08 / 05 / 2024

ev hizmetleri

ev hizmetleri

Ev hizmetleri alanında milyonlarca kişiye çözüm sunan Armut’un yetkilileri, aşırı yağmur ve su baskınları İstanbul’da tadilat ve temizlik taleplerini artırdığını belirtti.

Ev hizmetlerinde çalışanların vergilendirilmesine ilişkin sirküler!

Ev hizmetlerinde çalışanlara, 193 sayılı Gelir Vergisi Kanununun 23. maddesinin birinci fıkrasının (6) numaralı bendinde yer alan istisnanın uygulaması hakkında Sirküler Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yayımlandı...

İzmir Mavişehir’de ‘taşkın’ etkisi: Ev fiyatları dip yaptı!

Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ofisi Emlak Danışmanı Mustafa Elgün yaptığı açıklamada yaşanan yaşanan deniz kabarmasının Mavişehir bölgesindeki satılık ve kiralık ev rakamlarına olumsuz yansıdığını söyledi.

2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı 4 Ocak'ta!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nin (TMB) ev sahipliğini üstlendiği “2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme” Toplantısı 4 Ocak tarihinde Türkiye Müteahhitler Birliği'nde gerçekleşecek. 

Kadıköy Ağaçev Eğlence Hizmetleri ve Müzik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Ağaçev Eğlence Hizmetleri ve Müzik Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Sezer ve Yücel Eroğlu ortaklığıyla kuruldu...

İnvest Ev Gayrimenkul ve Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Ev Gayrimenkul ve Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi Esenler'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Aljouf Mshari Fahad H, Alnas Fahad Yousif A ve Mojahed R.A. Aref İrbea ortaklığında kuruldu. 

Asist Ev Tamirat ve Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asist Ev Tamirat ve Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İdris Kurt tarafından kuruldu.

Evler 22 bin TL’ye yenileniyor!

Ev hizmetleri alanında milyonlarca kişiye çözüm sunan Armut, Türkiye tadilat trendlerini açıkladı. Verilere göre, tüm evin tadilatını yaptırmanın ortalama bütçesi 22 bin TL civarında.

Hava değişimleri acil tadilat ihtiyacını artırıyor!

Ev hizmetleri alanında milyonlarca kişiye çözüm sunan Armut’un yetkilileri, aşırı yağmur ve su baskınları İstanbul’da tadilat ve temizlik taleplerini artırdığını belirtti.

Akkurt Turizm Seyahat Acentası Otelcilik Ve Eğlence Hizmetleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkurt Turizm Seyahat Acentası Otelcilik Ve Eğlence Hizmetleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi 25 bin TL sermaye ile bugün Ali Kemal İsaoğulları ev Semire Kurt tarafından kuruldu.

Tuna Ev ve Tuna Ofis Contactplus'la çalışacak!

Türkiye'de mobilya sektörünün öncü markası Tuna Ev ve Tuna Ofis'in tüm iletişim faaliyetlerini Ocak 2016 itibariyle Contactplus iletişim Hizmetleri yürütecek.

Ev için ne kadar çevre temizlik vergisi ödenir?

Çevre temizlik vergisi, belediyelerin sunduğu çevre temizlik hizmetleri için konut, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan yapılardan tahsil ediliyor. Peki, ev için ne kadar çevre temizlik vergisi ödenir?

Ev Arıyorum Gayrimenkul Reklam ve İnternet Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ev Arıyorum Gayrimenkul Reklam ve İnternet Hizmetleri Limited Şirketi, Cihan Jiyan Acar tarafından 200 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Meydan Sokak, Beybi Giz Plaza'da kuruldu.

Ev hizmetleri kapsamında sigortalı sayılanlar!

Ev hizmetlerinde sigortalı çalıştıran gerçek kişiler hakkında çalıştıran, işveren ve sigortalılara yönelik yükümlülükleri tebliğ ile düzenleniyor. Peki, ev hizmetleri kapsamında sigortalı sayılanlar kimlerdir?

Yeni ev aldım adres değişikliği nasıl yaparım?

5490 sayılı Nüfus Hizmetleri Kanunu gereğince, yerleşim yeri adres değişikliklerinin bildirilmesi gerekiyor. Peki, siz de "Yeni ev aldım adres değişikliği nasıl yaparım?" diyorsanız işte yanıtı...

ev hizmetleri Haberi

ev hizmetleri

Ev hizmetleri alanında milyonlarca kişiye çözüm sunan Armut’un yetkilileri mevsim normallerinin dışında seyreden hava değişimlerinin acil tadilat ihtiyacını artırdığına dikkat çekti. 7/24 erişilebilen, sahip olduğu geniş hizmet ağı sayesinde her türlü tamir, tadilat ve temizlik ihtiyacı başta olmak üzere 2000’i aşkın kategoride 130 bini aşkın güvenilir hizmet verene erişim sağlayan Armut.com, acil durumlarda da en hızlı çözüme ulaşmak isteyenlerin başvuru noktası oluyor.


Geçtiğimiz salı günü İstanbul’da yaşanan şiddetli yağışın ardından oluşan hasar sonucunda Armut.com’a gelen taleplerde yaşanan ani artışı örnek gösteren Armut yetkilileri, sadece birkaç saat içinde çatı tadilatında %300, parke laminant döşemede %55 ve temizlikte %11, talep artışı görüldüğünü açıkladı. Fırtına, şiddetli yağış ve neden olduğu sel baskınlarının artık her mevsimde yaşanabildiğini belirten yetkililer, bu nedenle tamir ve tadilat...