19 / 05 / 2024

ev kazanan talihli istanbul shopping fest

ev kazanan talihli istanbul shopping fest

Bu yıl 8-30 Haziran tarihleri arasında üçüncü kez düzenlenen ve perakende, turizm, yeme-içme, ulaşım, konaklama gibi birden çok sektörü harekete geçiren İstanbul Shopping Fest (İSF), her yıl olduğu gibi bu yıl da kazandırmaya devam etti...

Yukarı Bak filmindeki ev Airbnb'den kiralanabilecek!

2010 yılında 82. Oscar töreninde En İyi Animasyon ve En İyi Müzik dallarında Oscar kazanan Pixar'ın 'Up' (Yukarı Bak) filmindeki ev artık  Airbnb'den kiralanabilecek. 

10 yılda 100 bin TL'yi değerlendirenlerin kazananı hangisi oldu? Altın mı, dolar mı, ev mi? 

Geçmiş 10 yılın finansal göstergeleri incelendiğinde, 100 bin TL ile yapılan yatırımların bugünkü değerleri dikkat çekici sonuçlar sunuyor. Altın, dolar, borsa, ev ve hatta Bitcoin gibi varlık türleri, yatırımcılarına farklı seviyelerde zenginlik kazandırdı. 

Yeni asgari ücretle kaç yılda ev alınıyor?

Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret belli oldu. 2021 yılında en düşük maaş 2 bin 825 lira 90 kuruş oldu. Peki asgari ücret kazanan vatandaşın ev alabilmesi için "yemeden içmeden" ortalama kaç yıl çalışması gerekiyor? Yeni asgari ücretle kaç yılda ev alınıyor?

TOKİ'den ev almaya hak kazananlar ne yapacak?

TOKİ tarafından hayata geçirilen 100 bin konut projesi için kura çekilişleri başladı. Peki TOKİ'den ev kazanan adaylar ne yapacak, ne zaman sözleşme imzalanacak ve ilk peşinat ne zaman ödenecek?

Türkiye'den 40 öğrenci Fas'ta 'akıllı ev' inşa edecek!

Yıldız Teknik Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nden 40 öğrenci 'daha sürdürülebilir bir gelecek için' Fas'ta 'akıllı ev' inşa edecek. “Solar Decathlon" yarışmasını kazanan projeler ise ödüllendirilecek.

Beşiktaş ve Kadıköy’den ev almak isteyenler için büyük fırsat!

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Goldştayn, "Bu fiyatlar Kadıköy ve Beşiktaş’ta ev sahibi olmak için büyük fırsat. Son 5 yılda yüzde 30’un üzerinde değer kazanan bu iki ilçede bu fiyatları 1 yıl sonra görmemiz imkansız" dedi...

Turabi: Yarışmalardan 2 milyon TL ve ev kazandım!

Survivor yarışmasıyla ün kazanan Turabi Çamkıran, samimi açıklamalarda bulundu. Çamkıran, katıldığı yarışmalardan yaklaşık 2 milyon TL ve bir ev kazandığını açıkladı.

Yeni asgari ücretle İstanbul'dan kaç yılda ev alınıyor?

Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret belli oldu. 2019 yılında en düşük maaş 2 bin 20 TL olacak. Peki asgari ücret kazanan vatandaş İstanbul'da ev alabilmek için "yemeden içmeden" ortalama kaç yıl çalışmalı?

Ev kiralayacaklar dikkat!

Üniversiteyi kazanan öğrencilerin ev telaşı gayrimenkul piyasasında da hareketlilik yarattı. İşte il il kira fiyatları...

Kiralık ev arayan öğrenciye 5 tavsiye!

Üniversite sınav sonuçları açıklandı ve öğrenciler aldıkları puana göre tercih yapacak. Üniversite okumaya hak kazanan öğrenciler kiralık ev arayışına girecek. İşte il il kira bedelleri...

Survivor'da dev ödül: 4 yarışmacıya Nef Sancaktepe'den ev!

Survivor 106. bölümde yarışmacılar anneleri ile birlikte yarışacak, kazanan 4 yarışmacıya ev hediye edilecek.

Yurt ve kiralık ev arayışındaki öğrenciler dikkat!

Üniversiteyi yeni kazanan on binlerce öğrencilerden gittikleri illerde ev kiralayan öğrencilere ve ailelerine uzmanlar uyarıda bulundu..

Venezia Mega'da 100 TL'ye ev kazanan talihli belli oldu!

Venezia Mega Outlet’te, Venedik Alışveriş Karnavalı kapsamında gerçekleştirilen çekilişin sonuçları belli oldu. İzzet Barokas, Venezia Mega Rezidans’tan muhteşem bir daire kazandı.

ev kazanan talihli istanbul shopping fest Haberi

ev kazanan talihli istanbul shopping fest


Bu yıl 8-30 Haziran tarihleri arasında üçüncü kez düzenlenen ve perakende, turizm, yeme-içme, ulaşım, konaklama gibi birden çok sektörü harekete geçiren İstanbul Shopping Fest (İSF), her yıl olduğu gibi bu yıl da kazandırmaya devam etti. İSF süresince 150’den fazla markanın %50’ye varan indirimleriyle alışveriş yaparken kazanan tüketiciler ayrıca banka ve kredi kartlarıyla yaptıkları 25 TL’lik her harcamaları için bir çekiliş hakkı kazandı. 


Çekiliş sonucunda bir ev ve 6 Peugeot marka otomobil kazanan talihliler anahtarlarını İSF İcra Kurulu Üyesi ve Kurucu Başkanı Yılmaz Yılmaz, Peugeot Satış Direktörü Merih Tüzün ve BKM Genel Müdür Yardımcısı Serkan Yazıcıoğlu’nun katıldığı bir törenle teslim aldı.


İstanbul’un marka değerine katkıda bulunmak ve bu önemli şehri dünyanın sayılı alışveriş destinasyonlarından biri haline getirmek amacıyla bu yıl üçüncü kez...