30 / 04 / 2024

European Industrıal Traders İnşaat iletişim

European Industrıal Traders İnşaat iletişim

European Industrıal Traders İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Azzam Dandachlı tarafından kuruldu.

Actera Industrıal Group İnşaat Yatırım Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Actera Industrıal Group İnşaat Yatırım Sanayi Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Aslancan tarafından kuruldu.

European Apartments Group Gayrimenkul Emlak Alım Satım Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

European Apartments Group Gayrimenkul Emlak Alım Satım Danışmanlık Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Anton Pankın tarafından kuruldu.

European Contracts Management Specıalısts Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi Kuruldu!

European Contracts Management Specıalısts Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Sarıyer’de Yasemin Aksoy tarafından kuruldu.

Ma Traders Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Ma Traders Emlak Limited Şirketi Fatih'te Zeeshan Alı tarafından kuruldu.

European Industrıal Traders İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

European Industrıal Traders İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Azzam Dandachlı tarafından kuruldu.

Tarsu AVM, European Property Awards 2012’den ödülle döndü!

Tarsu Alışveriş Merkezi, European Property Awards 2012'de “Perakende Mimarisi (Retail Architecture)” kategorisinde, Avrupa’nın en iyi projesi olarak ödül kazandı

Marmara Forum, European Shopping Centers Award finalisti!

13 bin metrekarelik eğlence alanı ile açıldığı günden bu yana büyük beğeni toplayan Marmara Forum Alışveriş Merkezi, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi ICSCnin düzenlediği European Shopping Centers Awardda finale kaldı

Hangi alışveriş merkezleri kapanacak?

Son yılların en popüler konularından birisi alışveriş merkezleri... 1980'lerin sonlarına doğru Galeria ile İstanbul'da başlayan alışveriş merkezi rüzgarı 1990'larda yaşanılan krizlerin etkisiyle dalgalı bir seyir izlemişti. Son 5 yılda ise bir fırtınaya d

Adil Bey Konut Satın Alırken Nelere Dikkat Ediyor? - 2

Bu yazımızda da konut alıcısı Adil Bey, konut ya da konut projesinden yer satın alırken dikkat edilmesi gerektiğini düşündüğü hususları da şu şekilde sıralamaya devam etti:

Adil Bey konut satın alırken nelere dikkat ediyor? -1

Konut alıcısı Adil Bey, konut satın almanın insan yaşamının en önemli kararlarından biri olduğunu, konunun yasal, ekonomik, sosyal, kültürel, teknik, bürokratik ve psikolojik birçok boyutu bulunduğunu bilmektedir. Bu nedenle, konut satın almadan ya da bir

Konut alıcısının 2008'e bakışı

Yılsonlarında değerlendirme yapma kervanına bu yıl konut alıcısı Adil Bey de katıldı ve yorumunu yaptı: "Durağan dönemler bir fırsat olarak algılanmalıdır..."

Alışveriş merkezleri emlak fiyatlarını nasıl ve neden etkiliyor?

Ülkemizde gayrimenkul sektöründe en fazla hareket alışveriş merkezleri alanında yaşanıyor. Bu yarış sayesinde son yıllarda neredeyse bitişik nizam alışveriş merkezlerine sahip olduk.

Konut alıcısı Adil Bey

Elektronik Mühendisi Adil Bey 33 yaşında, evli, bir çocuklu. Özel sektörde, iyi bir şirkette müdür. Eşi, bir firmada İnsan Kaynakları uzmanı. Uzun süredir, konut almayı kafalarına koymuşlar. Ama kafaları karışıkmış. Nedenini öğrenmeye çalışıyoruz, Adil Be

European Industrıal Traders İnşaat iletişim Haberi

European Industrıal Traders İnşaat iletişim

European Industrıal Traders İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Azzam Dandachlı tarafından kuruldu.

European Industrıal Traders İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü inşaat malzemeleri , nalburiye hırdavat malzeme ve el aletleri,boya,vernik cam,ayna,kapı ,pencere,sıhhi tesisat ve ısıtma tesisatı dış cephe ve çatı kaplama malzemeleri,izolasyon,ısıtma soğutma ve havalandırma malzemeleri,kum,çakıl , kireç çimento,demir,tuğla ,elektrik tesisatı malzemeleri,banyo ve mutfak malzemeleri internetten veya perakende satış mağazaları açmak sureti ile toptan ve perakende olarak alım satımı imalatı, ithalat ve ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

European Industrıal Traders İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Maslak Mahallesi Taşyoncası Sk. T4 Apt. No: 1 U/B227...