerini görmek için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.

Özyurtlar İnşaat 1Coastal City örnek daire!

Özyurtlar İnşaat 1Coastal City örnek daire görselleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimlerinin 2016 yılının Eylül ayında yapılması planlanan 1Coastal City projesinde daire fiyatları 209 bin liradan başlayarak yükseliyor...

Euro City Kurtköy ulaşım!

Euro City Kurtköy ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimlerinin yıl sonu yapılması planlanan Euro City projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleks tiplerinde dizayn edildi

Kurtköy Euro City iletişim!

Kurtköy Euro City iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 10 katlı 5 blok halinde yükselen projede, stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleks daireler yer alıyor.

Kurtköy Euro City ne zaman teslim?

Euroil İnşaat projesi olarak hayata geçirilen Kurtköy Euro City ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2014 yılının Aralık ayında deniliyor. Daire satışlarına devam edilen projede banka kredisi kullanılıyor...

Euro City nerede?

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de Euroil İnşaat tarafından yükselen ve içinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dublekslerin olduğu Euro City nerede?

Euro City Kurtköy ne zaman teslim?

Dairelerin; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleks olarak dizayn edildiği Euro City Kurtköy ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2014 yılının Aralık ayı deniliyor.

Euro City örnek daire Haberi

Euro City örnek daire

Euroil İnşaat tarafından inşa edilen Euro City projesi lokasyon olarak İstanbul Kurtköy'de konumlandırılıyor. Euro City fiyat listesi bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Satışların devam ettiği Euro City Kurtköy Evlerinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dubleks tipinde konut alternatifleri tasarlandı. Euro City projesi 10 katlı 5 blok halinde yükseliyor. 


Euro City fiyat listesi:


Euro City fiyat listesi bilgisine göre stüdyo daireler 115 bin liradan, 1 oda 1 salon daireler 165 bin liradan ve 2 oda 1 salon daireler ise 265 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor.


13 bin 500 metrekare arsa alanına sahip olan Euro City Konutlarında dairelerin büyüklükleri 44 metrekareden başlıyor. Euro City teslim tarihi bilgisine göre konutlar 2014 Aralık ayında sahiplerine teslim edilecek.


Euro City...