14 / 05 / 2024

European Product Design

European Product Design

Ege Vitrifiye, “Finikia” serisi ile hem estetik hem de fonksiyonel yapısı göz önüne alınarak kendi kategorisinde ödüle layık görüldü.

Linea Tusavul Mimarlık'a German Design Awards ödülü!

European Property Awards - (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri)'nin 2017 yılı kazananları açıklandı. Linea Tusavul Mimarlık'a German Design Awards ödülü layık görüldü.

iki design group’a International Property Awards’tan ödül!

Çok ödüllü mimarlık şirketi iki design group, Ekim ayında sonuçları açıklanan European Property Awards’tan dokuz ödülle dönmüştü.

Renda Helin Design, Londra'dan 2 ödülle döndü!

Renda Helin Design & Interiors, European Property Awards 2016-2017 kapsamında, 5 Star derecesiyle Türkiye ve Avrupa birinciliği ödülüne ve “Highly Commended” ödülüne layık görüldü.

İki Design Group’a Avrupa’dan dokuz ödül daha!

Şimdiye kadar aldığı ödüller ve uluslararası arenadaki başarılı projeleri ile Avrupa’nın tanınmış mimarlık şirketleri arasına giren iki design group, European Property Awards’tan büyük başarıyla döndü.

Hilti Çivi Çakma Makinası'na 2 ödül!

Betona ve çeliğe çivi çakabilen dünyanın ilk sadece batarya ile çalışan Hilti Çivi Çakma Makinası Red Dot 2016 ve iF Product Design 2016 ödüllerine layık görüldü.

Mandarin Oriental Bodrum'a 2 ödül!

Mandarin Oriental, Bodrum, dünyanın en prestijli otelcilik ödüllerinden European Hotel Design Awards’da iki ayrı kategoride ödüle layık görüldü.

İki Design Group, European Property Awards'tan ödülle döndü!

Şimdiye kadar birçok başarılı projeye imza atan 'iki design group', European Property Awards'tan yine ödülle döndü. Bu kez dokuz ödül birden alarak rekor kıran 'iki design group'un projeleri büyük ilgi gördü.

İki Design Group, Avrupa'dan 9 ödülle döndü!

Şimdiye kadar aldığı ödüllerle gerek Türkiye, gerek Avrupa’da tanınmış mimarlık şirketleri arasına giren iki design group, European Property Awards’tan 9 ödülle döndü.

İki Design Group'a Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nden 9 ödül!

Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde 2015-2016 Avrupa ayağının sonuçları belli oldu. iki design group yönetici ortağı Murat Kader, altına imza attıkları ve başarı getiren 6 projeye ait 7 ödülü ulusal, 2 ödülü de uluslararası kategoride alarak ödül sayısı

Sancaktepe Belediyesi'ne European Property Awards'tan ödül!

Sancaktepe Belediyesi, Gayrimenkul ve yapı tasarımı alanında bugünün ve geleceğin en iyi yapılarını belirleyen European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul ödülleri) yarışmasında iki ödüle birden layık görüldü.

İki Design Group'a International Property Awards'tan dokuz ödül!

Şimdiye kadar aldığı ödüllerle gerek Türkiye, gerek Avrupa’da tanınmış mimarlık şirketleri arasına giren iki design group, European Property Awards’tan yine ödülle döndü. Murat Kader ve ekibi aldıkları dokuz ödülle geceye damgasını vurdu.

Anadolu Grubu, European Property Awards'tan 4 ödül aldı!

Anadolu Grubu'nun gayrimenkul şirketi Anadolu Gayrimenkul, ilk projesi AND ile dünyanın en saygın gayrimenkul ödüllerinden birisi olarak kabul edilen European Property Awards'tan 4 ödülle döndü.

AND’ye European Property Awards’tan 4 ödül!

Anadolu Gayrimenkul, AND ile European Property Awards’tan toplam 4 ödül ile döndü.Ticari Yüksek Bina, Ofis Geliştirme, Ofis Mimarisi ve Ticari Renovasyon ve Yenileme kategorilerinde ödül alan AND Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'ne katılacak.

European Product Design Haberi

European Product Design

European Product Design ödülleri açıklandı. Son yıllarda başarılarıyla gündemden düşmeyen Ege Vitrifiye, İtalyan Tasarımcı Claudio Papa tasarımı “Finikia” serisi ile hem estetik hem de fonksiyonel yapısı göz önüne alınarak kendi kategorisinde ödüle layık görüldü.


Dünyaca ünlü tasarımcı ve mimarlardan oluşan jüri, 43 farklı ülkeden 21 farklı kategoride 500 başvuruyu değerlendirerek hayata değer katan ürünlerin seçimini yaptı.


Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş “ Ege Vitrifiye’nin Avrupa Ürün Tasarım Ödülünü alması hepimiz için gurur verici. Finikia serisi, portföyümüzün üst segment serilerinden biri olarak piyasaya sunuldu. Sahip olduğu yalın çizgiler ve fonksiyon yapısı dünya standartlarında bir seri olduğunu gözler önüne seriyor. Finikia; batarya delikli ve batarya deliksiz minimal hatlara sahip 2 tip çanak lavabo, asma klozet ve duvara tam dayalı tek parça klozet...