18 / 07 / 2024

ev eksenli işler

ev eksenli işler

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, evinde üretim yapan kadınların sigortalı olması ve kayda alınması için kollan sıvadı.

Bomonti artık lüks projelere ev sahipliği yapıyor!

İstanbul’un merkezi Mecidiyeköy ile Taksim’e yürüme uzaklığında olan Bomonti 15 yıl önce sanayi alanları içinde yer alıyordu. Şimdilerde lüks konut projelerine ev sahipliği yapan Bomonti şehrin en lüks semtlerinden biri oldu. 

5 maddede site yönetimlerinde mali işler!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site yönetimlerinde mali işler" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı..

Ters ev ziyaretçi akınına uğruyor!

Türkiye'nin ilk ters evi ziyaretçi rekoru kırıyor. Ters ev, yeni iç dekorasyonu ile dikkat çekiyor. Ters eve giriş ücretinin 15 TL.

Ev alabilmek için bekaretini 9 milyon TL'ye sattı!

18 yaşındaki Rumen vatandaş Alexandra Kefren, bekaretini ev alabilmek için Hong Konglu bir iş adamına yaklaşık 9 milyon TL'ye sattı. İşte Alexandra Kefren'in ilginç hikayesi...

Ev almak için zaman kaybetmeyin!

Referamdum sonra konut fiyatlarını artacağını dile getiren inşaat dünyasının temsilcileri, “Konut almayı düşünenler bu süreci iyi değerlendirmeli ve ev almak için zaman kaybetmemelidir” dedi

Ev almak için referandumu beklemeli mi? Beklememeli mi?

Referanduma sayılı günler kaldı. Gayrimenkul sektörü ve emlak piyasasında referandum sonrası nasıl değişiklik olacağı herkesi meraklandırıyor. Tebernüş Kireçci ''Ev almak için referandumu beklemeli mi? Beklememeli mi?'' sorusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı.

Ceylan: Bugüne kadar 50-60 ev değiştirdim!

Doğa ile iç içe yaşamayı tercih eden ünlüler kervanına Ceylan da katıldı. Bugüne kadar 50-60 ev değiştirdim diyen Ceylan, İstanbul'dan gideceğini söyledi.

Yasemin Masis: 7 ev değiştirdik!

İç Mimar Yasemin Masis ille eşi Dikran Masis İstanbul Anadolu Yakası'ndaki 4 katlı villalarında rahat bir yaşam geçiriyorlar. Yasemin Masis, ''Buraya gelene kadar 7 ev değiştirdik'' dedi.

Ev almak için en doğru zaman!

Umut Durbakayım, “Gayrimenkul sektörü son 10 yıllık dönemde böyle bir kampanyaya şahit olmadı. 3-4 yıl önce 24-36 ay için 0 faiz denirken şimdi bu süre 100 aya kadar çıktı. Ev almak için en doğru zaman” dedi.

Diyarbakır'daki terör saldırısında nin 709 ev ve iş yerinde hasar gördü!

Bağlar'da PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırı sonucu bin 709 ev ve iş yerinde hasar tespit edildi.

Dündar Yetişener: Betonda işler çok da iyi değil!

Alanında bugün dünya lideri haline gelen Fibrobeton'un Başkanı Yetişener, "İçeride işler çok da iyi değil, ihracatımız olmasa bu işi taşıyamayız" ifadesini kullanıyor.

Pronet, ev ve işyerlerini yangına karşı uyarıyor!

Pronet, ev ve işyerlerini yangına karşı uyarıyor. İBB İtfaiye Daire Başkanlığı’nın açıkladığı verilere göre bu yılın ilk 6 aylık döneminde İstanbul’da 15.933 yangın gerçekleşti, yangınlar en çok sigara ve elektrik kontağından çıktı.

Antalyalı Kenan Erbeyli'nin ev almak için çektiği parayı gasp ettiler!

ANTALYA'da 53 yaşındaki Kenan Erbeyli'nin ev almak için bankadan çektiği emekli ikramiyesi olan 101 bin lira, kimliği henüz belirlenemeyen yabancı uyruklu 4 kişi tarafından gasp edildi.

ev eksenli işler Haberi

ev eksenli işler
Ülkemizdeki milyonlarca ev kadınının umudu olan ‘ev eksenli çalışma modeli’ Bakanlar Kurulu toplantısında da gündeme geldi. Toplantıda engelli çocuklara bakanların yanı sıra, evde iş yapan kadınların da sigorta kapsamına alınması değerlendirildi. Evde üretim yapan kadının da saat ücreti üzerinden sigortalanması...