03 / 05 / 2024

ev kredisi koşulları

ev kredisi koşulları

Günümüzde herkes, kedi kuruluşları ve bankalarda sunulan düşük faizli ve uzun vadeli konut kredileri ile ev sahibi oluyor. Ev kredisinde bazı koşullar aranıyor. İşte ev kredisi başvuru koşulları..

İngiltere'de ev alacaklar son 70 senenin en zor koşullarıyla karşı karşıya!

Londra merkezli kooperatif birliği Building Societies Association'ın (BSA) yeni raporuna göre İngiltere'de ilk defa ev alacakların, yüksek faizler sebebiyle son 70 senenin en zorlu koşullarıyla karşı karşıya olduğu kaydedildi.

Tahliye taahhütnamesinin geçerlilik koşulları!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında kira zamları nedeniyle tartışmalar sürerken, Sinop Barosu avukatlarından Esat Özel, tahliye taahhütnamesinin geçerlilik koşullarını yazdı. İşte tahliye taahhütnamesinin geçerlilik koşulları...

Karaca’da Ekim’de 100 TL harcayan Kasım’da da 100 TL kazanıyor! İşte kampanya koşulları..

Ev tekstil ve zücaciye markası Karaca yeni bir kampanyayla karşımızda. Ekim’de yapacağınız 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde Kasım ayında da 100 TL kazanacaksınız. Nasıl mı? İşte kampanya koşulları…

Konut kredisi başvuru koşulları 2020!

Bankalarda kredi faizlerinin düşmesiyle birikimi olmayan fakat konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar konut kredilerine yöneldi. Vatandaşlar konut kredisi nasıl çekilir sorusunun cevabını arıyor.  Peki konut kredisi nasıl alınır? Başvuru koşulları neler?

Yapı Kredi konut kredisi koşulları neler?

Yapı Kredi Bankası'nın hafta başında gerçekleştirdiği dev indirim sonrasında konut kredisi faiz oranları ikinci el konutlar için en düşük seviyeye ulaştı. Bankanın konut kredisi koşulları neler?

Bankaların konut kredisi koşulları esnedi!

Bankaların 2020 yılının ilk çeyreğine ilişkin değerlendirmeler ile aynı yılın ikinci çeyreğinde ilişkin beklentilerini içeren Banka Kredileri Eğilim Anket sonuçları açıkladı. Taşıt ve konut kredisinde koşullar aynı kalırken bireysel kredi koşullarının gevşediği bildirdi.

Yapı Kredi Bankası konut kredisi koşulları neler?

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranları ne kadar? Banka hangi koşullarda konut kredisi kullandırıyor? Yapı Krediden konut kredisi hesaplama ne kadar oluyor?

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasıyla avantajlı ödeme koşulları!

"Daha güçlü ekonomi için Türkiye İçin Kazanç Vakti" kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Kampanya kapsamında sunulan avantajlı ödeme koşulları ile ev sahibi olmak kolaylaşıyor..

Batışehir Ege Yapı Konutları ödeme koşulları!

Batışehir Ege Yapı Konutları ödeme koşulları kapsamında sıfır peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede taksit ödemeleri 2019 yılında başlıyor...

Semt Bahçekent Evleri güncel ödeme koşulları!

Semt Bahçekent Evleri güncel ödeme koşulları kapsamında yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Projede fiyatlar 244 bin TL'den başlıyor...

Yeni Nesil Eyüp ödeme koşulları!

Yeni Nesil Eyüp ödeme koşulları kapsamında yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede daireler 2018 yılında teslim edilecek...

DKY Lokum Evler ödeme koşulları 2017!

DKY Lokum Evler ödeme koşulları 2017 kapsamında yüzde 10 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Lokum Evler projesinde konutlar hemen teslim ediliyor...

Tem Avrasya Evleri ödeme koşulları 2017!

Tem Avrasya Evleri ödeme koşulları 2017 kapsamında projede daire fiyatları 500 bin TL'den başlıyor. Fuzul İnşaat imzası taşıyan projede 10 bin TL peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

ev kredisi koşulları Haberi

ev kredisi koşulları

Ev kredisi başvuru koşulları!

Günümüzde herkes, kedi kuruluşları ve bankalarda sunulan düşük faizli ve uzun vadeli konut kredileri ile ev sahibi oluyor. Ev kredisinde bazı koşullar aranıyor.


Konut kredisi verilecek kimselerde aranan özellikler bankadan bankaya değişmek ile birlikte genel olarak aradıkları bazı ortak koşullar bulunuyor.


Bu nedenle bir bankanın onay vermediği konut kredisi başvurusuna diğer bir banka onay verebiliyor, çünkü her bankanın almak istediği risk profili değişiktir. Ancak aranan bazı ortak koşulların olduğunu belirtmiştik. Konut kredisi başvuru şartları şu şekilde sıralanıyor:


Ev kredisi şartları 2015..

Kişinin Kredi Özgeçmişi

Mortgage almak isteyen kişinin kredi özgeçmişi kredi notuyla ölçülür. Kişinin daha önceden batık borcunun bulunmaması, karşılıksız çekinin olmaması, olan borç ve taksitlerini düzenli ödüyor olması ve halihazırda aşırı borç altında olmaması kredi notunun yükselmesini sağlar.


Kişinin Toplam Geliri

Hemen...