23 / 05 / 2024

Retail Architecture

Retail Architecture

Tarsu Alışveriş Merkezi, European Property Awards 2012'de “Perakende Mimarisi (Retail Architecture)” kategorisinde, Avrupa’nın en iyi projesi olarak ödül kazandı

Lcr Architecture Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Lcr Architecture Mimarlık Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yücel İsmailoğulları tarafından kuruldu.

Life Architecture Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Life Architecture Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Reşit Taş tarafından kuruldu.

Ykm Architecture İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Tem.İthalat İhracat Hizm.Ltd.Şti. kuruldu!

Ykm Architecture İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Tem.İthalat İhracat Hizm.Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yılmaz tarafından kuruldu.

Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi'ne uluslararası ödül!

Hava Kent Yapı Kooperatifi imzasıyla hayata geçirilen “Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi” European Property Awards 2022’de “Architecture Multiple Residence” (Toplu Konut Mimarisi) kategorisinde birincilik ödülünü aldı.

Sirius Architecture Danışmanlık İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sirius Architecture Danışmanlık İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Özlem Başak tarafından kuruldu.

The Planners Architecture İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

The Planners Architecture İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Fara Nejad tarafından kuruldu.

Design Architecture Limited Şirketi kuruldu!

Design Architecture Limited Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon TL sermaye bedeli ile Selamettin Abak tarafından kuruldu.

Rusya'da emlak piyasası hareketlendi!

Rusya emlak piyasasında ofis, ticari emlak ve street retail segmentlerinde koronavirüs salgının ardından canlanmanın devam ettiği belirtiliyor.

The Cities and Architecture for the Kids in the Light of COVID-19 webinarı 3 Şubat'ta!

‘The Cities and Architecture for the Kids in the Light of COVID-19’ webinarı 3 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Imak Ofset Yönetim Ofisi'ne European Property Awards'tan ödül!

İç mekan tasarımı ve uygulaması EDDA Architecture tarafından gerçekleştirilen Imak Ofset Yönetim Ofisi, European Property Awards 2020’de "Best Office Interior Turkey" ödülüne layık görüldü.

Tepe Emlak'ın Bilkent Center'ına 'En İyi Alışveriş Merkezi Renovasyonu' ödülü!

Tepe Emlak Yatırım'ın yönetiminde yenilenip birkaç markayı bünyesine dahil eden Bilkent Center, İngiltere'nin en saygın küresel dergilerinden Retail and Leisure International tarafından ödülün sahibi oldu.

Mesa Koza 66'a uluslararası ödül!

Mesa Koza 66 Projesi, World Architecture Community Ödülleri 34'üncü Dönem Projeleri'nin en iyi oldu ve ödüle layık görüldü.

Mesa Koza 66 projesine World Architecture Community’den ödül!

Gayrimenkul sektörünün köklü şirketlerinden olan Mesa Mesken, MESA KOZA 66 projesi ile dünyanın pek çok farklı ülkesinden projenin de katıldığı World Architecture Community Awards’dan (Dünya Mimarlık Topluluğu Ödülleri) ‘Architecture-Realised (Mimari-Tamamlanan)’ kategorisinde ödül aldı.

Retail Architecture Haberi

Retail Architecture

29 ülkeden projelerin katıldığı; en prestijli gayrimenkul ödüllerinden biri olan European Property Awards ödül töreninde, Avrupa'nın en iyi geliştirme, mimari ve iç dizayn projeleri açıklandı. 


24 Eylül 2012 tarihinde Londra’da Marriot Otel’de gerçekleştirilen ödül törenine, bu başarılı projelerin altında imzası bulunan gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcilerinin katıldı. 


Rekabetin çok yüksek olduğu “Avrupa’nın En İyi Gayrimenkulleri” ödül töreninde, Corio Türkiye’nin portföyünde bulunan  Tarsu AVM “Perakende Mimarisi” kategorisinde en iyi seçilerek ödüle layık görüldü.  


Şu anda, Corio’nun, Türkiye’deki portföyü, 575 milyon Euro değerindeki 7 operasyonel alışveriş merkezinden oluşmaktadır ve amacı Türkiye’deki portföyünü daha da güçlendirmektir. Corio, Türkiye’de alışveriş merkezlerinin yönetimi için güçlü bir yerel takım oluşturmuştur ve bu takımı Corio’nun Avrupa çapındaki bilgisi ve tecrübesiyle desteklemektedir. Corio, sürdürülebilir gözde buluşma mekanları yaratarak, Türkiye...