28 / 04 / 2024

ev geliştirme kredisi faiz oranları

ev geliştirme kredisi faiz oranları

Ev sahipleri, ev ve bahçesinde yapacağı tadilat, yenileme ve dekorasyon ihtiyaçları masraflarını karşılamak için bankaların ev geliştirme kredileri kullanılabiliyor. Peki, ev geliştirme kredisi faiz oranları ne kadar?

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Ahmed Mohamed Yıldırımoğlu ev İbrahim Burak ortaklığında kuruldu. 

Dap Gayrimenkul Geliştirme borsaya geliyor!

Kovid-19 salgını sürecinde geliştirdiği ‘Sağlıklı Ev’ konseptini gayrimenkul sektörüne kazandıran DAP Gayrimenkul Geliştirme, Garanti BBVA Yatırım’ın önderliğinde halka açılıyor. İşte DAP Gayrimenkul Geliştirme'nin halka arz detayları...

Türkiye-Malezya İş Geliştirme toplantısı yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın ev sahipliğinde 8-10 Mart'ta İstanbul'da gerçekleştirilen "Türkiye-Malezya İş Geliştirme Birinci İstişare Toplantısı"nda inşaat ve altyapı, ulaştırma, müşavirlik ve enerji alanlarında iş birlikleri konuşuldu. 

Ev geliştirme kredisi faiz oranları!

Ev sahipleri, ev ve bahçesinde yapacağı tadilat, yenileme ve dekorasyon ihtiyaçları masraflarını karşılamak için bankaların ev geliştirme kredileri kullanılabiliyor. Peki, ev geliştirme kredisi faiz oranları ne kadar?

Ev geliştirme kredisi nedir?

"Konut geliştirme kredisi", "konut tadilat kredisi" ve "konut yenileme kredisi" gibi isimler ile de nitelendirilen ev geliştirme kredisi nedir? Ev geliştirme kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Diyarbakır'da İş Geliştirme Merkezi kuruluyor!

Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan projeyle Diyarbakır’da İş Geliştirme Merkezi kuruyor...

Ala Proje Geliştirme ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala Proje Geliştirme ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Yağan, Muhammed Salih Çıkman tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Mayıs tarihinde kuruldu.

Proact Gayrimenkul Geliştirme ve Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proact Gayrimenkul Geliştirme ve Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi, MHD Nawar AL Azem, Ammar Almalki tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Mayıs'ta kuruldu.

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi Beykoz Şubesi açıldı!

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi Beykoz Şubesi, Timur Holding ve Timur Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve NEF marka kurucusu olan Erden Timur'un Şube Müdürlüğü'nde açıldı...

Orsa Tasarım Ürün Geliştirme ve İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orsa Tasarım Ürün Geliştirme ve İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cansu Nuras tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Mayıs'ta Ümraniye, Esenkent Mahallesi'nde kuruldu.

Zios Proje ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Zios Proje ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Kadir Kurtuluş tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Nisan tarihinde Esentepe, Büyükdere Caddesi, Onur İşhanı'nda kuruldu.

Kemal Arif Tavros’un İş geliştirme ve Yatırımlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı oldu!

Tavros’un İş geliştirme ve Yatırımlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığına tecrübeli bir isim olan Kemal Arif atandı. Arif doğal kaynak yatırım ve ticareti, gayrimenkul geliştirme ve spor yatırım gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösterdi...

TN Gayrimenkul Yatırım ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

TN Gayrimenkul Yatırım ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi, Mahmut Yalçın, İhsan Eren, Kenan Özyurt tarafından 5 milyon 301 bin 608 TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu.

ev geliştirme kredisi faiz oranları Haberi

ev geliştirme kredisi faiz oranları

Ev geliştirme kredisi faiz oranları!

Ev sahipleri, ev ve bahçesinde yapacağı tadilat, yenileme ve dekorasyon ihtiyaçları masraflarını karşılamak için bankaların ev geliştirme kredileri kullanılabiliyor.


Her bankanın farklı ev geliştirme kredi paketi bulunuyor.  Evde ya da bahçede planladığınız tüm değişiklikler için mimarlar ile görüşülüyor. Planlanan mimari değişiklikler karşılığında ödenmesi gereken tutar, anlaşılan banka tarafından ödeniyor. Peki, ev geliştirme kredisi faiz oranları ne kadar?


Ev geliştirme kredisi faiz oranları ne kadar?

Örneğin X bankasında 12 aylık vadede yüzde 0,87 faiz oran uygulanırken, bir başka Y bankasında 12 aylık vade için yüzde 1.25 oranında faiz uygulanıyor.


Ev geliştirme kredisinde kimi bankalar en fazla 36 ay vade sunarken, kimi bankalar ise tüketicilerine taksitlerini 60 ay vadede ödeme imkanı veriyor.


Örnek..

Akbank ev geliştirme kredisi

18 yaşından büyük, risk ve istihbaratında herhangi...