01 / 05 / 2024

Ramada Plaza Trabzon Hotel açılış için gün sayıyor!

Ramada Plaza Trabzon Hotel açılış için gün sayıyor!

Karadeniz Bölgesi'nin en iddialı oteli Ramada'nın yatırım maliyeti 40 milyon Euro'yu buldu kare inşaat alanından oluşan otelin bünyesinde sakin, konforlu ve farklı tarzlara sahip 4 engelli odası olduğunu belirtti.



Karadeniz Bölgesi'nin en iddialı oteli Ramada'nın yatırım maliyeti 40 milyon Euro'yu buldu kare inşaat alanından oluşan otelin bünyesinde sakin, konforlu ve farklı tarzlara sahip 4 engelli odası olduğunu belirtti. Başaran, "Bir adet President Suit, 10 adet Master Süit, 4 adet Business Suit ve standart odalar dahil toplam 351 oda bulunuyor. Otelimiz ayrıca yaklaşık 300 kişiye istihdam sağlayacak." dedi. 


İş dünyasına yönelik teknolojik donanım ve estetiğin birleştiği business ve deluxe süitler ile teraslı penthouse odaların da yer aldığını ifade eden Başaran, şunları söyledi: 


TRABZON'A MARKA KATIYORUZ 

"Kendine ait plajı ve açık havuzuna ilave olarak toplam 4 bin 800 metrekarelik spa merkezinde kapalı yüzme havuzu ve fitness alanı da hizmet verecek. Barındırdığı özellikleriyle uluslararası arenada kalitesini tescilleyen Ramada Plaza Trabzon Hotel&Convention'un Trabzon'un marka değerini de yükselteceğine inanıyorum." Başaran, otelin çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarının da son sürat devam ettiğine vurgu yaparak, "50 ve 350 yıllık zeytin ağaçları, palmiye ağaçları ile hem otelin çevresi çok farklı bir havaya bürünecek hem de Trabzon şehrine ayrı bir değer katacak." diye konuştu.


TRABZON'DA Karadeniz Bölgesi'nin en iddialı oteli Ramada Plaza Trabzon Hotel&Conventioıı hizmete girmek için gün sayıyor. Bugüne kadarki yatırım maliyetinin 40 milyon Euro'yu bulduğunu söyleyen Başaran Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Başaran, toplam 351 odadan oluşan otelin yaklaşık 300 kişiye istihdam sağlayacağını belirtti. Otel alanını giinebakış gazetesi muhabiri Nurgül Günaydın ile birlikte gezen ve yatırıma ilişkin bilgi veren Başaran Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Başaran, Ramada Plaza Trabzon Hotel&Convention'un 5 yıldız statüsüne sahip bir otelden beklenen tiim özellikleri en üst seviyede karşılayacak kapasiteye sahip olduğunu söyledi.Otel 11 kat ve toplam 43 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.


Karadeniz'den Günebakış


Geri Dön