02 / 05 / 2024

ev ihaleleri 2013

ev ihaleleri 2013

İstanbul'un çeşitli bölgelerinde ihale yoluyla satışa çıkarılacak gayrimenkuller bulunuyor. Bu gayrimenkullerin ihale tarihleri ve bedellerini öğrenmek istiyorsanız haberimize bakın. İşte ev ihaleleri 2013...

Ayda 1.500 lira ödeyerek ev sahibi olun! Beklenen TOKİ 81 il konut projesi şartları neler? Elinizi çabuk tutun

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi” ile duyurduğu TOKİ ihaleleri başlamak üzere. Peki TOKİ aracılığı ile ev sahibi olmak için şartlar neler? Aylık ne kadar ücret ile ev sahibi olabilirsiniz? İşte detaylar…

Ev alacaklar dikkat! İcradan ucuz konut fırsatı!

İcra yoluyla el konulmuş ev, arsa, dükkan, tarla gibi taşınmazlar gerçek bedellerinden çok daha ucuz fiyatlara satılıyor. Basın İlan Kurumu aracılığıyla belirli bir tarihte ilana çıkarılan ve ihale gününe kadar ilanda tutulan gayrimenkuller için icra ihaleleri düzenliyor.

Ev almayı düşünenler dikkat! Fiyatlar yarı yarıya daha ucuz!

İcra yoluyla el konulmuş konutlar ihale ile satılıyor. İcradan ev satışı ihaleleri Basın İlan Kurumu'nda yayınlanıyor. İşte icradan ev almanın detayları...

Kuşadası Kültür Merkezi hizmete girdi!

KEGEV’e bağışlanan tarihi bir ev üzerinde 2013 yılında M. Esat Altungün’ün belediye başkanlığı döneminde Kuşadası Belediyesi ve Aydın Valiliği İl Özel İdaresi tarafından inşaatına başlanan Kuşadası Kültür Merkezi hizmete girdi.

Günlük yazlık ev kiralama yasası!

Günlük yazlık ev kiralama hususunda bazı yasal düzenlemeler bulunuyor. 11 Ekim 2013 tarihinde yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler için ruhsat alınması gerekiyor. İşte günlük yazlık ev kiralama yasası..

Deniz Müzesi 20 bin esere ev sahipliği yapıyor!

Koleksiyon çeşitliliği açısından dünyanın sayılı müzelerinden biri olan Beşiktaş'daki Deniz Müzesi, yaklaşık 20 bin esere ev sahipliği yapıyor. Müze, 4 Ekim 2013'te yeniden açıldı..

Türkler gelirinin yüzde 24'ünü ev kirasına harcıyor!

Türkiye 2003’te kazandığının yüzde 26’sını ev kirasına harcarken konut üretiminin artmasının da etkisiyle bu rakam 2013’te yüzde 24’e geriledi. Ancak ulaşıma harcanan para yaklaşık iki kat artarak yüzde 17’ye fırladı

Günlük kiralık ev cezası nedir?

11 Ekim 2013 tarihinde yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu şekilde kiraya verilen evlere ruhsat şartı getirildi. Peki, ruhsatsız günlük kiralık ev cezası nedir?

Küresel ev fiyatları endeksinde Türkiye 4.sırada yer aldı!

Knight Frank şirketinin Küresel Ev Fiyatları Endeksi'nin en son verileri açıklandı. 2013'ün Nisan ayı başından 2014'i'ün Mart sonuna kadar ele alınan fiyat artışı verilerine göre Türkiye yüzde 13.8'lik getiriyle 4'üncü sıraya yerleşti.

Türkiye'deki ev sahibi oranı yüzde 61!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, ''Türkiye'de Aile Yapısı Araştırmaları İleri İstatistik Analizi Araştırması- 2013'' hazırladı. Türkiye'de Aile Yapısı Araştırmaları raporuna göre Türkiye'deki ev sahibi oranı yüzde 61.

Türk Ev Tekstil Sektörü ihracatı 2014’ün ilk 4 ayında yüzde 11 oranında arttı!

2013 Ocak- Nisan ayları arası, Türk ev tekstili ihracat rakamları 1.017.682.990 Dolar iken yüzde 11’lik artışla, 2014 Ocak-Nisan ayları arasında 1.137.810.384 Dolara yükseldi...

4. Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması Sonuçları Sergisi, Tekstil Sanayi Müzesi’nde!

Bursa Merinos Tekstil Sanayi Müzesi Lif – Tekstil Sanatları etkinlikleri projesinin 2013 – 2014 dönem programında gerçekleştirilen son sergisi olan ‘4. Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması Sonuçları Sergisi, Tekstil Sanayi Müzesi’nde büyük ilgi gördü.

ABD'de yeni ev satışlarında düşüş yaşanıyor!

ABD'de yeni ev satışlarında düşüş yaşanıyor. ABD'de Nüfus Bürosu ve Konut ve Şehircilik Bakanlığı'nın açıkladığı verilere göre, 2013 yılının genelinde hareketli bir seyir izleyen ancak yılı düşüşle kapatan konut sektörü mart ayında da geriledi.

ev ihaleleri 2013 Haberi

ev ihaleleri 2013


Acarkent'teki villadan Beyoğlu'ndaki binaya, Çekmeköy'deki dubleks evden Şişli'deki gayrimenkule kadar İstanbul'un pek çok noktasında ihale yoluyla satışı gerçekleştirilecek gayrimenkuller mevcut. Söz konusu bu gayrimenkullerin ihale tarihleri, lokasyonları ve bedellerini sizler için derledik. İşte sonuçlar...   




Beşiktaş'ta satılık apartman – 14 Mayıs 2013 

Beşiktaş'ın Bebek Mahallesi'nde yer alan ve 636,50 metrekare yüzölçümüne sahip apartman 3 milyon 500 bin TL'ye satışta. Üç dükkan, iki fırın ve dört daireden oluşan apartman için ihale 14 Mayıs 2013'te yapılacak. Söz konusu ihalenin yapılacağı yer ise İstanbul Adalet Sarayı Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu Odası.