20 / 05 / 2024

Ev aldıracak faiz oranları

Ev aldıracak faiz oranları

Ev almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiren konut kredisi faiz oranları yüzde 2'nin altını gördü. Önümüzdeki günlerde düşüşün daha da artması bekleniyor. 

Film yapımcısı Ryan Felton lüks ev aldı!

Film yapımcısı Ryan Felton’un iki ICO’dan elde ettiği gelirleri kötüye kullandığı ve kripto paralarla Ferrari ve lüks ev aldığı iddia edildi.

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum'dan 12 milyon TL'ye ev aldı!

Jean reklamlarında oynayan Kıvanç Tatlıtuğ, kazandığını emlağa yatırdı. Bodrum'da eşi Başak Dizer için 12 milyon TL'ye ev aldı.

Burcu Esmersoy: Bodrum'dan ev aldım!

Güzel sunucu Burcu Esmersoy, hakkında çıkan ev aldığı haberlerini doğruladı. Esmersoy, "Bir teklifte bulundum, onlar da kabul etti. Yani ev aldığım haberi doğru'' dedi.

Arjantili yıldız Messi Milano'dan ev aldı!

Bayern Münih'e elenen Barcelona'da taşlar yerinden oynayacak. Bir süredir kulüp yönetiminden duyduğu memnuniyetsizlik basına yansıyan Lionel Messi ayrılmayı düşünüyor. Arjantili yıldız Messi'nin Milano'dan ev aldığı da öne sürüldü!

Özcan Deniz Bodrum'dan 6 milyon TL'ye ev aldı!

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, hem salgından korunmak hem de sakin bir tatil yapmak için Bodrum'dan 6 milyon TL'ye ev aldı.

Cide Kaymakamı Ali Açıkgöz ve eşi İdlib'de 4 briket ev yaptıracak!

Kastamonu'da Cide Kaymakamı Ali Açıkgöz ile eşi İdlib'de 4 briket ev yaptıracak...

Erce Kardeşler Trabzon'da ev aldı!

Trabzonspor’un yetenekli ve genç kalecilerinden Erce Kardeşler Trabzon'dan ev aldı.

Gigi ve Bella Hadid New York'tan 12 milyon dolara iki ev aldı!

Hadid kardeşlerin, New York'ta sessiz sedasız iki ev aldığı ve bu evlere yaklaşık 12 milyon dolar ödediği öğrenildi...

Olimpos'un yeni imar planları bölgeye nefes aldıracak!

Antalya'daki Olimpos Turizm Merkezi'ni altyapı sorunlarından kurtarmak için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanan Koruma Amaçlı İmar Planı bölgeye nefes aldıracak.

Elinde altını olan satıp ev aldı!

Koronavirüs salgını ve OPEC'teki gerilim altın fiyatlarını yükseltti. Altının fiyatı artarken, altına yatırım yapan vatandaşlar, ellerindeki altınları satıp ev aldı...

Murat Övüç: 4 yılda 10 tane ev aldım!

Son dönemin en popüler sosyal medya fenomenlerinden olan Murat Övüç yaptığı açıklamada, "4 yılda 10 tane ev aldım. Garajda 4 tane araba var. Allah herkese nasip etsin" dedi.

Seth Rogen Batı Hollywood'dan 2 milyon dolara ev aldı!

Ünlü oyuncu Seth Rogen, anne ve babası için ev aldı. Aktör, İspanyol tarzı ev için 2 milyon doları gözden çıkardı.

Zendaya, San Fernando Vadisi'nde yeni ev aldı!

Genç yıldız Zendaya Fernando Vadisi'nde yeni bir ev aldı. Ünlü isim 6 yatak odası, 7 banyosu bulunan ev için 4 dolar ödedi. 

Ev aldıracak faiz oranları Haberi

Ev aldıracak faiz oranları

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Konut kredisi faiz oranları bu hafta yüzde 2’nin altını gördü. Yeni haftada düşüşün devam etmesi bekleniyor.

Tüketicinin konut erişiminde son aylarda en büyük sıkıntısı olan yüksek konut kredisi faiz oranları düşüşe geçti. Özellikle 120 ay (10 yıl) vade seçeneğinde yüzde 3’ün üzerine çıkarak yüzde 3.24’ü gören faiz oranları; yüzde 2’nin altına indi. Yeni haftada düşüşün devam etmesi, bankaların büyük çoğunluğunda konut kredisi faiz oranlarının düşmesi tahmin ediliyor.

Mevcut durumda en düşük konut kredisi faiz oranı yüzde 1.89 iken, yine bankalarda yüzde 1.97 ve 1.98 faiz oranlarıyla konut kredisi çekmek de mümkün. Bu oran 100 bin lira ve 300 bin lira arasında çekilmek istenen kredi tutarına göre bir farklılık göstermiyor.
 

Özel bankalar önde

Geçtiğimiz dönemde en düşük...