05 / 05 / 2024

ev sözü

ev sözü

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, bayramda ziyaret ettiği ve durumundan çok etkilendiği şehit ailesi için İçişleri Bakanı Elkan Ala'dan ev sözü istedi.

Konutta artık ‘kiracısız ev’ aranıyor! Yatırımcılar kiracısı hazır evlerden vazgeçti! 

Satılık konut ilanlarında tercihler yine değişti. Konutta artık ‘kiracısız ev’ aranıyor. Peki kiracısız ev avantajlı mı?

Xiaomi Mi Smart Air Fryer Yağsız Fritöz en uyguna nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Sağlıklı yaşam sürdürmek isteyenler için yağsız fritöz pratik yemek yapma çözümleri ile ev hanımlarının mutfakta en büyük yardımcısı olma özelliğine sahiptir. Peki Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5 lt Yağsız Fritöz nerede ne kadar? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Ağrı Belediyesi'nden inşaat bekçisine ev sözü! 

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, yalnız yaşayan inşaat bekçisi Aziz Öztürk'e ev ve evlendirme sözü verdi. 

İYİ Parti'li Bedri Yaşar'dan Gazi Sinan Bayır'a ev sözü!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Şanlıurfa Sınır Karakolunda görev yaparken yaralanan Vezirköprülü Uzman Çavuş Sinan Bayır'ı ziyaret etti ve Gazi Sinan Bayır'a ev sözü verdi.

İspanyol gazeteciden Cengiz Ünder'e ev sözü!

Ünlü İspanyol gazeteci Tomas Roncero, Real Madrid maçı öncesi oynadığı son 3 karşılaşmada Roma'da geceye damga vuran isim Cengiz Ünder'e ev alacağını söyledi.

Öğrencilerin kiralık ev sıkıntısı çözülecek!

Univa ve Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) tarafından üniversite öğrencilerinin konaklamasına yönelik beklentilerini ortaya çıkaran bir araştırma yayınlandı. Araştırmaya göre öğrencilerin yüzde 70'i kiralık ev sıkıntısı yaşıyor.

İnşaat patronlarından ucuz konuta destek sözü!

İstanbul’daki konutlarda metrekare satış ortalamasının 5 bin lira sınırına dayanınca düşük gelirli vatandaşların ev sahibi olma hayali de imkansız oldu. İnşaat şirketlerinin patronları, ucuz konut için seferberlik başlatılırsa destek sözü verdi.

Atila Sertel'den İzmir'deki şehit ailesi için ev sözü!

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, bayramda ziyaret ettiği ve durumundan çok etkilendiği şehit ailesi için İçişleri Bakanı Elkan Ala'dan ev sözü istedi.

Zeynep Fıratoğlu: Ev alırken son söz kadınların!

Ev alırken son sözü kadınların söylediğini öngören girişimci iş kadını Zeynep Fıratoğlu, bu fikirden yola çıkarak, emlak sektörüne kadın gözüyle bakan 'kadincaemlak.com' internet sitesini kurdu.

Doğuş GYO yönetimde söz sahibi olan personel listesini yayınlandı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda söz sahibi olan personel listesini bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. Liste aşağıda yer alıyor.

Zihni Şahin'den Bafralı aileye ev sözü!

Bafra'da çöplerden plastik ve kağıt toplayan evli ve iki çocuk babasına Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, mahalle sakinlerince satın alınan arsanın üzerine ev yapma sözü verdi.

Ramazan Çalık şehit ailesine verdiği ev sözünü yerine getirdi!

Mardin'in Midyat'ta patlama sonucu şehit olan Jandarma Komando Er Barış Akkabak'ın ailesi için Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık yeni bir ev yaptırma sözü vermişti.

Nihat Sözütek'ten, Adana Sucuzade'ye dönüşüm desteği!

Nihat Sözütek, Seyhan Belediyesi'nin Kent Meydanı yapmak amacıyla kentsel dönüşüm projesi kapsamına aldığı Sucuzade Mahallesi esnafını ziyaret ederek, talep ve sorunlarını dinledi, çözüme destek sözü verdi.

ev sözü Haberi

ev sözü

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, şehit ailesi için İçişleri Bakanı Elkan Ala'dan ev sözü istedi. Bakan Ala da, şehit ailesine ev verilmesi konusunda yardımcı olacağını söyledi. Atila Sertel, TOKİ evlerinin Suriyelilere değil, şehit ailelerine verilmesini de önerdi. 'İlgileneceğim' CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı 1 dakikalık konuşmasını Kiraz Veliler Köyü'nde yaşayan Şehit Muştala Hardal'ın ailesine ayırdı. Bayramda ziyaret ettiği Şehit ailesinin yaşadığı evin durumundan ve babası şehit düştükten 12 gün sonra dünyaya gelen Şehit çocuğu Mustafa Umut Hardal'dan etkilenen Atila Sertel, şunları söyledi: 


"Bir bayramı daha geride bıraktık acısıyla tatlısıyla. Bu bayram süresince ziyaretlerde bulundum diğer vekil arkadaşlarım gibi. Ödemiş'te, Kiraz'da, Beydağ'da, Tire'de şehit ailelerini ziyaret ettim. Bir şehit ailesini görünce yüreğim gerçekten cız etti. Kiraz'da bir...