17 / 05 / 2024

Ev perakendesinin hedefi

Ev perakendesinin hedefi

23 marka bin 697 noktada ev perakendesi alanında hizmet veriyor. Türkiye genelindeki bu markalar hacmini büyüterek yurtiçinde 502 yeni noktaya ulaşmayı amaçlıyor.

Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı 16-18 Eylül 2021'de!

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından Türkiye'de 16-18 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk kez yapılacak "Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı"  250 katılımcı firma ve 20 bin ziyaretçi hedefi ile sektörün buluşma noktası olacak.

Yabancı turiste otel konforunda kiralık ev!

Ev sahibi ve konuklar için her şeyi uçtan uca değiştiren bir ev kiralama platformu bulunan Türk girişimci Mehmet Yüksel, 2 yıl içinde toplam 10 bin kişiyi Türkiye'de ağırladı. Yüksel'in şimdiki hedefi ise Türk misafirperverliğini yurtdışına ulaştırmak.

Deniz Feneri’nden 10 bin aileye ev!

Deniz Feneri Derneği'nin hedefi ise Türkiye sınırındaki mülteci kamplarına sığınan binlerce insan için en kısa zamanda 10 bin briket ev hayata geçirmek.

TOKİ Nisan'da 2 bin 367 aileyi ev sahibi yaptı!

Alt ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapma hedefi ile yola çıkan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Nisan ayında toplam 2 bin 367 aileyi ev sahibi yaptı...

Isparta'da 5 yılda 5 bin sosyal konut hedefi!

AK Parti Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ''Isparta'da evi olmayanı ev sahibi yapacağız. 5 yılda 5 bin sosyal konut hedefi ortaya koyduk" dedi.

Nef'in hedefi 3D yazıcıyla ev yapmak!

Nef'in gayrimenkulde yeni hedefi  3D yazıcı ile ev yapmak. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, "Hedefimiz bu yılın üçüncü çeyreğinde 3D yazıcı ile ev yapmaya başlamak" dedi.

Birevim'in yıl sonu hedefi 52 şube açmak!

Birevim, bu yılın ilk 2 ayında Türkiye'nin farklı noktalarında 5 şube açtı. Birevim, ev satın almada kolaylıklar sunarak faizi ve peşinatı kaldırıyor. Firmanın hedefi 2018 yılı sonuna kadar 52 şube açmak.

Ev perakendesinin hedefi 502 yeni noktaya ulaşmak!

23 marka bin 697 noktada ev perakendesi alanında hizmet veriyor. Türkiye genelindeki bu markalar hacmini büyüterek yurtiçinde 502 yeni noktaya ulaşmayı amaçlıyor.

Emin Üstün: 1 milyon kişi ev sahibi olacak!

El Birliği Sistemi ile 100 bin kişiyi ev ve araba sahibi yapan Eminevim’in yeni hedefi, 10 yılda 1 milyon insanı ev sahibi yapacak.

Crate and Barrel'dan Ankara'ya mağaza!

Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel, Türkiye'deki dördüncü, Ankara'daki ilk mağazasını Next Level AVM'de hizmete açtı.

Crate and Barrel Ankara'daki ilk mağazasını açtı!

Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel, Zorlu Center, Akasya Acıbadem ve İstinyePark mağazalarının ardından dördüncü mağazasını Ankara Next Level AVM'de açtı.

Crate and Barrel Ankara'da açılıyor!

Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel, İstanbul'da Zorlu Center, Akasya Acıbadem ve İstinyePark mağazalarının ardından Türkiye'deki dördüncü mağazasmı, yarın Ankara Next Level AVM'de açacak.

Emlak Konut 15 bin TL peşinatla ev satacak!

Emlak Konut GYO, dar ve orta gelirlileri ev sahibi yapma hedefi doğrultusunda 15 bin lira peşinat ve 240 ay vadeyle konut satacak. İşte kampanyanın ayrıntıları...

Ev perakendesinin hedefi Haberi

Ev perakendesinin hedefi

Gıda ile yola çıkıp tekstil ve elektronik gibi kategorilerle büyümeye devam eden perakende sektöründe artık ev ürünleri dönemi başladı. Pek çok hazır giyim markası eve özel koleksiyonlar hazırlarken, sadece ev ürünlerine odaklanan yeni markalar da ortaya çıkıyor.


Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre Türkiye genelindeki 23 marka bin 697 noktada ev perakendesi alanında hizmet veriyor. Bu markalar, 2018 sonuna kadar yurtiçinde 502 yeni noktaya ulaşmayı hedefliyor.

Ayrıca ev ürünleri markaları artık Türkiye sınırlarını aşıp yurtdışını da fethetmeye hazırlanıyor. Bu alandaki 12 yerli şirketin şu anda yurtdışında 301 mağazası bulunuyor. Bu şirketlerden 10’u 2018’de yurtdışında 163 yeni mağaza açmayı planlıyor.

225 milyar dolara ulaşan büyüklüğüyle perakende, Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden biri. Gıda ile yola çıkıp tekstil ve elektronik gibi kategorilerle büyümeye devam eden...