16 / 05 / 2024

Euroleague Final Four

Euroleague Final Four

Digiturk İcra Kurulu Başkanı Ümit Önal, “beIN Media Group ile anlaşmaya varıldı. Katarlı şirket Digiturk’ün yüzde 100’ünü alıyor“ dedi.

Four Winds projesinde iskan sorunu ortadan kalktı!

İstanbul Kadıköy’deki Four Winds projesinde Kadıköy Belediyesi’nin iskânı iptal ettiren kararı ortadan kalktı. Temyiz mahkemesi, Four Winds projesinin iskanını iptal eden kararı oybirliğiyle bozdu

Four Winds projesinde ilave alan tespit edildi!

Kadıköy'deki Meteoroloji arsası olarak bilinen yaklaşık 45 bin metrekarelik alanda hayata geçirilen Four Winds projesinde ilave alan tespit edildi...

Sinpaş GYO, Euroleague Basketbol’a sponsor oldu!

Gayrimenkul sektöründeki 44 yıllık deneyimiyle yenilikçi ve öncü projeleri hayata geçirmeye devam eden Sinpaş GYO, Euroleague Basketbol’un resmi sponsoru oldu.

Four Winds'te iskan sorunu ortadan kalktı!

Taşyapı’nın İstanbul Bağdat Caddesi’ndeki konut projesi Four Winds için bakanlık tarafından verilen iskâna Kadıköy Belediyesi’nin iptal ettirmek için açtığı iskân iptal davasında sona gelindi. Four Winds'te iskan sorunu ortadan kalktı.

Four Season For Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Four Season For Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’re 150 bin TL sermaye bedeli ile Aıman Al Manzaljı tarafından kuruldu. 

27 soruda Seven Four Life Acıbadem projesi!

Seven Four Life Acıbadem projesinde aidat ödemesi yapılmıyor. Isınma ve 5 yıldızlı sosyal tesislerin kullanımının bedava olduğu projede jeotermal enerji kullanılıyor. İşte 27 soruda Seven Four Life Acıbadem projesi...

Seven Four Life Acıbadem fiyat listesi!

Hem kentsel dönüşümde hem de konut üretim mantığında yükselen Seven Four Life Evleri'nde anahtar teslimler 2018'de yapılacak...

Seven Four Life Acıbadem'de 1 milyon TL'ye 1+1! Yeni Proje!

Yediyol Şirketler Grubu'nun yeni projesi Seven Four Life projesi butik konseptli olarak Acıbadem'de yükseliyor. Seven Four Life Acıbadem'de 1 milyon TL'den başlayan fiyatlarla daire sahibi olunabiliyor.

Four Seasons Resort Bodrum geliyor!

Halikarnas Turizm ve Yatırım A.Ş, Bodrum Kızılağaç Mahallesi Gerenkuyu Mevkiide Four Seasons Resort Bodrum'u inşa edecek. Proje 5 yıldızlı 125 odalı otel ile 5 yıldızlı 284 üniteli tatil köyünden meydana gelecek..

Four Seasons Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Four Seasons Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi Fatih Tanrıkulu ve mehtap Bilen Konbak ortaklığında 60 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Final İzolasyon Üretim Yapı İnşaat Malzemeleri Nakliye İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Final İzolasyon Üretim Yapı İnşaat Malzemeleri Nakliye İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Cemile Kozan ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün Pendik'te kuruldu.

Mimar Sinan Uluslararası Proje Olimpiyatları final projeleri açıklandı!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği tarafından Mimar Sinan Uluslararası Proje Olimpiyatları final projeleri açıklandı..

Four Winds Residence satılık daire fiyatları!

İstanbul Kadıköy’de Bağdat Caddesi’ne komşu konumda yer alan Four Winds Residence projesinde anahtar teslimler hemen yapılıyor. Four Winds Residence satılık daire fiyatları 960 bin dolardan başlıyor.

Euroleague Final Four Haberi

Euroleague Final Four

Katarlı beIN Media Group Digiturk’ün yüzde 100'ünü almak için gün sayıyor. Satışta son imzaların yaklaşık 2 aylık bir süreçte tamamlanacağı tahmin ediliyor. Bu arada Digiturk’te de hummalı bir çalışma var. Şirket danışmanlık şirketi McKenzie ile yeni yol haritasını çiziyor. Yaz sonu gibi yeni ortaklık yapısı ve yenilenmiş stratejisi ile yol almaya başlayacak. 


Beşiktaş’ın şampiyonluğu, Euroleague Final Four karşılaşmaları ve Fenerbahçe’nin basketboldaki Avrupa ikinciliği derken sporla dolu bir ha fta sonu yaşadık. Final Four karşılaşmaları için gittiğimiz Berlin’de Digiturk İcra Kurulu Başkanı Ümit Önal, şirketin 3 yıl önce Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na (TMSF) devredildiğini hatırlattı. 


Yüzde 100’ü Katarlılara 


Bilindiği gibi yönetimi Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na ait olan Digiturk’ün yüzde 53.3'ü Çukurova Grubu’na, yüzde 46.7’si de ABD’li Providence Equity Partner’a aitti. Büyük ortak Çukurova...