02 / 05 / 2024

Eva Gayrimenkul ve Değerleme

Eva Gayrimenkul ve Değerleme

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Adım Gayrimenkul ve Değerleme A.Ş. ve Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmalık A.Ş. ile anlaştı... 

Eva Gayrimenkul Periskop'un Temmuz sayısını yayınladı!

Eva Gayrimenkul’ün hazırladığı Periskop Temmuz sayısı yayınlandı. Temmuz ayında konut sektörü, konut fiyatları ve konut kredisi faizlerindeki değişim ayrıntılı olarak incelendi.

EVA Gayrimenkul KKTC emlak piyasasının fırsatlarını belirledi!

EVA Gayrimenkul Değerleme, “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gayrimenkul Sektörü Analizi Raporu“nda KKTC‘nin ilçeleri bazında ticari ve konut arsaları fiyat aralıkları ile ilçelere göre konut fiyatları ve kira değerlerini inceledi. 

EVA Gayrimenkul Değerleme ile emlakta gelişmeler cepte!

EVA Gayrimenkul Değerleme’nin gerçekleştirdiği güncel araştırmalar, raporlar ve sektöre dair yorumlar, kuruluşun geliştirdiği mobil uygulama ile güncel olarak cep telefonudan takip edilebilecek.

EVA Gayrimenkul Değerleme’ye Euromoney’den 3 ödül!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık, Euromoney tarafından "Türkiye’nin En İyi Gayrimenkul Değerleme, Araştırma ve Tüm Değerlendirmeler alanında En İyi Danışmanlık Firması" seçildi.

EVA Gayrimenkul Periskop Analiz'in 23. sayısını yayınladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık 23. Periskop Analiz'ini yayınladı. İstatistiki veriler ve yorumların da yer aldığı analizde piyasa verilerinin analizi yapıldı.

Ramparts Turizm Gayrimenkul ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ramparts Turizm Gayrimenkul ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Bülent Gönenç tarafından 50 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Fatih, Muhsine Hatun Mahallesi, Sevgi Sokak'ta kuruldu.

Global Partners Gayrimenkul ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Global Partners Gayrimenkul ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, İdris Elmas Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Ana Çeşme Sokak'ta kuruldu.

Eva Gayrimenkul uluslararası ödül sayısını 9'a çıkardı!

EVA Gayrimenkul Değerleme, alanında Avrupa'nın en prestijli ödülü olarak kabul edilen European Property Awards danışmanlık kategorisinde "Türkiye'nin En İyi Gayrimenkul Danışmanlık Kuruluşu" ödülünü aldı.

Gayrimenkul ve yapı sektörü, lokomotif sektör olmayı sürdürecek!

Türkiye Konut Fiyatı Endeksi, Temmuz'da geçen yılın aynı ayına göre yüzde 18,76 yükseldi. Ağaoğlu, gayrimenkul ve yapı sektörünün Türkiye'nin lokomotif sektörü olmayı sürdüreceğini kaydetti.

Este Yatırım Gayrimenkul ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Este Yatırım Gayrimenkul ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif Ebru Güner, Berk Tüccar, Murat Güner ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Sarıyer, Maslak Mahallesi'nde kuruldu.

Alajvan Group İnşaat Gayrimenkul ve Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Alajvan Group İnşaat Gayrimenkul ve Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi, Halil İbrahim Kızılay Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda ve Yousuf Y T A Almutawa Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Kadıköy'de kuruldu.

Gayrimenkul ve İnşaatta Riskler, Fırsatlar Zirvesi yapıldı!

"Gayrimenkul ve İnşaatta Riskler & Fırsatlar Zirvesi” yoğun bir katılımla, 12 Eylül Cumartesi günü, Büyük Kulüp'te gerçekleştirildi.

Gayrimenkul ve İnşaatta, Riskler ve Fırsatlar Zirvesi gerçekleşti!

İnşaat mezarlığına doğru İstanbul'da gerçekleştirilen 'Gayrimenkul ve İnşaatta Riskler & Fırsatlar Zirvesi'nde, toplam değeri 294.9 milyar doları projelerin durabileceği ve ülkenin bir inşaat çöplüğüne dönüşebileceği belirtildi.

Eva Gayrimenkul ve Değerleme Haberi

Eva Gayrimenkul ve Değerleme

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) değerleme şirketi hakkında açıklama yaptı.

Akfen GYO'nun portföyünde bulunan oteller için değerleme hizmeti alınacak değerleme şirketinin Adım Gayrimenkul ve Değerleme A.Ş. ve ayrıca portföyüne 2020 yılı içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme hizmeti alınacak değerleme şirketlerinin Adım Gayrimenkul ve Değerleme A.Ş. ve Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. olarak belirlenmesine oybirliği ile karar verildi. 


Akfen GYO'dan KAP'a yapılan açıklama şöyle:
Yönetim Kurulumuz 23.01.2020 tarihli toplantısında; Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri III-48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin 35.Maddesi gereğince, portföyümüzde bulunan oteller için değerleme hizmeti alınacak değerleme şirketinin Adım Gayrimenkul ve Değerleme A.Ş. ve ayrıca portföyümüze 2020 yılı içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme hizmeti alınacak değerleme şirketlerinin...