30 / 04 / 2024

ev dekorasyonunda çiçek desenleri

ev dekorasyonunda çiçek desenleri

Çiçek desenleri dekorasyon dünyasının vazgeçilmezlerinden. Bu bahar çiçek coşkusunu evimize dahil edebileceğimiz tasarımlar vitrinlerde çoktan yerini aldı. Yemyeşil bitkiler, sukulentler ve kaktüsler her zamankinden daha popüler.

Kira tespit davası ne zaman açılır? Ev sahibi kiraya ek zam yapabilir mi?

Kira tespit davası, kiracı ya da kiraya veren tarafından açılan kira bedelinin yeniden belirlenmesinin talep edildiği bir davadır. Bu dava uygulamada genellikle kira artış davası olarak bilinmektedir. Peki, Ev sahibi kiraya ek zam yapabilir mi? Kira tespit davası ne zaman açılır? İşte tüm detaylar..

Dilan Çiçek Deniz 50 bin TL'ye kütük ev kiraladı!

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz kütük ev kiraladı. Güzel oyuncu kütük ev için 50 bin TL ödedi.

Dilan Çiçek Deniz annesine Marmaris’ten ev alacak!

Dilan Çiçek Deniz, ilk evini arayışa girdi. 24 yaşında olan genç oyuncu, dizi ve reklamlardan kazandığı birikimiyle annesi Hale Hanım’a Marmaris’ten taş ev alıyor.

Dilan Çiçek Deniz'e ev sahibi vetosu!

Arnavutköy’de 3 katlı, özel dizayn edilmiş bir evi kiralamak isteyen oyuncu Dilan Çiçek Deniz'e ev sahibi, "Bekara ev yok" dedi...

Çiçek desenleri ev dekorasyonunda vazgeçilmez!

Çiçek desenleri dekorasyon dünyasının vazgeçilmezlerinden. Bu bahar çiçek coşkusunu evimize dahil edebileceğimiz tasarımlar vitrinlerde çoktan yerini aldı. Yemyeşil bitkiler, sukulentler ve kaktüsler her zamankinden daha popüler.

1987 yılında Çiçek Kent büyük rağbet görmüş!

1987 yılında Kadıköy Belediyesi tarafından Küçükbakkalköy'de Çiçek Kent adıyla yapımı kararlaştırılan 4 milyon lira değerindeki 2 bin konut, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından büyük ilgi görmüş.

Bysolvo ev dekorasyonunda ilginç ürünler tasarlıyor!

Bysolvo, ev dekorasyonunda minimum alandan maksimum faydalanmak için birbirinden ilginç ürünler tasarlıyor. BySolvo’nun pratik, ergonomik ve şık ürünleriyle, ev işleriniz eğlenceli ve kolay hale getiriyor.

Ev almak için gerekli belgeler!

Gerçek ve tüzel kişilerin gayrimenkul alım satım işlemleri tapu dairesinde gerçekleşiyor. Tapu devir işlemleri için gerekli belgelerin temin edilmesi ve tapu harcının ödenmesi gerekiyor. Peki, ev almak için gerekli belgeler nelerdir?

Ev almak için ne kadar peşinat gerekli?

Ev almak için bankalarda kullanılacak kredi, evin tüm değerini karşılamıyor. Bir kısmının peşinat olarak ödenmesi gerekiyor. Peki, ev almak için ne kadar peşinat gerekli? İşte ev peşinat miktarları...

Kayabaşı lüks konut projelerine ev sahipliği yapıyor!

Kanal İstanbul projesinin bölgeden geçmesiyle değeri yükselmeye başlayan Kayabaşı, Sağlık Kent ve Bioİstanbul gibi dev projelere de ev sahipliği yapıyor. Kayabaşı bölgesi artık lüks projelerin adresi haline geldi.

Amir Çiçek: Yenilenebilir enerjide hedef en az yüzde 10!

Muğla Valisi Amir Çiçek, enerji kaynaklarının tükenmez olmadığını belirterek, "Yüksek Planlama Kurulu kararı ile ülkemizin yenilebilir enerji kaynaklarının elektrik enerjisi üretimindeki payının 2023 yılında en az yüzde 10 seviyesinde olması planlanıyor"

Marmaris'te sağanak yağış nedeniyle ev ve iş yerlerini su bastı!

Yoğun yağış Marmaris'i de etkiledi. Marmaris'te etkili olan şiddetli yağış nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı. İlçede akşam başlayan yağış, ilerleyen saatlerde şiddetini artırdı.

Ergül Akçiçek kimdir?

İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek kimdir? Ergül Akçiçek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ergül Akçiçek, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

ev dekorasyonunda çiçek desenleri Haberi

ev dekorasyonunda çiçek desenleri

Yemyeşil bitkiler, sukulentler ve kaktüsler, bakımları kolay olduğu için her zamankinden daha popüler ama o rengarenk çiçeklerin yerini hiçbir zaman tutamazlar. Sarmaşık desenleri, yaseminler, hanımeli ve mor salkımlar, gül, gerbera, lale desenleri, lavanta, zeytin dalı ve soluk renkli sümbül desenleri... Her biri başka bir stile gönderme yapıyor ve dekorasyonu tamamlıyor. Desen ve form olarak farklı boyutlarda stilize edilen çiçekler aynı zamanda mekanın daha sıcak ve davetkar görünmesini sağlıyor. Çiçekli duvar kağıtları ve çiçek desenli kumaşlarla evinize baharı getirebilirsiniz. Yastık yüzlerini baskın renkli ve desenli kumaşlarla değiştirmek en kolayı! Dekorasyonun kilit noktalarından biri olan perdelerinizi de çiçeklendirebilirsiniz. Geniş mekanlarda iri çiçek desenleri, dar mekanlarda daha küçük çiçeklileri kullanırsanız mekanı daraltmamış olursunuz. Botanik baskılar, suluboya çiçek resimleri hatta ebru ile yapılmış...