29 / 04 / 2024

Business Volley Cup Şampiyonu EVA Gayrimenkul Değerleme oldu!

Business Volley Cup Şampiyonu EVA Gayrimenkul Değerleme oldu!

Business Volley Cup‘ta İzmir Bahar Sezonu Şampiyonluğunu EVA Gayrimenkul Değerleme kazandı. EVA GYD Takım Kaptanı Ufuk Genç ise en fazla sayı yapan oyuncu ödülünün sahibi oldu.



Kurumsal şirketlerin çalışanlarından meydana gelen voleybol takımlarının katılımıyla organize edilen Business Volley Cup, Bahar ve Güz sezonu olmak üzere Mart ve Ekim aylarında yılda iki kez gerçekleştiriliyor. “Şirketlerin filelerdeki yükselişi” sloganıyla kurumsal sporlarda profesyonel voleybol organizasyonu olma özelliği taşıyan ve prestij ligi konumunda bulunan Business Volley Cup‘ta  İzmir  Bahar Sezonu Şampiyonluğunu EVA Gayrimenkul Değerleme kazandı.

İzmir Karşıyaka Zübeyde Hanım Arena‘da düzenlenen ve 10 kurumsal şirket takımının mücadele ettiği organizasyonda; Egedeniz Textile, Teka, Dr. Oetker, Türk Telekom, TCDD, MM Graphia, EVA GYD, Petkim, Ege Hazır Yiyecek ve MSC Medlog bulundu. Kupanın finalinde kıran kırana geçen bir maçla EVA Gayrimenkul Değerleme Voleybol Takımı, geçen yılın şampiyonu Türk Telekom‘u yenip kupayı kazandı.

EVA GYD takımından Bahar Şenyurdasev sahada en fazla sahada bulunan kadın kategorisinde ödül aldı ve EVA GYD Takım Kaptanı Ufuk Genç ise en fazla sayı yapan oyuncu ödülünün sahibi oldu.

Şampiyon olmaktan ve aldıkları ödüllerden büyük memnuniyet duyduklarını söyleyen EVA Gayrimenkul Değerleme İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya,  “3 aylık maç serüveni ve özverili antrenmanlar sonucunda şirket olarak tüm çalışanlarımızla birlikte takım ruhumuzu ortaya koyarak kupayı göğüsledik“ ifadelerini kullandı. Takım Kaptanı Ufuk Genç ise “ Çalıştık, antreman yaptık, ofisteki ekip çalışmasını sahaya taşıdık ve başardık” diye konuştu.


Geri Dön