29 / 04 / 2024

Deutsche Bank'tan flaş euro/dolar tahmini! Yıl sonu beklentisini aşağı yönlü olarak revize etti!

Deutsche Bank'tan flaş euro/dolar tahmini! Yıl sonu beklentisini aşağı yönlü olarak revize etti!

Deutsche Bank'tan euroya yönelik beklentisini nötr olduğunu açıkladı. Euro/dolar paritesi için 2023 sonu tahminlerini 1,15 seviyesinden 1,07'ye düşürdüklerini açıkladı.



Deutsche Bank'tan son dakika euro/dolar tahmini geldi. Deutsche Bank  euro dolar paritesini nötr olarak aşağı yönlü revize etti. Bunu nedeni olarak  ABD büyümesinin Avrupa'ya göre göreceli olarak daha iyi performans göstermesi ve paritenin bu yıl yükselememesi olduğunu söyledi.

Enflasyon ve para politikası konusunda Deutsche Bank, FOMC'yi hâlâ "dolarda düşüş için en önemli katalizör" olarak işaret etti.BNP Paribas (BNPP) da bu ay 2023 sonu için Eruo dolar tahminini 1,10'dan 1,07'ye çekmişti.

EURO/TL BUGÜN NE KADAR OLDU? EURO DOLAR PARİTESİNDE SON DURUM

Euro/TL kuru haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Euro/TL kuru bugün alış fiyatı 29,73 TL, satış fiyatı ise 29,86 TL seviyesinden işlem görüyor. 

Euro dolar paritesi bugün 1,0614 seviyesinde değerleniyor.

DOLAR/TL BUGÜN KAÇ LİRA? DOLAR ENDEKSİ BUGÜN YÜKSELDİ Mİ, DÜŞTÜ MÜ?

Milyonlarca yatırımcı dolar/TL kurundan son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Dolar/TL kuru alış fiyatı bugün 28,077 TL, satış fiyatı ise 28,132 liradan işlem görüyor. Dolar bugün yüzde 0,04 yükselişe geçti. 

Dolar endeksi bugün 105,732 seviyesinde yüzde 0,25 düşüşe geçti. 

Avrupa’nın en büyük fonlarından bazılarının yöneticilerine göre Avrupa Merkez Bankası faiz artışlarına son vermemiş olabilir.  

Deutsche Bank tan flaş euro/dolar tahmini! Yıl sonu beklentisini aşağı yönlü olarak revize etti!

AVRUPA MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI BEKLENİYOR!

Avrupa borsalarında da cuma günü satış ağırlıklı bir seyir öne çıktı. Avrupa Merkez Bankası  ( ECB)  perşembe günkü para politikası kararları ve ECB Başkanı Christine Lagarde'ın toplantı sonrası yapacağı açıklamalar yatırımcıların odağında.

Para piyasalarındaki fiyatlamalarda ECB'nin bu hafta 3 temel politika faiz oranını sabit bırakacağına kesin gözüyle bakılıyor. Bu hafta açıklanacak  Avrupa Merkez Bankası politika metni ve Lagarde'ın açıklamalarından alınacak sinyallerin varlık fiyatları üzerinde etkili olması bekleniyor. 

23 Ekim Pazartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek ve yarım altın kaç TL? Son dakika altın fiyatları

İstanbul serbest piyasada dolar ne kadar oldu? 23 Ekim 2023 dolar/TL kuru

Geri Dön