03 / 05 / 2024

Euro City teslimleri

Euro City teslimleri

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de Euroil İnşaat tarafından yükselen ve içinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dublekslerin olduğu Euro City nerede?

Katar, Sheraton İstanbul City Center’i  93 milyon euro’ya satın aldı!

JW Marriott Istanbul Bosphorus ile Katar merkezli Al Rayyan Turizm ve Yatırım Şirketi, Marriott International zincirininden olan Sheraton Istanbul City Center’i toplam 93 milyon euro’ya satın aldı...

Bakırköy City'de 2. etap teslimleri Mayıs'ta!

200 milyon lira yatırım değerine sahip Bakırköy City'de 1. etap daireleri hemen teslim edilirken, 2. etap teslimleri Mayıs'ta başlayacak..

City Hill Sancaktepe konut teslimleri!

Kahramanlı Group tarafından hayata geçirilen City Hill projesi iki blok olarak yükseliyor. Peki City Hill Sancaktepe konut teslimleri ne zaman?

Sur Yapı Tempo City daire teslimleri!

Tempo City projesi Sur Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Sur Yapı Tempo City daire teslimleri ne zaman?

City Hill Sancaktepe daire teslimleri!

Kahramanlı Group imzası taşıyan City Hill projesinde 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. City Hill Sancaktepe daire teslimleri ne zaman?

Tempo City Kağıthane teslimleri ne zaman?

Sur Yapı'nın İstanbul Kağıthane'de hayata geçirdiği Tempo City projesinde fiyatlar indirim avantajıyla 592 bin TL'den başlıyor. Projede konut teslimleri 2019 yılında yapılacak...

Bakırköy City Kartaltepe teslimleri!

Bakırköy City Residence'de dairelerin alanları 87 ile 217 metrekare arasında değişiyor. Proje Beyaz İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Bakırköy City Kartaltepe teslimleri ne zaman yapılacak?

Bakırköy City teslimleri ne zaman yapılır?

200 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçirilen Bakırköy City Konutları 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Peki Bakırköy City teslimleri ne zaman yapılır?

Sinpaş Yapı Aqua City teslimleri!

Daire büyüklüklerinin 72 metrekareden başladığı proje toplam 210 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Proje Denizli İl'inde yükseliyor. Sinpaş Yapı Aqua City teslimleri Haziran 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Denizli Aqua City teslimleri ne zaman?

Toplam 210 bin metrekare alan üzerinde yayılan projede daire alanları 72 metrekareden başlıyor. Proje Sinpaş Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Denizli Aqua City teslimleri ne zaman?

Aqua City Denizli teslimleri ne zaman?

Aqua City Denizli Evleri 210 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Lansmana özel fırsatlar ile satışlarına devam eden proje Sinpaş Yapı imzası taşıyor. Peki Aqua City Denizli teslimleri ne zaman?

Simart City Ümraniye'de daire teslimleri 2016'da!

Si Yapı imzası ile hayata geçirilen Simart City projesi Finans Merkezi Bölgesi Ümraniye 'de yükseliyor. Ümraniye Simart City Evleri daire teslimlerinin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

Simart City Evleri 2016 yılında teslim!

Ümraniye Simart City Evleri ön satış süreci devam ediyor. Teslimleri 2016 yılının sonunda yapılacak olan Simart City projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye 'de hayata geçiriliyor.

Euro City teslimleri Haberi

Euro City teslimleri

Euro City nerede sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz. Proje, İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de konumlandırılıyor. İçinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleks dairelerin bulunduğu Euro City nerede?


Euro City nerede?


Euro City nerede sorusuna göre proje, Pendik Yenişehir mahallesinde yer alıyor. 


10 katlı 5 bloktan oluşan Euro City Kurtköy projesi, Euroil İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede; hidrofor, otopark, yüzme havuzu, asansör, uydu, güvenlik, çocuk parkı, çocuk oyun alanı gibi imkanlar mevcut. 


13 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan projede;  hidrofor, otopark, yüzme havuzu, asansör, uydu, güvenlik, çocuk parkı, çocuk oyun alanı gibi imkanlar mevcut. 


Euro City nerede?


Yenişehir Mh. Reyhan Cd. No: 43 Pendik/İSTANBUL


Euro City Kurtköy Evleri iletişim

Telefon: 444 36 02

Web: