17 / 05 / 2024

Eva Değerleme ödülleri

Eva Değerleme ödülleri

Euromoney Dergisi tarafından düzenlenen ve her ülkede yapılan anket çalışması sonucu sektörünün en iyilerine verilen “Euromoney's Real Estate Awards 2014” de; Araştırma (Research) dalında “En İyi Şirket Ödülü”ne layık görüldü.

Değerleme raporları konut sektöründe sihirli değnek etkisi yaratabilir!

Kat Mülkiyeti Kanunu’ndan kaynaklanan anlaşmazlıklar için başlayan arabuluculuk şartını değerlendiren, EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, değerleme raporlarının konut sektöründe sihirli değnek etkisi yaratabileceğini söyledi.

Web Tapu'da değerleme işlemi nasıl yapılır? Tapu ve Kadastro Müdürlüğü tek tek açıkladı!

Web Tapu'da değerleme işlemi nasıl yapılır sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Merak edilen o soruya Tapu ve Kadastro Müdürlüğü yanıt verdi. İşte detaylar...

Yeni Evim Kampanyası hem üretimin, hem de kentsel dönüşümün önünü açacak!

Orta gelirlilere yönelik konut kampanyası olan Yeni Evim Projesi’nin detayları resmen belli oldu. EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, kampanyanın hem üretimin, hem de kentsel dönüşümün önünü açacağını söyledi.

Atalay Değerleme Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalay Değerleme Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Dilek Atalay tarafından kuruldu.

Martı GYO 2021-2022 dönemi için gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

Martı GYO tarafından 1 Nisan 2021-31 Mart 2022 hesap dönemi içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme hizmeti almak üzere Aden Gayrimenkul Değerleme'nin seçilmesine karar verildi.

Vakıf GYO Aliağa dükkan değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İzmir ili Aliağa ilçesinde konumlu dükkana ait değerleme raporu yayınlandı. 

Platform Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Marmara Bölge Müdürlüğü İstanbul Şubesi açıldı!

Platform Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Marmara Bölge Müdürlüğü İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aykuş tarafından açıldı.

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Özak GYO Büyükyalı Genel Müdürlük Binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi Kazlıçeşme Mahallesi'nde yer alan Büyükyalı Genel Müdürlük binasına ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Nurol Park A, B, C, D ve G blok yıl sonu değerleme raporu!

Nurol GYO, İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkii, 55.268,17 metrekare yüzölçümlü 14 no'lu parsel üzerinde yer alan A, B, C, D ve G blokta toplam 87 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Vakıf GYO İzmir Aliağa dükkanı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İzmir ili Aliağa ilçesinde konumlu Dükkana ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Vakıf GYO Ankara Çankaya dükkan 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, Ankara ili Çankaya ilçesinde konumlu Dükkana ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Doğuş D Ofis Maslak 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

Doğuş'nun portföyünde yer alan "D Ofis Maslak" gayrimenkulüne ilişkin olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı.

Eva Değerleme ödülleri Haberi

Eva Değerleme ödülleri

Eva Gayrimenkul Değerleme, uluslararası finans çevrelerinin etkili ve saygın yayınlarından Euromoney Dergisi tarafından düzenlenen ve her ülkede yapılan anket çalışması sonucu sektörünün en iyilerine verilen “Euromoney's Real Estate Awards 2014” de; Araştırma (Research) dalında “En İyi Şirket Ödülü”ne layık görüldü.

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün farklı alanlarında faaliyetlerini sürdüren şirketlerin geniş katılımıyla gerçekleştirilen oylama ve anket çalışması sonucunda Eva Gayrimenkul Değerleme, “Euromoney's Real Estate Awards 2014”de Araştırma alanında “2014 yılında Türkiye’nin En İyisi” seçildi. 

2011 yılından bu yana Euromoney tarafından pek çok ödüle layık görüldüklerinin altını çizen Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı; “Gayrimenkul sektöründe çok uzun yıllardan beri tecrübeleri olan bir kadromuz var. Bu uzman kadromuzla Türkiye’de yatırım yapmak isteyen hem yerli, hem de yabancı kurum ve kuruluşlara gayrimenkul sektöründe...