06 / 05 / 2024

ev yangını Antalya

ev yangını Antalya

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Altındağ Mahallesi Çağlar Apartmanı'nda ev yangını çıktı. Antalya'da 7'nci kattaki evinde çıkan yangında balkonda mahsur kalan kişi, itfaiye ekiplerince kurtarıldı...

Antalya’daki orman yangınında 8 kişi ölmüş 58 kişi yaralanmıştı. İmara açıldı!

Antalya’da geçen yıl meydana gelen yangın faciasının yaşandığı bölgede bulunan Aşağı Işıklar mahallesindeki 22 bin 683 metrekare alan TOKİ Başkanlığı’nca kamulaştırıldı. Karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Antalya'daki yangın üssü arazisi yatırıma açıldı iddiası!

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesinde yatırıma açılan yerler arasında, ‘yangın üssü’ olarak kullanılan arazinin de bir bölümünün bulunduğu iddia edildi.

IKEA yeni mağazasını Antalya'da açtı!

IKEA Türkiye’deki yedinci mağazasını, Antalya’da Agora Alışveriş Merkezi’nde açtı.Agora Alışveriş Merkezi, IKEA Mağazası ve Agora 2. Faz açılışına ev sahipliği yaptı.

Türkiye'de kiraya vermek için ev alınır mı?

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meclis Üyesi, Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, ''Türkiye'de kiraya vermek için ev alınır mı?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber...

Antalya'da ev kirasını ödeyemeyen aile sokakta kaldı!

ANTALYA'da ev kirasını ödeyemedikleri gerekçesiyle ev sahibi tarafından evden çıkartılan aile, yardım istedi. Baba çalınmasın diye eşyaların başında 4 gündür nöbet tutarken, komşularında kalan 5 kardeş okula gidemiyor.

Antalya’da ev kiralarını öğrenciler arttırdı!

Antalya Emlakçılar Odası Başkanı Şeref Sağlam, “Üniversitenin olduğu semtlerde kira fiyatları yüzde yüz arttı. Bir talep oluştu, fiyatlar bir anda tavan yaptı. Antalya’da ev kiralarını öğrenciler arttırdı” dedi.

Gökhan Erel: Yangın güvenliği yapı malzemelerinden başlar!

Türkiye yılda ortalama 100 bin yangın olayına ev sahipliği yapan yangın bakımında oldukça riskli bir ülke. Bu yangınların ise 25 bin kadarını sadece İstanbul’da meydana gelen yangınlar oluşturuyor.

Antalya'da ev yangını!

Antalya'nın Kumluca ilçesinde, 11 kişilik Suriyeli ailenin kaldığı evde çıkan yangında, ev ve eşyalar kullanılamaz hale geldi. Suriyeli aile eşyalarını kurtarmak için büyük mücadele verdi.

Bursa'da fabrika yangını!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, eldiven fabrikasında çıkan ve Suriyeli bir ailenin oturduğu eve sıçrayan yangın hasara neden oldu. Çatısı çöken fabrika ve ev kullanılamaz hale geldi.

Kayseri'de ev yangını!

Kocasinan ilçesinde tek katlı evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü, dumandan etkilenen 7 Suriyeli tedavi altına alındı. Ekiplerin yaklaşık yarım saatlik çalışması sonucu yangın söndürüldü.

Kütahya'da ev yangını!

Kütahya'da, kullanılmayan 2 katlı metruk evde çıkan yangın 1 saat süren çalışmayla söndürüldü. Bu sırada, tedbir amacıyla binanın yakınından geçen doğalgaz hattı kapatıldı, elektrik kesildi.

Bilecik'te ev yangını!

Ertuğrulgazi Mahallesi Hakalmaz Sokak'ta, Acar ailesinin oturduğu tek katlı evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangında dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı. İşte olayın ayrıntıları...

Çanakkale'de ev yangını: 1 ölü

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, bir evde çıkan yangında yatalak hasta olduğu öğrenilen Hüseyin Tezel (86) yoğun dumandan zehirlenerek yaşamını kaybetti. Yangının çıkış sebebi itfaiye ekiplerince araştırılıyor.

ev yangını Antalya Haberi

ev yangını Antalya

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Altındağ Mahallesi Çağlar Apartmanı'nda İshak Gültekin'e ait 7'nci kattaki evde yangın çıktı. Evden alev ve dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar, itfiye ekiplerine haber verdi. Bu sırada evde bulunan Gültekin, balkona çıkarak yardım istedi.


Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, 7'nci kata merpen ile ulaşarak Gültekin'i mahsur kadığı balkondan kurtardı. İtfaiye sepetiyle indirilen Gültekin, hazır bekletilen ambulansa alındı. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Gültekin'in dumandan etkilendiği, hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. 


Yangın, 7 ekiple müdahale eden itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışmasının ardından söndürdü. Olay yerinde incelemede bulunan itfaiye ve polis ekipleri, yangının koltuğun üzerine bırakılan sigara izmariti nedeniyle çıktığını tespit...