04 / 05 / 2024

Tarsu AVM, European Property Awards 2012’den ödülle döndü!

Tarsu AVM, European Property Awards 2012’den ödülle döndü!

Tarsu Alışveriş Merkezi, European Property Awards 2012'de “Perakende Mimarisi (Retail Architecture)” kategorisinde, Avrupa’nın en iyi projesi olarak ödül kazandı



29 ülkeden projelerin katıldığı; en prestijli gayrimenkul ödüllerinden biri olan European Property Awards ödül töreninde, Avrupa'nın en iyi geliştirme, mimari ve iç dizayn projeleri açıklandı. 


24 Eylül 2012 tarihinde Londra’da Marriot Otel’de gerçekleştirilen ödül törenine, bu başarılı projelerin altında imzası bulunan gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcilerinin katıldı. 


Rekabetin çok yüksek olduğu “Avrupa’nın En İyi Gayrimenkulleri” ödül töreninde, Corio Türkiye’nin portföyünde bulunan  Tarsu AVM “Perakende Mimarisi” kategorisinde en iyi seçilerek ödüle layık görüldü.  


Şu anda, Corio’nun, Türkiye’deki portföyü, 575 milyon Euro değerindeki 7 operasyonel alışveriş merkezinden oluşmaktadır ve amacı Türkiye’deki portföyünü daha da güçlendirmektir. Corio, Türkiye’de alışveriş merkezlerinin yönetimi için güçlü bir yerel takım oluşturmuştur ve bu takımı Corio’nun Avrupa çapındaki bilgisi ve tecrübesiyle desteklemektedir. Corio, sürdürülebilir gözde buluşma mekanları yaratarak, Türkiye pazarındaki önemli oyunculardan biri olmayı hedeflemektedir.         



Geri Dön