13 / 05 / 2024

euro dolar paritesi bugün

euro dolar paritesi bugün

Euro bölgesinde  enflasyon eylülde yüzde 9,1’den yüzde 10’a yükselerek rekor tazeledi. Bu gelişmenin ardından euro kurunda hırçın dalgalanma görülüyor. Euro ne kadar oldu? Son dakika euro kuru...

Euro dolara karşı direniyor! Elinde 1 euro bile olanlar hemen bakın! İlk bakan kazanır

Euro/ dolar paritesi bugün yükselişe geçti. Elinde euro olanlar hemen baksın! Euro bugün ne kadar? Euro bugün kaç TL oldu? İlk bakan kazanır. Son dakika...

Euro'dan yeni bir tarihi rekor! Euro 31,0123 TL'yi gördü...

Dolar rakamları, Türkiye piyasalarının açık olduğu saatlerde 28,64 Türk Lirası'na kadar çıkarak, böylelikle piyasalar açıkken gördüğü zirve seviyesine kadar ulaştı. Euro fiyatları ise, Euro/dolar paritesinin desteği ile değer kazanarak yeni tarihi rekorunu kırdı. İşte ayrıntılar...

Deutsche Bank'tan flaş euro/dolar tahmini! Yıl sonu beklentisini aşağı yönlü olarak revize etti!

Deutsche Bank'tan euroya yönelik beklentisini nötr olduğunu açıkladı. Euro/dolar paritesi için 2023 sonu tahminlerini 1,15 seviyesinden 1,07'ye düşürdüklerini açıkladı.

Dolar yarın bu kadar olacak! 30 Ağustos 2023 Döviz Kurları: Dolar, Euro, Sterlin!

Şu günlerde, anlık olarak dolar, euro ve sterlin gibi temel para birimlerinin döviz kurları yoğun bir şekilde takip ediliyor. Peki, Bugün dolar ne kadar? 30 Ağustos çarşamba euro, dolar, sterlin kaç TL? İşte güncel döviz kurları...

Yatırımcılar dikkat! 12 Ağustos 2023 Döviz Kurunda kritik hareketlilik: Euro, dolar, sterlin ne kadar oldu?

Dolar, Euro gibi evrensel para birimleriyle ilgilenen yatırımcı ve vatandaşlar, Döviz Kurundaki son dakika gelişmelerini mercek altına aldı. Peki, 12 Ağustos 2023 Döviz Kuru - Euro, dolar, sterlin ne kadar? İşte detaylar...

Doların bütün kaderi o gün değişecek! Acilen buraya bakın! Bugün euro, dolar, sterlin ne kadar? 21 Temmuz 2023!

Son dönemde, dolar, euro ve sterlin fiyatları oldukça dikkat çekici hale geldi. Özellikle geçen gün, ülkenin Merkez Bankası faiz kararını duyurdu. Bu önemli açıklamada, faiz oranları 250 baz puan artırılarak yüzde 15'ten yüzde 17.50'ye yükseltildi.

1 doları bile olan acilen baksın! Bugün euro, dolar, sterlin ne kadar? 20 Temmuz 2023!

Dolarda fırtına derinden koptu... İnternette, birçok kişi dolar ve euro alış-satış fiyatlarını araştırıyor. 20 Temmuz 2023 dolar, euro, sterlin ne kadar? İşte son durum!

Doları olan olmayan hemen buraya baksın! Bugün 1 dolar ne kadar? 18 Temmuz 2023 euro, dolar, sterlin...

Bugün doların TL karşılığı ve Euro'nun değeri, en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte 18 Temmuz'da güncel döviz kurları...

Kabine piyasayı etkiledi! 2 Haziran Cuma dolar ne kadar? İşte güncel euro, dolar alış satış fiyatı

Dolar 2 Haziran Cuma günü kaç TL oldu? Dolar bugün yine yükseldi mi? İşte 2 Haziran Cuma dolar kuru…

Euro dolar güç kazanmaya devam ediyor! Euronun geleceği en yüksek rakam açıklandı! 1 Eurosu bile olanlar hemen baksın

Almanya Üretici Fiyat Endeksinin beklentiden yüksek gelmesi, euroyu güçlendirdi. Avrupa Merkez Bankası şahin duruşuna devam ederken euronun geleceği en yüksek rakam açıklandı. 1 eurosu bile olanlar hemen baksın.

Fed faizleri 25 baz puan artırdı! Altın fiyatları ve döviz kurları yükselişe geçti!

ABD Merkez Bankası politika faizini 25 baz daha artırarak son 16 yılın en yüksek seviyesine çıkardı. Fed’in faiz kararının ardından piyasalar hareketlendi. Ons altın 2 bin 43 seviyelerine çıkarken, euro/dolar paritesi de yükseldi.

Euro/TL'nin geleceği pik seviye belli oldu! Euro 27 gün sonra tam bu kadar olacak! 

Euro/dolar paritesi dün 1,1076 ile 13 ayın ardından en yüksek seviyesini gördü. Euro değer kazanmaya başlarken yatırımcıları gözü euro kuruna çevrildi. Euro/TL'nin geleceği pik seviye belli oldu! Euro 27 gün sonra tam bu kadar olacak! 

Euro, dolar karşısında giderek güçleniyor! Euro/dolar paritesi son 13 ayın zirvesinde!

ABD Merkez Bankası Fed’in enflasyondaki yavaşlamaya paralel faiz artırımlarını sonlandıracağına ilişkin beklentilerin kuvvetlenmesi uluslararası piyasalarda euroya yaradı. Euro/dolar paritesi 1,1076 dolara kadar tırmanarak son 13 ayın rekorunu kırdı.

Rekordan rekora koşan euronun geleceği seviye resmen belli oldu! Euro tam olarak bu kadar olacak!

Dün euro dolar paritesi 1,0920 seviyesine yükselmesi ile euro kuru 21,050 seviyesine yükseldi. Rekordan rekora koşan euronun geleceği seviye ise resmen belli oldu! Euro tam olarak bu kadar olacak!

euro dolar paritesi bugün Haberi

euro dolar paritesi bugün

Euro bölgesinde enflasyon eylül ayında yüzde 9,1’den yüzde 10’a yükselerek rekor tazeledi. Bu gelişmeden sonra euro kuru dalgalanmaya başladı. Gün içinde euro 22 kuruş değer kaybetti.

Peki euro bugün en kadar? Euro kuru kaç TL? Euro bugün ne kadar oldu? İşte son dakika 30 Eylül 2022 euro kuru...

Dünya genelinde başta ABD Merkez Bankası (Fed) olmak üzere diğer ülke merkez bankalarının aldığı agresif faiz artırım kararları ve devam eden enflasyon baskısıları gelişmekte olan ülke para birimleri üzerinde baskı oluşturmaya devam ediyor.

19 ülkeli Euro Bölgesi'nde enerji fiyatlarının artmasına karşın enflasyon un önne geçilemiyor. Temmuz ayında 8.9, ağustos ayında 9.1'e çıkan enflasyon eylül ayında yüzde 10'la çift hanelere ulaşarak yeni bir rekor kırdı.