17 / 05 / 2024

Eva Değerleme iletişim

Eva Değerleme iletişim

Euromoney Dergisi tarafından düzenlenen ve her ülkede yapılan anket çalışması sonucu sektörünün en iyilerine verilen “Euromoney's Real Estate Awards 2014” de; Araştırma (Research) dalında “En İyi Şirket Ödülü”ne layık görüldü.

Dünyaca ünlü banka: ‘Faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dili de önemli’

Almanya merkezli dünyaca ünlü Deutsche Bank, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’na yönelik bir rapor yayımladı. Deutsche Bank, faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dilinin de önemli olduğunu vurguladı.

Atakule GYO Haşim İşcan İş Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya Muratpaşa'da yer alan Haşim İşcan İş Merkezi için hazırlatılan değerleme raporunu yayınladı...

Business Volley Cup Şampiyonu EVA Gayrimenkul Değerleme oldu!

Business Volley Cup‘ta İzmir Bahar Sezonu Şampiyonluğunu EVA Gayrimenkul Değerleme kazandı. EVA GYD Takım Kaptanı Ufuk Genç ise en fazla sayı yapan oyuncu ödülünün sahibi oldu.

Haşim İşcan İş Merkezi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Haşim İşcan İş Merkezi 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

EVA Gayrimenkul Değerleme’ye 17. Uluslararası ödül!

Değerleme sektörünün önde gelen kuruluşlarından EVA Gayrimenkul Değerleme, alanında Avrupa'nın en prestijli ödülü olarak kabul edilen European Property Awards danışmanlık kategorisinde 17. ödülünü aldı.

EVA Gayrimenkul Değerleme ile emlakta gelişmeler cepte!

EVA Gayrimenkul Değerleme’nin gerçekleştirdiği güncel araştırmalar, raporlar ve sektöre dair yorumlar, kuruluşun geliştirdiği mobil uygulama ile güncel olarak cep telefonudan takip edilebilecek.

EVA Gayrimenkul Değerleme’ye Euromoney’den 3 ödül!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık, Euromoney tarafından "Türkiye’nin En İyi Gayrimenkul Değerleme, Araştırma ve Tüm Değerlendirmeler alanında En İyi Danışmanlık Firması" seçildi.

Gelişim Gayrimenkul değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO, bağlı ortaklığı Gelişim Gayrimenkul ve Yatım Ticaret A.Ş.'nin değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte KAP'a bildirilen değerleme raporu...

Niğde Asude Evleri iletişim!

Niğde 'de inşa edilen Asude Evleri 10 katlı 2 blok olmak üzere toplam 80 daireden oluşuyor. Niğde Asude Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Eva Gayrimenkul Değerleme'den kentsel dönüşüm departmanı!

Sektöre kazandırdığı raporlar, yaptığı analizler ve değerlemelerle dikkat çeken Eva Gayrimenkul Değerleme, Kentsel Dönüşüm Departmanı’nı açtı. Departmanın başına Levent Üzümcüoğlu getirildi..

Gelişim Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş. değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., bağlı Ortaklığı Gelişim Gayrimenkul ve Yatırım Ticaret A.Ş.'nin değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Eva Gayrimenkul Değerleme'ye European Property Awards'tan ödül!

Eva Gayrimenkul Değerleme European Property Awards’da “Danışmanlık” kategorisinde bu sene de Türkiye’nin en iyi firması seçilerek ödül almaya hak kazandı. Eva Gayrimenkul Değerleme Direktörlerinden Özdil Şahin konu ile ilgili açıklama yaptı.

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş iletişim bilgilerini yayınladı!

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş iletişim bilgilerini yayınladı.

Eva Değerleme iletişim Haberi

Eva Değerleme iletişim

Eva Gayrimenkul Değerleme, uluslararası finans çevrelerinin etkili ve saygın yayınlarından Euromoney Dergisi tarafından düzenlenen ve her ülkede yapılan anket çalışması sonucu sektörünün en iyilerine verilen “Euromoney's Real Estate Awards 2014” de; Araştırma (Research) dalında “En İyi Şirket Ödülü”ne layık görüldü.

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün farklı alanlarında faaliyetlerini sürdüren şirketlerin geniş katılımıyla gerçekleştirilen oylama ve anket çalışması sonucunda Eva Gayrimenkul Değerleme, “Euromoney's Real Estate Awards 2014”de Araştırma alanında “2014 yılında Türkiye’nin En İyisi” seçildi. 

2011 yılından bu yana Euromoney tarafından pek çok ödüle layık görüldüklerinin altını çizen Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı; “Gayrimenkul sektöründe çok uzun yıllardan beri tecrübeleri olan bir kadromuz var. Bu uzman kadromuzla Türkiye’de yatırım yapmak isteyen hem yerli, hem de yabancı kurum ve kuruluşlara gayrimenkul sektöründe...