29 / 04 / 2024

Ramada Plaza Trabzon Hotel açıldı!

Ramada Plaza Trabzon Hotel açıldı!

Ramada Plaza Trabzon Hotel & Convention, 40 milyon Euro’luk yatırımıyla Karadeniz bölgesinin en lüks oteli olarak misafirlerini ağırlamaya başladı.



Trabzon’un Uluslararası ilk beş yıldızlı oteli Ramada Plaza Trabzon Hotel & Convention açıldı. Başaran Group’un Türkiye’deki 2. oteli Ramada Plaza Trabzon Hotel & Convention, konforlu ve farklı tarzlara sahip 4 engelli odasıyla birlikte; 1 Adet-President Suit, 10 Adet-Master Suit, 4 Adet- Business Suit ve standart odalar dahil toplam 351 oda ile hizmet vermeye başladı. Trabzon’da yapılan en önemli yatırımlardan biri olan ve 300 kişiye istihdam sağlayan otel, 11 kat ve toplam 43 bin metrekare alanda hizmet verecek. İç mimari de Artebel-Firması-Beril Başaran’ın modern tasarımıyla misafirlerine Karadeniz’in benzersiz manzarasının eşlik ettiği otel, Trabzon’da önemli bir cazibe merkezi olmaya aday.


Hüseyin Başaran: “Şimdiden en çok tercih edilen otel olduk.”

Ramada Plaza Trabzon Hotel & Convention ile bölgeye ekonomik ve sosyal anlamda önemli katkı sağlayan Başaran Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Başaran konuyla ilgili şunları söyledi: “Başaran Group olarak, son yıllarda yerli ve yabancı misafirleriyle turizm ve iş hayatının kalbinin attığı Trabzon’da lüks otel ihtiyacı olduğunu tespit ettik. Ramada Plaza Trabzon ile en iyisini, en mükemmelini yakalamaya çalışarak Trabzon’u önemli bir destinasyon haline getirmeyi başardık. Bugün körfez ülkelerinden de turist ağırlıyoruz. Uluslararası bir marka ile Trabzon’u Dünya’ya tanıtacağız. Ayrıca şirket toplantıları için önemli bir alternatif olduk. Bu da bizi şimdiden en çok tercih edilen otel konumuna yükseltti.”


Lüksü Doğayla Birleştiriyor

Denize sıfır konumda bulunan ve Karadeniz’in eşsiz doğasıyla uyumlu modern mimarisi ile Ramada Plaza Trabzon Hotel & Convention, peyzaj yapısı ve dinginlik veren atmosferiyle alışılmışın dışında özgün bir proje olarak dikkat çekiyor. Kendine ait plajı ve açık havuzuna ilave olarak toplam 4.800 m2’lik Spa merkezinde kapalı yüzme havuzu ve fitness alanıyla hizmet veriyor. Ramada Plaza Trabzon Hotel & Convention, 5 yıldız statüsüne sahip bir otelden beklenen tüm özellikleri en üst seviyede karşılayacak kapasiteye sahip.


Bölgenin Gastronomi Merkezi

İçinde barındırdığı 1000 kişi kapasiteli Uzak Doğu Mutfağı, Türk Mutfağı, İtalyan Mutfağı ve Lübnan Mutfağı olmak üzere 4 farklı konseptte hizmet verdiği restaurantlarıyla; hem Trabzonluların hem de turizm tarafında misafirlerin keyif alacağı bir gastronomi merkezi olma özelliği taşıyor.


Ulusal ve Uluslararası Toplantılara Ev sahipliği Yapacak

Ramada Plaza Trabzon Hotel & Convention, 1.140 m2’lik balo ve konferans salonu ile bölgedeki kongre turizmi için gerekli tesis açığına da cevap veriyor. Havaalanına sadece 1 Km mesafede olması,merkeze ve bölgedeki diğer şehirlere kolay ulaşım imkanlarıyla iş dünyası için yeni ve benzersiz bir alternatif sunuyor. Otelde iş dünyasına yönelik teknolojik donanım ve estetiğin birleştiği business ve deluxe suitler ile teraslı 8 adet penthouse daire de yer alıyor. Ramada Plaza Trabzon Hotel & Convention 1.100 kişi kapasiteli 6 adet toplantı ve konferans salonuyla çeşitli sektörel, ulusal ve uluslararası kongrelere ev sahipliği yapacak.




Haber Memleket Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


2016 yılında faaliyete geçecek Konya Ramada Plaza, güçlü kadrosu, 5 yıldızlı konaklama ayrıcalığı ve premium seçenekleriyle Konya'da otelcilik anlayışına yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.


Konaklama sektöründe kusursuz hizmet anlayışıyla Ramada Plaza, Konya'da hizmet vermeye hazırlanıyor. 2016 yılında faaliyete geçecek olan otel, güçlü kadrosu, 5 yıldızlı konaklama ayrıcalığı ve premium seçenekleriyle Konya'da otelcilik anlayışına yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. Türkiye'nin tarım, sanayi ve kültür başkenti Konya, iş dünyasında yapılan yatırımlar, sahip olduğu kültürel değerler ile her yıl birçok yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlıyor. Geniş bir ziyaretçi potansiyeline sahip olan Konya, otelcilik ve konaklama alanında yapılan yatırımlara da zemin hazırlıyor. Uygulama anlamında da çevrecilik adına gerekli tüm çalışmaların yapıldığı Ramada Plaza Konya'da; su ve enerji tasarrufu standartları, çevre duyarlılığı konusunda çalışan eğitimleri ve çevreye zararlı maddelerin tüketiminin ve atık miktarının azaltılması standartları uygulanacak. 


255 ODA İLE HİZMET VERECEK 

Konya Ramada Otel, otobüs terminaline 1 km, hava alanına 11 km olan merkezi lokasyonu ile misafirlerine kolay ulaşım imkânı tanıyor. Şehir manzaralı, 230 standart, 13 deluxsuit, 1 royalsuit, 3 engelli odası, 8 aile odası toplamda 255 odası ile hizmet vermeye hazırlanıyor. Nitelikli kadrosu ile hizmet sunacak olan Ramada Plaza Konya'nın kaliteli ve konforlu tekstil ürünleriyle donatılmış odalarında; iklimlendirme, çalışma masası, direkt telefon, kablosuz internet bağlantısı, çay ve kahve ikramı, mini buzdolabı, saç kurutma makinesi, ütü ve ütü masası, uydu ve sinema kanalları ile laptopun sığabileceği boyutta güvenlik kasası gibi misafirlerin konaklama anında ihtiyaç duyabileceği tüm hizmetler eksiksiz olarak sağlanacak. 


HİZMETTE SINIR YOK! 

Otel yerleşkesi içerisinde ayrıcalıklı bir yaşam sunan Ramada Plaza Konya'da, bahçe, business center, kuaför salonu, çamaşırhane, kuru temizleme, telefonla doktor, ücretli bebek bakıcısı, ücretsiz otopark, ATM, döviz bürosu gibi seçeneklerle misafirlerinin ihtiyaçlarına hızlı çözümler sunmayı hedefliyor. Dinlenmek ve stres atmak isteyen misafirleri için lüks standartlarda hayata geçirilen, Isıtmalı (kapalı) havuz, çocuk havuzu, Türk hamamı, Fin hamamı, sauna, masaj, jakuzi ve fitness center'da dinlendirici zaman geçirmeyi vaat ediyor. Ramada Plaza Konya profesyonel mutfak ekibiyle Türk ve dünya mutfağından eşsiz lezzetlerini, 250 kişilik 2 adet restoran, 50 kişilik özel yemek salonu, alakart ve açık büfe servis, kahvaltı salonu, oda kahvaltı imkânıyla misafirlerinin damak zevkine hitap etmeyi hedefliyor. Konya'da toplantı ve organizasyonlarınız için hayata geçirilen ileri teknolojiyle donatılmış, toplamda 1500 kişilik toplantı salonları, fuar ve sergi alanlarında profesyonel ekibi ile organizasyonlarınız için ayrıcalıklı imkânlar sunmayı hedefliyor. 


Sami Gediz/Memleket 


 


Geri Dön