25 / 07 / 2024

ev fotoğrafları konut satışları

ev fotoğrafları konut satışları

Türkiye’nin akıllı emlak sitesi Zingat.com, emlak yatırımıyla ilgili gözden kaçırılmaması gereken noktalarla ilgili bilgi paylaşmaya devam ediyor. Zingat.com, ‘kiralama’ ya da ‘satış’ sırasında gayrimenkul ilanlarında fotoğrafın taşıdığı önemi rakamlarla açıklıyor.

Ev alacaklar aman oyuna gelmeyin: Sahte fotoğraflarla olmayan ev ilana koyuluyor! 

İlan platformlarında sahte konut fotoğraflarıyla vatandaşları kandıran emlakçılar gündeme gelmeye başladı. Bunları yakın takibe alan Ticaret Bakanlığı, 5 gayrimenkul firmasına toplam 575 bin liralık idare para cezası uyguladı. İşte ayrıntılar...

Konut ve kira fiyatları arttı, Tiny house (küçük ev) kalıcı konut oldu! Üstelik vergiye tabi değil

Önce pandemi daha sonra depremle birlikte talebin arttığı tiny house’lar (küçük ev), yükselen konut ve kira fiyatları sebebiyle şimdi de kalıcı konut olarak kullanılmaya başlandı. Üreticilerin şehir içinde bu küçük evler için istasyonlar sunması, çoğu yazlık bölgede de tiny house köylerinin oluşması

Samsung iddialı! Sosyal medyada en iyi fotoğraflar ondan sorulacak!

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, kullanıcılarına sosyal medya için en iyi fotoğrafları çekme imkanı vermek için kolları sıvadı. İlk hangi telefona o özelllik konulacak?

WhatsApp'tan bir ilk! Profil fotoğrafları herkese açık olacak! Mesaj atan kişi resmen görecek!

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp bir ilke imza attı. WhatsApp 5 bin kişilik duyuru gruplarına izin vererek profil fotoğrafları herkese açık olacak. Mesaj atan kişi resmen görecek! İşte detaylar...

Su altı fotoğrafları çekmek isteyenler müjde! Samsung Galaxy Note 20 Ultra hep yanınızda! 22 Haziran 2022 fiyat listesi!

Tatilde su altı fotoğrafları çekmek isteyenler Hepsiburada'dan müjde geldi! Hepsiburada, Samsung'un suya dayanıklı amiral gemisi telefonuna indirim yaptı! Peki, Hepsiburada'da Samsung Galaxy Note 20 Ultra fiyatları ne kadar? İşte 22 Haziran 2022 fiyat listesi...

Ev fiyatlarında konut kredisi paketi fırsatçılığı! Fiyatlar anında katlandı! 

Ev fiyatlarında konut kredisi paketi fırsatçılığı anında başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın düşük faizli konut kredisi uygulamasını açıklamasından sonra, bazı konutların fiyatları fırladı.

Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın yeni fotoğrafları ortaya çıktı!

Muğla Marmaris'te inşası tamamlanan ve "Yazlık Saray" olarak bilinen sarayın yeni fotoğrafları paylaşıldı. 

Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın fotoğrafları paylaşıldı!

Marmaris'te 2019'ta inşaatı sona eren ve 'Yazlık Saray' olarak adlandırılan Cumhurbaşkanlığı Devlet Konuk Evi'nin fotoğrafları mimar Şefik Birkiye'nin sitesinde paylaşıldı.

İskansız ev için konut kredisi nasıl çekilir? 

Ev sahibi olmak isteyenler ancak almak istedikleri ev için iskanı olmayan vatandaşlar iskansız ev için konut kredisi veren bankaları araştırıyor. Peki,  iskansız ev için konut kredisi alınabilir mi? İşte detaylar...

Murat Kurum'dan Salda Gölü açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Salda Gölü'yle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bakan Kurum, "Salda Gölü'nden ev fotoğrafları geldi, onlar da oranın görüntüsüyle alakalı değildi." dedi.

Kalebodur'dan Arşivdeki Fotoğraflar yarışması!

Kalebodur'un kentsel yapılı çevreyle ilgili olarak çekilen fotoğrafları içeren Arşivdeki Fotoğraflar yarışması için 4 Mayıs 2020 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

Bahçelievler'de çöken binanın fotoğrafları ortaya çıktı!

Bahçelievler'de boşaltılan 7 katlı binanın çökmeden bir gün önce çekilen kolon ve kirişlerinin fotoğrafları ortaya çıktı.

Ev alacaklar dikkat! Konut kredisi nasıl hesaplanır?

Nakti olmayan ancak ev almak isteyen birçok vatandaş konut kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Peki, konut kredi nasıl hesaplanıyor? İşte kredi vadesine göre taksit hesaplama...

ev fotoğrafları konut satışları Haberi

ev fotoğrafları konut satışları


Türkiye’nin akıllı emlak sitesi Zingat.com, emlak yatırımıyla ilgili gözden kaçırılmaması gereken noktalarla ilgili bilgi paylaşmaya devam ediyor. Zingat.com, ‘kiralama’ ya da ‘satış’ sırasında gayrimenkul ilanlarında fotoğrafın taşıdığı önemi rakamlarla açıklıyor.


Zingat.com, gayrimenkul satın almak isteyenlerin yüzde 60’ının ilk önce fotoğraflara baktığına vurgu yapıyor. Çarpıcı rakamların yer aldığı bu çalışmanın en ilginç sonuçlarından birine göre 123 gayrimenkul ilanının 89 günlük performansı incelendiğinde, profesyonel fotoğrafları olan emlak ilanlarının diğerlerine oranla yüzde 32 daha hızlı satıldığı görülüyor.


Ev satın alacaklar ilk önce ilan fotoğrafına bakıyor


Fotoğraflar evin satış fiyatının belirlenmesinde de büyük önem taşıyor. Gayrimenkul ilanlarında kullanılan fotoğraflarla ilgili dikkat çekici diğer bilgiler şöyle:


Alıcıların yüzde 83’ü bir emlak ilanında en önemli detayı “fotoğraf” olarak gösteriyor.

İlandaki profesyonel fotoğraflar satışa yüzde 39 daha fazla yaklaştırıyor.


Ev satın almak...