08 / 05 / 2024

Euro Plaza Hotel kiralık

Euro Plaza Hotel kiralık

Hasko Inşaat'a ait Tarlabaşı Euro Plaza Hotel manzarasıyla dikkat çekiyor. Şu günlerde Hasko İnşaat, tek turizm yatırımı olan bu oteli kiraya vermeyi planlıyormuş.

Peker GYO'dan Solingen projesi açıklaması: B-B Hotel ile yıllık 426 bin Euro'ya kiralama sözleşmesi imzalandı!

Peker GYO Solingen projesi kapsamında, projede yer alacak olan 75 odalı otelin B&B Hotel grubu'na 20 + 5 yılllığına kiralanması için sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

Rixos Grubu, Hotel Rixos Premium Dubrovnik'i 155 milyon liraya yeniledi!

Türkiye’nin yurt dışındaki en büyük turizm yatırımcıları arasında yer alan Rixos Grubu, Hırvatistan'daki Hotel Rixos Premium Dubrovnik'i 20 milyon Euro, yani 155 milyon liralık yatırımla yeniledi ve kapılarını tekrar açtı.

Mardan Palace Hotel’in borcu 115 milyon euroya ulaştı!

Antalya Kundu'da bulunan Mardan Palace Hotel'in toplam borç miktarı 115 milyon euro civarına ulaştı. Otel, maaşlarını alamayan personel tarafından kullanılamaz hale getirildi. İşte otelin son hali.

Tarlabaşı Euro Plaza Hotel kiraya mı verilecek?

Hasko Inşaat'a ait Tarlabaşı Euro Plaza Hotel manzarasıyla dikkat çekiyor. Şu günlerde Hasko İnşaat, tek turizm yatırımı olan bu oteli kiraya vermeyi planlıyormuş.

The Plaza Hotel'in adı Mercure oldu!

Yasemin Turizm'in bünyesinde yer alan, Barbaros Bulvarı'ndaki beş yıldızlı The Plaza Hotel, adını değiştirerek Mercure adıyla hizmet vermeye başladı.

New York Plaza Hotel 1 milyar dolara satılacak!

New York’un efsaneleri arasında yer alan ve 109 yıllık tarihi bulunan Plaza Hotel’in, gelecek ay borçlar nedeniyle açık artırmaya çıkarılacağı ve 1 milyar dolara satılmasının beklendiği kaydediliyor.

İstanbul The Plaza Hotel 12 milyon TL'ye yenilendi!

Yasemin Turizm’in bünyesinde yer alan otelin yenileme çalışmaları hakkında bilgi veren Erol Turanlıoğlu ile Barış Özkan toplamda 12 milyon TL harcandığını belirtti.

The Plaza Hotel Bursa 2016'da açılacak!

Yasemin Turizm'in Bursa'nın merkezi Çekirge'de inşaatı devam eden otelinin 60 milyon dolarlık bir yatırım olacağı ve 2016 yılında hizmete açılacağı belirtiliyor.

The Plaza Hotel'in 2.si Bursa'ya açılacak!

Yasemin Turizm, İstanbul'da renovasyon çalışmalarının devam ettiği The Plaza Hotel'in 2'ncisini Bursa'da açacak. Uluslararası bir marka ile görüşen şirket, franchise düşünüyor.

The Plaza Hotel Bursa’da açılıyor!

Yasemin Turizm, İstanbul’da renovasyon çalışmalarının devam ettiği The Plaza Hotel’in 2’ncisini Bursa’da açacak. Uluslararası bir marka ile görüşen şirket, franchise düşünüyor.

The Plaza Hotel Bursa’ya 60 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Yasemin Turizm, İstanbul’da renovasyon çalışmalarının devam ettiği The Plaza Hotel’in 2’ncisini Bursa’da açacak. Uluslararası bir marka ile görüşen şirket, franchise düşünüyor.

Ramada Plaza Trabzon Hotel açıldı!

Ramada Plaza Trabzon Hotel & Convention, 40 milyon Euro’luk yatırımıyla Karadeniz bölgesinin en lüks oteli olarak misafirlerini ağırlamaya başladı.

Ramada Plaza Trabzon Hotel açılış için gün sayıyor!

Karadeniz Bölgesi'nin en iddialı oteli Ramada'nın yatırım maliyeti 40 milyon Euro'yu buldu kare inşaat alanından oluşan otelin bünyesinde sakin, konforlu ve farklı tarzlara sahip 4 engelli odası olduğunu belirtti.

Euro Plaza Hotel kiralık Haberi

Euro Plaza Hotel kiralık


Veri ve analiz şirketi STR Globalin Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) için hazırladığı Ocak 2017 Ülke Performans Raporu'na göre İstanbul'daki otellerin doluluk oranlarında herhangi bir değişiklik yok.

İstanbul ne yazık ki bu yılın ilk aylarında da hala Avrupa turizm bölgeleri arasında en düşük doluluk oranına sahip şehirler arasında. Durumdan zarar gören otellerden biri de Taksim Tarlabaşı'nda konumu itibariyle dikkat çeken Hotel Euro Plaza Hasko Inşaat'a ait. Girişi Tarlabaşı'nda olan, arka odaları manzarasıyla dikkat çeken oteli rezervasyon için aradığınızda "Tadilatta olduğumuz için kapalıyız" deniliyor. Ancak otelin ne zaman açılacağına dair bilgi de yok. Duyduğumuza göre Hasko İnşaat, tek turizm yatırımı olan bu oteli kiraya vermeyi düşünüyormuş. Kasımpaşa'nın hemen üstündeki otelin binası konumu itibariyle oldukça cazip; ne kadara kiraya verileceği merak uyandırıyor, öte...